Gbanwee nghọta nke foto dị na Okwu Microsoft

Mgbe ụfọdụ, ọ ga-adị mkpa iji wepụ ihe ntanetị Java ahụ na komputa. Enwere ike ime ma ọ bụrụ na ị wụnye mmelite na-ekwesịghị ekwesị ma ọ bụrụ na ọ bụghị na-akpaghị aka dochie nsụgharị mbụ, ma ọ bụ site na ọchịchọ onye ọrụ kwụsị kpamkpam iji ngwaahịa a, nke nwere ike ịbụ isi iyi nke enweghị ike ịhazi usoro. N'isiokwu a, anyị ga-ele anya ụzọ dị iche iche iji wepu Java site na kọmputa na-agba Windows 7.

Hụkwa: Otu esi edozi Java na Windows 7

Ụzọ iji wepụ Java

Ụzọ niile nke wepụ Java na Windows 7 nwere ike kewara abụọ dị ukwuu:

  • Iwepu iji ngwanrọ nke atọ;
  • Wepu ya site n'iji ngwa ngwa OS.

Ọzọ anyi ga ekwu okwu banyere onye obula n'ime ihe ndi ozo.

Usoro 1: Jiri Ngwa Ngwa Nke atọ

Ndị mmepe Java esetala JavaUninstallTool bara uru pụrụ iche, nke na-enyocha kọmputa maka nsụgharị oge ochie nke ikpo okwu a ma debe ya.

Download JavaUninstallTool site na saịtị ọrụ

  1. Mgbe ị budata JavaUninstallTool na kọmputa gị, malite faịlụ a ebudatara. Na windo nke mepee, nata nkwekọrịta ikike site na ịpị "Kwekọrịta".
  2. Ndepụta nke Java arụnyere na kọmputa gị ga-emeghe na interface ngosi. Họrọ igbe nlele maka aha ndị ịchọrọ ihichapụ. Ọ bụrụ na ọrụ ahụ achọpụtawo ụfọdụ nsụgharị dị ka ndị na-emebeghị eme, mgbe ahụ, a ga-ahọrọ igbe dị n'ihu ha site na ndabara. Ọzọ, pịa "Na-esote".
  3. Na windo na-esote, a na-atụ aro ka ịhichapụ oghere Java. Iji mee nke a, pịa "Ee".
  4. Usoro mmeghe amalite.
  5. Mgbe usoro ahụ gasịchara, windo ga-emeghe, na-agwa gị na agbanyụla nsụgharị niile nke ngwaahịa a. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịwụnye mbipute ọhụrụ na PC gị, pịa "Get Java". Ọ bụrụ na ịchọrọ ịkwụsị iji ikpo okwu a, pịa "Mechie".

Tụkwasị na nke a, enwere ike iwepụ Java site na iji mmemme pụrụ iche zuru ụwa ọnụ maka iwepụ ngwanrọ sitere na kọmpụta.

Ihe omumu:
6 ngwọta kachasị mma maka mwepụ zuru ezu nke mmemme
Esi ewepụ ihe omume ahụ na Revo Uninstaller

Usoro 2: Os

Iji wepu Java, ọ dịghị mkpa ibudata ngwanrọ ọzọ na kọmputa gị. A pụkwara ịrụ ọrụ a nanị site n'iji ihe nkwekorita a wuru na Windows 7. Ma usoro a ka a na-ewere dịka ihe a na-apụghị ịdabere na ya karịa nke a kọwara na Usoro 1, n'ihi na ọ ga-abụ na ọ bụghị ihe niile dị mkpa ga-ehichapụ. Ọ bụ ezie na ọtụtụ mgbe ọ na-arụ ọrụ n'ụzọ ziri ezi.

  1. Pịa "Malite" na imeghe "Ogwe njikwa".
  2. Pịa ihe "Wepu usoro" na ngọngọ "Mmemme".
  3. A windo ga-emeghe ndepụta niile software arụnyere na kọmputa. Iji mee ka ọ dịkwuo mfe ịchọta ihe achọrọ, pịa aha kọmpụ. "Aha"iji dozie ihe odide ndepụta.
  4. Mgbe nke a gasịrị, chọpụta ihe onye aha ya malitere site n'okwu ahụ "Java". Ọzọkwa, aha ya ga-agụnye nọmba mbipụta ugbu a na melite. Pịa ihe a ma pịa "Hichapụ".
  5. Igbe na-amalite ịjụ ma ọ bụrụ na ịchọrọ n'ezie iwepu akụrụngwa a. Kwenye nkwenye gị site na ịpị "Ee".
  6. Onye nchịkọta Windows nhazi ahụ ga-amalite usoro mmeghe.
  7. Mgbe ọ gwụchara, a ga-ewepu mpaghara Java site na PC ma ga-apụ na ndepụta nke ngwanrọ na windo maka iwepụ na mmemme mmemme.

    Ihe Ọmụmụ: Tinye ma ọ bụ Wepụ Mmemme na Windows 7

Ị nwere ike wepu ihe ntanetị Java site na Windows 7 ma ọ bụ iji ngwaọrụ ndị e wuru wuru nke OS ahụ, ma ọ bụ jiri ngwanrọ pụrụ iche iwepu software ahụ, nke na-eme ka usoro nchekwa dị mma. Mana nsụgharị ahụ na-eji ọrụ "ala" mee ihe dịkwa nnọọ ịdabere na ya. Na mgbakwunye, mgbe ị na-eji usoro a, ịkwesighi ịme nsogbu site na ịwụnye ngwa ndị ọzọ ma burufee diski na usoro na ha.