Winamp 5.666.3516


Ya mere, ị malitere ịme nchọgharị Mozilla Firefox ma chọpụta na ihe nchọgharị weebụ na-ebute ụzọ isi nke ebe nrụọrụ weebụ hi.ru, ọ bụ ezie na ị wụnyeghị ya n'onwe gị. N'okpuru, anyị na-atụle otú saịtị a si pụta na nchọpụta gị, nakwa otu esi esi ehichapụ ya.

Hi.ru bụ analogue nke mail.ru na Yandex ọrụ. Ụlọ ọrụ a gụnyere ozi nzi ozi, onye na-ede akụkọ, ngalaba mara, ọrụ egwuregwu, ọrụ map, na ihe ndị ọzọ. Ọrụ ahụ enwetaghị nkwanye ùgwù, ma na-aga n'ihu na-emepụta, ndị ọrụ ga-achọpụta ya na mberede mgbe saịtị ahụ na-amalite imeghe na akpaghị aka na nchọgharị Mozilla Firefox.

Olee otú hi.ru banye Mozilla Firefox?

Dị ka a na-achị, hi.ru na-abanye n'ime Mozilla Firefox nchọgharị n'ihi ntinye ihe omume na kọmpụta, mgbe onye ọrụ ahụ na-echeghị banyere ihe ndị ọzọ software na-enye iji wụnye.

N'ihi ya, ma ọ bụrụ na onye ọrụ ahụ adịghị ehichapụ ihe nlele ahụ n'oge, a na-agbanwe mgbanwe na kọmputa dị ka usoro mmemme ọhụrụ na ntọala nchọgharị.

Esi wepụ hi.ru si Mozilla Firefox?

Nkeji 1: ngwanrọ iwepụ

Meghee "Ogwe njikwa"wee gaa mpaghara "Mmemme na Ngwa".

Jiri nlezianya nyochaa ndepụta nke usoro mmemme a ma wepu software nke onwe gị etinyeghị na kọmputa gị.

Biko mara na iwepụ mmemme ga-adị irè karị ma ọ bụrụ na ị jiri usoro mmemme pụrụ iche Revo Uninstaller maka nbudata, nke na - enye gị ohere wepu kpamkpam ihe niile nwere ike ime ka mwepụ kpamkpam ngwanrọ ahụ.

Download Revo Uninstaller

Nzọụkwụ 2: Nyochaa Ntọala Label

Pịa na obere ụzọ Mozilla Firefox na desktọọpụ na bọtịnụ òké aka na nchịkọta nhọrọ na-emepụta ihe, gaa "Njirimara".

A na windo ga-apụta na ihuenyo ebe ị chọrọ ịṅa ntị n'ọhịa. "Ihe". Adreesị a nwere ike ịdị ntakịrị gbanwetụrụ - a ga - ezigara ozi ndị ọzọ na ya, dịka anyị nwere na nseta ihuenyo dị n'okpuru. Ọ bụrụ na ị kwadoro enyo ahụ, ị ​​ga-ehichapụ ozi a ma chekwaa mgbanwe ndị ahụ.

Nkeji 3: Wepụ Add-ons

Pịa bọtịnụ menu na mkpịsị aka nri nke nchọgharị Firefox gị na window nke gosipụtara, gaa na "Add-ons".

Na njikwa aka ekpe, gaa na taabụ "Ọpụpụ". Lezie anya na ndepụta nke tinye-ons nke arụnyere n'ime ihe nchọgharị ahụ. Ọ bụrụ na ị hụ ngwọta n'etiti ndị tinye-ons na ị wụnyeghị onwe gị, ị ga-ehichapụ ha.

Nkeji 4: Hichapụ Ntọala

Mepee Firefox menu wee gaa mpaghara. "Ntọala".

Na taabụ "Isi ihe" nso nso "Home Page" wepu adreesị weebụ hi.ru.

Nzọụkwụ 5: Nhicha aha

Gbaa window Gbaa ọsọ keyboard mkpirisi Nweta + Rwee dezie iwu ahụ na windo na-egosi regedit wee pịa bọtịnụ Tinye.

Na windo nke meghere, jiri igodo ụzọ mkpirisi iji chọọ Ctrl F. Na akara ngosi, tinye "hi.ru" ma hichapụ igodo niile.

Mgbe i mechachara omume niile, mechie windo ndekọ ma malitegharịa kọmputa. Dịka iwu, usoro ndị a kpamkpam wepu nsogbu nke ọnụnọ nke hi.ru na Mozilla Firefox nchọgharị.