Esi ewepụ kọmputa na Amigo

Ọ dịghị mkpa ma ọ bụrụ na i tinyere ihe nchọgharị a n'onwe gị, ma ọ bụ ma ọ bụrụ na ọ bịara "ọ bụghị nke ọma site na ebe", ikpochapụ Amigo site na komputa nwere ike ịbụ ọrụ na-enweghị isi maka onye ọrụ novice. Ọbụna ma ọ bụrụ na ihichapụla ya, mgbe oge ụfọdụ ị ga-achọpụta na ihe nchọgharị ahụ gosipụtara na usoro ahụ ọzọ.

Akwụkwọ ntuziaka a na-akọwa n'ụzọ zuru ezu otu esi ewepụ ihe nchọgharị Amigo na kpamkpam na Windows 10, 8 na Windows 7. N'otu oge ahụ, Aga m agwa gị ebe ọ si, ma ọ bụrụ na ị wụnyeghị ya, ka nsogbu a ghara ibili n'ọdịnihu. Ọzọkwa na njedebe nke ntụziaka, vidiyo nwere ụzọ ọzọ iji wepụ ihe nchọgharị Amigo.

Mwepụ dị mfe nke nchọgharị Amigo site na mmemme

Na nke mbụ, anyị na-eji iwepụ Amigo site na kọmputa ahụ, site na mmemme ahụ. Otú ọ dị, a gaghị ewepu ya kpamkpam site na Windows, ma anyị ga-edozi nke a mgbe emesịrị.
  1. Nke mbụ, gaa na Panel Control Panel "Mmemme na Atụmatụ" ma ọ bụ "Tinye ma ọ bụ Wepụ Mmemme." Otu n'ime ụzọ kachasị mfe na nke kachasị mfe ime nke a bụ ịpị igodo Windows + R na keyboard ma tinye iwu iwu appwiz.cpl.
  2. N'ime ndepụta nke mmemme arụnyere, chọta nchọgharị Amigo, họrọ ya ma pịa bọtịnụ "Wepu" (Ị nwekwara ike ịhọrọ Hichapụ ihe site na menu ndị dị na ya site na ịpị aka Amigo).

Usoro nchịkọta ihe nchọgharị na-amalite ma, mgbe agwụchara ya, a ga - ewepụ ya na kọmpụta ahụ, ma ọ bụghị kpamkpam - usoro Mail.ru Updater (ọ bụghị mgbe nile) ga - anọgide na Windows, nke nwere ike ibudata Amigo ọzọ na wụnye ya, yana dị iche iche Amigo na Mail .ru na Windows ndekọ. Ọrụ anyị bụ iwepu ha. Enwere ike ime nke a na-akpaghị aka na aka.

Ighachị kpamkpam Amigo na akpaghị aka

Ụfọdụ n'ime ngwaọrụ mwepụ malware, Amigo, na components "onwe-installing" ndị a kọwara site na Mail.ru dị ka ndị a na-achọghị ma na-ewepụ n'ebe niile - site na nchekwa, site na ndekọ, site na Task Scheduler, na site na mpaghara ndị ọzọ. Otu ngwá ọrụ dị otú ahụ bụ AdwCleaner, usoro free nke na-enye gị ohere imeri Amigo kpamkpam.

  1. Mwube AdwCleaner, pịa bọtịnụ "Iṅomi".
  2. Mgbe nyochachara, malite nhicha (a ga-arụgharịa kọmputa ahụ maka nhicha).
  3. Mgbe nlọgharịrị, ụzọ Amigo si na Windows agaghị anọgide.
Nkọwa banyere AdwCleaner na ebe ibudata usoro ihe omume ahụ.

Mbupu zuru ezu nke Amigo site na komputa - nkuzi vidiyo

Wepu ihe omuma nke Amigo aka

Ugbu a gbasara mwepụ akwụkwọ ntuziaka nke usoro na ngwa ahụ nwere ike ime ka ntinye ihe nchọgharị Amigo. N'ụzọ dị otú a, anyị agaghị enwe ike ihichapụ igodo ndekọ ndị ọzọ, ma ha n'ozuzu, agaghị emetụta ihe ọ bụla n'ọdịnihu.

  1. Malite Task Manager: na Windows 7, pịa Ctrl Alt Del ma họrọ Task Manager, na na Windows 10 na 8.1 ọ ga-adị mfe iji pịa Win + X wee họrọ ihe omume achọrọ.
  2. Na Task Manager na "Usoro" taabụ, ị ga-ahụ usoro MailRuUpdater.exe, pịa aka nri na pịa "Mepee ebe nchekwa nchekwa".
  3. Ugbu a, na-enweghị mechie folda ahụ meghere, laghachi na Task Manager wee họrọ "Usoro Ọgwụgwụ" ma ọ bụ "Kwụsị Ọrụ" maka MailRuUpdater.exe. Mgbe nke ahụ gasịrị, jiri faịlụ ahụ laghachi na nchekwa ahụ ma wepụ ya.
  4. Nzọụkwụ ikpeazụ bụ iwepụ faịlụ a site na mmalite. Na Windows 7, ịnwere ike pịa igodo Win + R ma tinye msconfig, wee mee ya na taabụ "Mmalite", na Windows 10 na Windows 8, aabụ a dị na njikwa ọrụ (ị nwere ike wepu mmemme site na bọtịnụ site na iji menu ndị dị na ya pịa nri).

Malitegharịa ekwentị gị ma ọ bụ ya: A na-ewepụ ihe nchọgharị Amigo kpam kpam na kọmputa gị.

Banyere ebe ihe nchọgharị a sitere: ọ nwere ike ịbịnye "bundled" na ụfọdụ mmemme dị mkpa, nke m dere banyere ihe karịrị otu ugboro. Ya mere, mgbe ị na-etinye ihe omume, jiri nlezianya gụọ ihe ị na-enye na nke ị kwenyere - na-emekarị ihe omume a na-achọghị ka a gbahapụrụ n'oge a.

Nwelite 2018: Na mgbakwunye na ebe ndị a, Amigo nwere ike ide aha ya ma ọ bụ usoro mmelite ya na Windows Task Scheduler, nyochaa ọrụ dị n'ebe ahụ ma gbanyụọ ma ọ bụ hichapụ ndị na-ejikọta ya.