Esi achọta VK nbanye


N'ihi eziokwu ahụ bụ na a na-amanye ndị ọrụ iji Mozilla Firefox nchọgharị ọ bụghị naanị na kọmputa isi, kamakwa na ngwaọrụ ndị ọzọ (kọmputa arụ ọrụ, mbadamba, smartphones), Mozilla emejuputa usoro mmekọrịta mmekọrịta nke ga-enye gị ohere inweta akụkọ ihe mere eme, ibe edokọbara, echekwa okwuntughe na ozi ihe omuma ndi ozo site na ngwaọrụ obula nke na-eji Mozilla Firefox nchọgharị.

Ihe mmekọrịta mmekọrịta na Mozilla Firefox bụ ngwá ọrụ dị ukwuu iji rụọ ọrụ na otu Mozilla nchọgharị data na ngwaọrụ dị iche iche. Site n'enyemaka nke mmekọrịta, ịnwere ike ịmalite ịrụ ọrụ na Mozilla Firefox na kọmputa, ma nọgide, dịka ọmụmaatụ, na smartphone.

Esi melite mmekọrịta na Mozilla Firefox?

Nke mbụ, anyị ga-enwe ike ịmepụta otu akaụntụ nke ga-echekwa data synchronization na sava Mozilla.

Iji mee nke a, pịa bọtịnụ menu na mpịakọta aka nri nke Mozilla Firefox, mgbe ahụ na windo nke mepee, họrọ "Tinye otu".

Ihuenyo ga-apụta na ihuenyo nke ị ga-achọ ịbanye na akaụntụ Mozilla gị. Ọ bụrụ na ịnweghị akaụntụ dị otú ahụ, ị ​​ga-edebanye aha ya. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ ahụ "Mepụta akaụntụ".

A ga-ebute gị gaa na ndebanye aha ebe ị ga-achọ ịjupụta data kachasị.

Ozugbo ị debanyere akaụntụ ma ọ bụ banye na akaụntụ gị, ihe nchọgharị ahụ ga-amalite usoro mmekọrịta nke data.

Esi melite mmekọrịta na Mozilla Firefox?

Site na ndabara, Mozilla Firefox na-emekọrịta data - ndia bu oghe mepee, akara edokọbara ndi echekwara, ntinye tinye, akụkọ ihe omumu, ederede echekwara, na nhazi di iche iche.

Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, enwere ike ịmekọrịta mmekọrịta nke onye ọ bụla. Iji mee nke a, mepee nhọrọ nchọgharị ọzọ ma họrọ adreesị ozi-e edenyere aha na mpaghara ala nke window ahụ.

Window ọhụrụ ahụ ga-emepe nhọrọ mmekọrịta, ebe ị nwere ike ịchọta ihe ndị ahụ agaghị arụkọrịta.

Kedu esi eji synchronization na Mozilla Firefox?

Ụkpụrụ dị mfe: ịkwesịrị ịbanye n'ime akaụntụ gị na ngwaọrụ niile na-eji Mozilla Firefox nchọgharị.

Mgbanwe ọ bụla a gbanwere na ihe nchọgharị, dịka ọmụmaatụ, ọhụụ ọhụrụ echekwara, gbakwunye agbakwunyere ma ọ bụ saịtị emeghe, ga-arụkọ ọrụ ozugbo na akaụntụ gị, mgbe nke ahụ gasịrị, a ga-atụnye ha na ihe nchọgharị na ngwaọrụ ndị ọzọ.

E nwere naanị otu oge na taabụ: ọ bụrụ na ị gụchara na-arụ ọrụ n'otu ngwaọrụ na Firefox ma chọọ ịnọgide na onye ọzọ, mgbe ị na-agbanye na ngwaọrụ ọzọ, akịrịghe meghere emeghe agaghị emeghe.

A na-eme nke a maka mma nke ndị ọrụ, ka ị wee mepee ụfọdụ taabụ na ngwaọrụ ụfọdụ, ndị ọzọ na ndị ọzọ. Ma ọ bụrụ na ịchọrọ iweghachite taabụ na ngwaọrụ nke abụọ, nke emeghere na mbụ, mgbe ahụ i nwere ike ime ya dị ka ndị a:

pịa bọtịnụ ihe nchọgharị na window na-egosi, họrọ "Ogosi igwe ojii".

Na nchịkọta na-esote, lelee igbe "Gosi Ogwe Mmiri Ndị Na-acha Ígwé ojii".

Akara nta ga-apụta na pane ekpe nke windo Firefox, nke ga-egosipụta oghe oghe na ngwaọrụ ndị ọzọ na-eji akaụntụ mmekọrịta. N'okpuru a, ị nwere ike ịga na taabụ ndị na-emeghe na smartphones, mbadamba na ngwaọrụ ndị ọzọ.

Mozilla Firefox bụ ihe nchọgharị magburu onwe ya na usoro mmekọrịta dị mfe. E nyekwara na e mepụtara ihe nchọgharị ahụ maka ọtụtụ desktọọpụ na sistemụ arụmọrụ mobile, njirimara mmekọrịta ga-aba uru nye ọtụtụ ndị ọrụ.