Adblock Plus: ụzọ dị mfe iji wepu mgbasa ozi na nchọgharị Google Chrome

Site n'enyemaka nke njikọ HDMI, a na-ebunye data multimedia na ezigbo mma na nnukwu ọsọ. A na-ebufe ozi site na eriri pụrụ iche ejikọrọ na ngwaọrụ abụọ ma ọ bụ karịa. HDMI bụ ihe ngosi dijitalụ kachasị ewu ewu ma dochie ochie analog otu. N'isiokwu a, anyị ga-akọwa n'ụzọ zuru ezu ihe niile banyere ụdị njikọ a ma nyochaa otu esi eme ya na laptọọpụ.

Isi ọrụ HDMI ntinye

Mmalite nke netwọk dijitalụ dịka HDMI enyela aka na njirimara nke VGA a na-ewu ewu n'oge gara aga. Ọ bụghị naanị na ọ na-ebute onyinyo ahụ ma ọ bụrụ na ọ dị ala karị, kama ọ gbaghakwara ya, bụ nke na-emekarị ka nsogbu dịrị n'ọrụ. Njikọ dị na ajụjụ nwekwuru bandwit ma na-akwado ikuku ụda.

Na mgbakwunye na HDMI, ọtụtụ ihe ndị ọzọ nke data dijitalụ - DVI na DisplayPort - ewu ewu. Ha niile nwere njikọ dị iche na àgwà ụfọdụ na-enye gị ohere iji njikọ dị mkpa maka ọnọdụ dị iche. Gụkwuo banyere atụnyere akụkụ ndị a n'isiokwu anyị na njikọ dị n'okpuru ebe a.

Ihe ndi ozo:
DVI na HDMI Nfọnyere
Ngwado nke HDMI na DisplayPort

HDMI USB Ụdị

Dị ka e kwuru na mbụ, a na-eji njikọ abụọ ejikọta njikọ abụọ. Ha na-abata n'ụdị dị iche iche, ụkpụrụ na naanị nkwado ọrụ na ụfọdụ ngwa. Na mgbakwunye, ha nwere ụdị njikọ dịgasị iche na nkọwa. Ị nwere ike ịgụtakwu banyere nke a na ihe ndị ọzọ anyị.

Ihe ndi ozo:
Gịnị bụ eriri HDMI
Họrọ igwe HDMI

Kwado HDMI

Na ngwaọrụ niile na-akwado njikọ site na HDMI, a na-agbanwe ya na akpaghị aka. Naanị ndị ọrụ ga-eme ntọala ole na ole ka njikọ nke ngwaọrụ abụọ ahụ wee nwee ihe ịga nke ọma, ihe osise na ụda doro anya na-egosi na ihuenyo ahụ.

Ọ na-emekarị ka ọ gbanwee naanị pasent ole na ole nke sistemụ arụmọrụ ma ị nwere ike ozugbo ịmalite ịrụ ọrụ ahụ. Enwere ike ịchọta ntuziaka zuru ezu maka kọmputa jikọọ na laptọọpụ na nyochaa site na HDMI n'ime isiokwu anyị na njikọ dị n'okpuru ebe a.

Ihe ndi ozo:
Anyị jikọọ kọmputa na TV site na HDMI
Anyị na-eji laptọọpụ dịka nyocha maka kọmputa

Ihe kpatara HDMI ọdịda

Mgbe ụfọdụ, enwere nsogbu na ngwaọrụ, ọ nwere ike ijikọ na interface njikọ. Mgbe ị na-eji HDMI, a na - ahụkarị nsogbu abụọ - enweghi onyinyo na ụda. Isi ihe kpatara mmejọ bụ ezighị ezi ngwaọrụ, ndị ọkwọ ụgbọala oge ochie, ma ọ bụ ọdịda anụ ahụ. N'ọnọdụ dị otú ahụ, a na-atụ aro ka ị nweta otu n'ime ụzọ dị iche iche iji dozie nsogbu ndị zutere. Gụkwuo banyere ha n'okpuru.

Ihe ndi ozo:
Kedu ihe ma ọ bụrụ HDMI anaghị arụ ọrụ na laptọọpụ
TV adịghị ahụ kọmputa site na HDMI

N'elu elu, anyị nyochachara n'ụzọ zuru ezu ọrụ bụ isi nke interface interface HDMI, mara ụdị ọnyà ndị ahụ, chọpụta otú ị ga-esi gbanye ihe njikọ a na laptọọpụ ma kwuo banyere omume malfunctions. Anyị na-atụ anya na isiokwu anyị bara uru ma ị mụtara ihe niile ịchọrọ iji jikọọ ngwaọrụ site na njikọ HDMI.