Otu esi eji gam akporo dị ka igwefoto onyunyo video

Ọ bụrụ na ị, nakwa na enweela m agadi ejirila ekwentị gam akporo ma ọ bụ ụfọdụ ndị na-enweghị ọrụ smartphones (dịka ọmụmaatụ, na agbagwo agbagọ), ọ ga-adịrị ha mfe iji ngwa bara uru. Otu n'ime ha - eji ekwentị gam akporo dị ka igwefoto IP ga-atụle n'isiokwu a.

Kedu ihe ga - arụpụta: IP-igwe n'efu maka onyunyo vidiyo, nke a nwere ike lee site na Intaneti, arụ ọrụ, gụnyere site na ije na etiti, n'otu n'ime nhọrọ - ichebe ederede na njem na nchekwa igwe ojii. Hụkwa: Ụzọ ndị na-anaghị adịkarị iji ekwentị gam akporo ma ọ bụ mbadamba.

Ihe a ga - achọ: ekwentị gam akporo (n'ozuzu, na mbadamba nkume) na - ejikarị na Wi-Fi (3G ma ọ bụ LTE anaghị arụ ọrụ mgbe niile), ma ọ bụrụ na ịchọrọ iji ya oge niile - mgbe ahụ jikọọ ekwentị na isi ike, yana otu ngwa maka ọrụ Igwe foto IP.

IP igwefoto

Nke mbụ nke ngwa nnwere onwe nke a ga-achọpụta iji gbanye ekwentị gị na igwefoto netwọk maka onyunyo vidiyo - kamera kamera IP.

Otu n'ime uru ya bụ: ịkwasa ozi na netwọk na netwọk Ịntanetị, ọtụtụ usoro doro anya na Russian, usoro ezigbo enyemaka, ihe ntụgharị ihe nkedo na nchịkọta ozi sitere na sensọ, nchedo paswọọdụ.

Mgbe ịmalitere ngwa ahụ, a ga - emeghe menu nke ntọala ya niile, nke dị n'okpuru ya ga - abụ "Run" ihe.

Mgbe ịmechara, adreesị dị na ala nke netwọk mpaghara ahụ na-egosipụta na ihuenyo dị n'okpuru.

Ịbanye adreesị a na ntinye aka nke ihe nchọgharị ahụ na kọmpụta, laptọọpụ ma ọ bụ ngwaọrụ mkpanaka ndị ọzọ ejikọrọ n'otu ntanetị Wi-Fi na-ewega gị na ebe ị nwere ike:

  • Lee onyinyo ahụ site na igwefoto (họrọ otu n'ime ihe ndị ahụ n'okpuru "ọnọdụ nlele").
  • Na-ege ntị na ọdịyo site na igwefoto (n'otu aka ahụ, na nge ntị).
  • Were foto ma ọ bụ dekọọ vidiyo site na igwefoto.
  • Gbanwee igwefoto site na isi gaa n'ihu.
  • Download vidiyo (site na ndabara, ha na echekwa ya na ekwentị n'onwe ya) na kọmputa ma ọ bụ ngwaọrụ ọzọ (na "Video Archive").

Otú ọ dị, ihe a nile dị naanị ma ọ bụrụ na ngwaọrụ ọzọ ejikọta na netwọk otu mpaghara dika igwefoto onwe ya. Ọ bụrụ na ịnweta onyunyo vidiyo site na Ịntanetị achọrọ, ịnwere ike:

  1. Jiri ntughari Ivideon mejuputara na ngwa ahụ n'onwe ya (ndebanye aha na akaụntụ efu na ozi nlegharị anya nlegharị anya nke ọma), mgbe nkea ị nwere ike ilebanye anya na weebụsaịtị Ivideon ma ọ bụ jiri ngwa ha nwere, ma nata ọkwa n'oge ndebanye aha na etiti.
  2. Site na ịme njikọ VPN na netwọk gị site na Ịntanetị.

Ị nwere ike ịchọta echiche ọzọ banyere atụmatụ na ọrụ nke ngwa ahụ site na nyochaa ntọala ya: ha dị na Russian, nke a kwenyere, na ụfọdụ na-enye nkọwa: enwere ụda na ụda sensọ (na ịdekọ ihe ederede mgbe ihe ndị a na-arụ ọrụ), nhọrọ maka ịgbanye ihuenyo na akpaka malite ngwa ahụ, gbanwee àgwà nke vidiyo a na-egosi na ọ bụghị naanị.

N'ozuzu, ọ bụ ngwa dị ukwuu iji gbanwee ekwentị gam akporo n'ime igwefoto IP, na nhọrọ ị nwere ike ịchọta ihe niile ịchọrọ na ihe dị mkpa - na ịnweta ohere ịntanetị na Ịntanetị.

Ịnwere ike ibudata ngwa ngwa kamera IP na Ụlọ Ahịa Playplay //play.google.com/store/apps/details?id=com.pas.webcam

Igwe vidiyo na gam akporo na ọtụtụ ihe

M sụrụ ngọngọ ọtụtụ ngwa ngwa ọtụtụ, ọ ka dị na BETA, n'asụsụ Bekee ma ọzọ, naanị otu igwefoto dị maka n'efu (na ịkwụ ụgwọ na-egosi ohere ịnweta igwefoto dị iche iche site na ngwaọrụ gam akporo na iOS n'otu oge). Mana n'otu oge ahụ, arụmọrụ nke ngwa ahụ dị mma, ụfọdụ n'ime ọrụ ndị dịnụ, nke m chere, bara ezigbo uru.

Mgbe ị wụnye ngwa ngwa Manything na ndebanye aha n'efu (site na ụzọ, maka ọnwa mbụ a kwadoro ụgwọ akwụ ụgwọ na ikike iji ese foto ise, wee gaa na onye nweere onwe ya), na ngwa ntinye ngwa ngwa ị ga-ahụ ihe abụọ dịnụ:

  • Onye nyocha - ile data site na ese foto, ma ọ bụrụ na ngwaọrụ a ị na-eji ngwa iji nweta foto ahụ n'aka ha (ndepụta nke ese foto ga-egosipụta, maka nsụgharị ọ bụla dị na ịnweta vidiyo echekwara). Ọzọkwa na ọnọdụ nlele, ị nwere ike ịgbanwe ntọala nke igwefoto dị n'ime.
  • Igwefoto - iji ngwa gam akporo gị dị ka igwefoto onyunyo.

Mgbe m meghere ihe igwefoto ahụ, ana m akwado ịbanye na ntọala, ebe ị nwere ike:

  • Kwado na-aga n'ihu ma ọ bụ na-edegharị ederede (Ọnọdụ Ịdekọ)
  • Kwado nchekwa foto kama ịse vidiyo (Ụdị Ntuziaka)
  • Gbanwee mmetụta nke ihe mmetụta sensọ (Sensitivity Threshold) na mpaghara mpaghara ya (Ngalaba Nchọpụta), ọ bụrụ na a ga-ewepụ ebe ọ bụla.
  • Kwado izipu ọkwa ezumike na ngwaọrụ gam akporo na iPhone mgbe a na-emegharị ihe mmetụta sensọ.
  • Gbanwee àgwà vidiyo na njedebe data mgbe eji ya na netwọk mkpanaka.
  • Gbanwee ihuenyo na na (Screen Dimmer, site na ndabara n'ihi ihe ụfọdụ ọ bụ "Bright on Movement" - gbanye azụ azụ mgbe ịkwọ ụgbọala).

Mgbe ntọala ahụ zuru ezu, pịa bọtịnụ red ka ị rụọ ọrụ igwefoto. Emeela, onyunyo vidiyo ka enyere ma rụọ ọrụ dịka ntọala ndị a kapịrị ọnụ. Na vidiyo a (nchịkọta zuru ezu ma ọ bụ ihe ntụgharị mgbe ihe mgbagwoju anya) na edere na igwe ojii ọtụtụ, na ịnweta ya nwere ike nweta ma site na weebụsaịtị website ọtụtụ, ma ọ bụ site na ngwaọrụ ọzọ na ngwa ahụ arụnyere mgbe ọ na-emeghe ya na Viewer mode.

Echere m (ọ bụrụ na ịghara ikwu okwu banyere ohere iji igwefoto dị iche iche) ịchekwa na ígwé ojii bụ isi uru nke ọrụ ahụ: ntụgharị. Onye ọbụla apụghị ịmepụta igwefoto IP gị n'onwe gị, na-egbochi gị ohere iji hụ ihe merenụ tupu nke a (ị nweghị ike ihichapụ mkpụrụ ego a zọpụta site na ngwa ahụ n'onwe ya).

Dika ekwuru, nke a abughi ugbua nke ngwa a: dika ima atu, nkowa a na ekwu na enweghi ike akwado usoro igwefoto maka Android 6. N 'ule m, ejiri m OS a, dị ka ihe si na - ịchekwa mkpụrụ edemede mgbe ihe mmetụta dị na ya na-arụ ọrụ nke ọma, ma oge nlele oge na-arụ ọrụ (site na ngwa ngwa ngwa na Viewer mode - ọ na-arụ ọrụ, ma ọ bụghị site na nchọgharị, ma nyochaa ihe nchọgharị dị iche, ihe kpatara ya anaghị aghọta).

Ịnwere ike ibudata ọtụtụ ihe site na Ụlọ Ahịa Store (maka iOS) na Ụlọ Ahịa Play maka Android ebe a: //play.google.com/store/apps/details?id=com.manything.manythingviewer

N'ezie, nke a abụghị ụdị nile nke ụdị a, mana site n'eziokwu na achọrọ m ịchọta ọrụ n'efu na arụmọrụ, na enwere ike iji ọ bụghị nanị netwọk mpaghara - naanị ngwa abụọ a. Mana anaghị m ewepu na m nwere ike ịchọta nhọrọ ụfọdụ na-adọrọ mmasị.