Adreesị ebe obibi na Steam. Kedu ihe ọ bụ

"Mpaghara Group Policy Editor" na-enye gị ohere ịhazi ntọala kọmputa na akaụntụ njirimara eji na gburugburu sistemụ arụmọrụ. Windows 10, yana nsụgharị ya ndị ọzọ, nwekwara ihe ntinye a, na isiokwu anyị taa, anyị ga-atụle otu esi agba ya.

"Nchịkọta Mgbasa Ozi Obodo" na Windows 10

Tupu anyị abanye na nhọrọ ịmepụta. Mpaghara Group Policy Editor, ga-ewe iwe ụfọdụ ndị ọrụ. O bu ihe nwute, nke a bu nani na Windows 10 Pro na Enterprise, mana na mbipute nke ulo a abughi ebe ahu, dika enweghi ozo di n'ime ya. Ma nke a bụ isiokwu maka isiokwu dị iche, mana anyị ga-aga n'ihu na ngwọta nke nsogbu anyị ugbu a.

Hụkwa: nsụgharị di iche nke Windows 10

Nzọụkwụ 1: Nwee Ọsọ

Akụkụ a nke sistemụ arụmọrụ na-enye ike iji ngwa ngwa mepee usoro ihe omume Windows ọ bụla. N'ime ha, anyị nwere mmasị "Editor".

  1. Kpọọ window Gbaa ọsọjiri isi nchikota "Nweta + R".
  2. Tinye iwu n'okpuru n'ime igbe ọchụchọ ahụ ma malite mmalite ya site na ịpị "Tinye" ma ọ bụ bọtịnụ "OK".

    gpedit.msc

  3. Nchọpụta Mpaghara Group Policy Editor eme n'otu ntabi anya.
  4. Hụkwa: Hotkeys na Windows 10

Usoro 2: "Iwu Iwu"

Enwere ike iji iwu ahụ dị n'elu na njikwa - arụpụta ga-abụ otu.

  1. Ụzọ ọ bụla ga-esi agba ọsọ "Iwu Iwu"dịka ọmụmaatụ site na ịpị "Nweta + X" na keyboard ma na-ahọpụta ihe kwesịrị ekwesị na menu nke omume dị.
  2. Tinye iwu n'okpuru wee pịa "Tinye" maka mmejuputa ya.

    gpedit.msc

  3. Mwepụta "Editor" adịghị anya na-abịa.
  4. Hụkwa: Na-agba "Line Line" na Windows 10

Usoro 3: Chọọ

Akụkụ nke ọrụ nyochaa njikọrọ na Windows 10 dị ọbụna karịa nke os components ndị a tụlere n'elu. Na mgbakwunye, iji ya, ịkwesighi iburu iwu ọ bụla.

  1. Pịa na keyboard "Nweta + S" ịkpọ igbe ọchụchọ ma ọ bụ jiri ụzọ mkpirisi ya na ngalaba ọrụ.
  2. Malite ịpị aha aha nke ịchọrọ - "Gbanwee Usoro Nkwekọrịta Otu".
  3. Ozugbo ị hụrụ nsonaazụ kwekọrọ na arịrịọ ahụ, jiri ya pịa otu. N'agbanyeghị eziokwu na na nke a, akara ngosi na aha nke ihe ị na-achọ dị iche, a ga-ebute onye na-amasị anyị. "Editor"

Usoro 4: "Explorer"

E weere ya dị ka akụkụ nke isiokwu anyị taa, ntinye dị n'ime usoro ihe omume nkịtị, ya mere, o nwere ebe ọ dị na diski, nchekwa nke nwere faịlụ nwere ike ịmepụta. A na - ahụ ya n'ụzọ dị otú a:

C: Windows System32 gpedit.msc

Detuo uru ahụ dị n'elu, mepee "Explorer" (dịka ọmụmaatụ, igodo "Nweta + E") ma kpocha ya n'ime ogwe ihe nkesa. Pịa "Tinye" ma ọ bụ bọtịnụ elu na nri.

Omume a ga-amalite ozugbo "Mpaghara Group Policy Editor". Ọ bụrụ na ịchọrọ ịnweta faịlụ ya, laghachi na ụzọ nke anyị gosiri otu nzọụkwụ laghachi na ndekọ ahụC: Windows System32 ma pịgharịa gaa na ndepụta nke ihe ndị dị na ya ruo mgbe ịhụ onye ahụ a na-akpọ gpedit.msc.

Rịba ama: Na adreesị ụlọ "Explorer" ọ dịghị mkpa ịtinye ụzọ zuru ezu na faịlụ ahụ a na-arụ ọrụ, ị nwere ike ezipụta naanị aha ya (gpedit.msc). Mgbe ịpị "Tinye" ga-agba ọsọ "Editor".

Hụkwa: Otu esi emeghe "Explorer" na Windows 10

Usoro 5: "Nchịkọta Njikwa"

"Mpaghara Group Policy Editor" na windo 10 nwere ike ịgba ọsọ "Njikwa Management". Uru nke usoro a bụ na faịlụ nke ikpeazụ a nwere ike ịchekwa ya na ebe ọ bụla dị na PC (gụnyere na Desktọpụ), nke pụtara na ha na-ebido ozugbo.

  1. Kpọọ Windows Search wee tinye ajụjụ mmc (na Bekee). Pịa na ihe ahụ achọtara na bọtịnụ òké aka ekpe iji malite ya.
  2. Na windo console nke meghere, gaa otu ihe. "Njikwa" - "Tinye ma ọ bụ wepu ọnyà" ma ọ bụ jiri igodo kama "CTRL + M".
  3. Na nchịkọta nhọrọ ntanye-aka dị n'aka ekpe, chọta "Nchịkwa Ihe Ọrụ" ma họrọ ya na otu pịa wee pịa bọtịnụ ahụ "Tinye".
  4. Kwenye ebumnuche gi site na ịpị bọtịnụ. "Emere" na igbe na-egosi,

    wee pịa "OK" na windo "Nchekwa".

  5. Akụkụ ahụ ị gbakwunyere ga-apụta na listi. "Nhọrọ ụyọkọ" ma ga-adị njikere maka ojiji.
  6. Ugbu a ị maara banyere nhọrọ niile ịmalite mmalite. Mpaghara Group Policy Editor na Windows 10, ma isiokwu anyị anaghị akwụsị n'ebe ahụ.

Ịmepụta ụzọ dị mkpirikpi maka mwepụta ngwa ngwa

Ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ ịmekọrịta ugboro ugboro site na ngwá ọrụ ngwaọrụ, nke a tụlere na isiokwu anyị taa, ọ bara uru imepụta ụzọ mkpirisi ya na Desktọpụ. Nke a ga - eme ka ị gbaa ngwa ngwa "Editor", na n'otu oge ahụ ga-azọpụta gị ịghara iburu iwu, aha na ụzọ. A na-eme nke a dị ka ndị a.

  1. Gaa na desktọọpụ na pịa aka nri na ohere efu. Na nchịkọta nhọrọ, họrọ ihe otu n'otu. "Mepụta" - "Ụzọ mkpirisi".
  2. Na akara nke windo ahụ meghere, dee ụzọ nke faịlụ ahụ. Mpaghara Group Policy Editornke edepụtara n'okpuru ma pịa "Na-esote".

    C: Windows System32 gpedit.msc

  3. Mepụta aha maka ụzọ mkpirisi (ọ ka mma igosi aha aha ya) ma pịa bọtịnụ ahụ "Emere".
  4. Ozugbo i mechara omume ndị a, ụzọ ntinye ị gbakwunyere na-egosi na desktọọpụ. "Editor"nke nwere ike ịpị okpukpu abụọ.

    Hụkwa: Ịmepụta ụzọ mkpirisi "My Kọmputa" na Desktọpụ Windows 10

Mmechi
Dị ka ị na-ahụ "Mpaghara Group Policy Editor" na Windows 10 Pro na Enterprise nwere ike ịgba ọsọ dị iche iche. Ọ dịịrị gị ikpebi otu n'ime ụzọ ndị anyị tụlere ịnabata, anyị ga-agwụ na nke a.