Ịchọpụta Adreesị IP nke router


The library d3drm.dll bụ otu n'ime components nke ngwa DirectX nke a chọrọ iji na-agba ọsọ ụfọdụ egwuregwu. Mmehie kachasị na-apụta na Windows 7, mgbe ị na-agbalị ịnwa egwuregwu nke ntọhapụ 2003-2008 site na iji Direct3D.

Ngwọta nwere ike ịgwọ maka nsogbu d3drm.dll

Ụzọ kachasị mma iji dozie nsogbu dị n'ọbá akwụkwọ a ga-abụ ịwụnye mbipute ọhụrụ nke ngwa Xx X: faịlụ ahụ ị na-achọ na-ekesa dịka akụkụ nke nkesa nkesa maka akụrụngwa a. Idozi akwụkwọ nke DLL a na ntinye ya n'ime nchekwa usoro ahụ dịkwa irè.

Usoro 1: DLL-Files.com ahịa

Usoro a bụ otu n'ime nhọrọ kachasị mfe maka nbudata ma wụnye faịlụ DLL.

Download DLL-Files.com Onye ahịa

  1. Mepee Client Files DLL wee chọta nyocha ọchụchọ.

    Tinye ya na d3drm.dll ma pịa "Gbaa ọchụchọ".
  2. Pịa aha nke faịlụ ahụ.
  3. Lelee ma ọ bụrụ na achọtara mmemme ahụ ịchọrọ, wee pịa "Wụnye".

    Mgbe usoro nbudata obere, a ga-arụnye ọbá akwụkwọ ahụ.
  4. Degharịa kọmputa.

Mgbe ịmechara usoro ahụ, a ga-ewepụ nsogbu ahụ.

Usoro 2: Wụnye DirectX

D3drm.dll ọbá akwụkwọ na nsụgharị nke Windows ugbu a (malite na Windows 7) bụ ihe na-adịghị eji egwuregwu na mmemme, ma achọrọ ka ịmee ụfọdụ ngwanrọ ochie. N'ụzọ dị mma, Microsoft ewepụghị faịlụ a site na nkesa, nke mere na ọ dịkwa na nsụgharị ọhụrụ nke ngwugwu nkesa.

Download DirectX

  1. Gbaa nhazi ahụ. Nabata nkwekọrịta ikike ahụ site na ịlele igbe nlele kwesịrị ekwesị, wee pịa "Na-esote".
  2. Na window ọzọ, họrọ ihe ndị ọzọ ịchọrọ ịwụnye, wee pịa "Na-esote".
  3. Nbudata na ntinye nke DirectX components amalite. Na njedebe ya, pịa "Emere".
  4. Degharịa kọmputa.

Ya na ụlọ akwụkwọ ndị ọzọ dị omimi metụtara Direct X, d3drm.dll ga-arụnyere na usoro ahụ, nke ga-edozi nsogbu niile metụtara ya.

Usoro 3: Download d3drm.dll na ndekọ usoro

Usoro ngbanwe nke usoro 1. N'okwu a, onye ọrụ ga-enwerịrị onwe ya ịchọta ebe a na-achọghị aka na draịvụ ike, wee jiri aka tinye ya na otu n'ime nchekwa nchekwa dị na ndekọ Windows.

Ndị a nwere ike ịbụ nchekwa. "System32" (nsụgharị x86 nke Windows 7) ma ọ bụ "SysWOW64" (x64 version nke Windows 7). Iji dokwuo anya nke a na nuances ndị ọzọ, anyị na-adụ gị ọdụ ka ị gụọ ihe gbasara itinye akwụkwọ faịlụ DLL.

N'ọtụtụ ọnọdụ, ịkwesịrị ịdebanye aha na ụlọ ọrụ ahụ n'onwe gị - ma ọ bụrụ na njehie ahụ ka ga-anọgide. A kọwara algorithm nke usoro a na nkuzi kwekọrọ na ya, ya mere nke a abụghị nsogbu.