Wepu ụdaolu site na iPhone

Ndị ọrụ na-arụnye ụdị egwu ma ọ bụ ụda dị iche iche iji gbanye mgbanaka ha. Olu ụda a na-agbanyere na iPhone dị mfe ihichapụ ma ọ bụ gbanwee na ndị ọzọ site na ụfọdụ mmemme na kọmputa gị.

Wepu ụdaolu site na iPhone

Naanị kọmputa na ngwanrọ dị ka iTunes na iTools na-enye gị ohere wepu ụdaolu site na listi ndị dịnụ. N'ihe banyere ụdaolu ụdaolu, ndị ọzọ nwere ike dochie ha.

Lee kwa:
Otu esi tinye ụda na iTunes
Esi arụnye ụda olu na iPhone

Nhọrọ 1: iTunes

Iji usoro ihe omume a, ọ dị mfe ijikwa faịlụ ebudatara na iPhone. iTunes bụ n'efu na asụsụ Russian. Iji wepu egwu ahụ, onye ọrụ ahụ chọrọ ọkụ ọkụ / USB iji jikọọ na PC.

Hụkwa: Otu esi eji iTunes

  1. Jikọọ iPhone na kọmputa gị ma mepee iTunes.
  2. Pịa na akara ngosi nke iPhone ejikọrọ.
  3. Na ngalaba "Nyocha" chọta ihe "Nhọrọ". N'ebe a, ọ dị mkpa itinye akọrọ na-abụghị "Were aka na vidiyo na aka". Pịa "Mmekọrịta" iji zọpụta ntọala.
  4. Ugbu a gawa ngalaba "Ụda"ebe ụdaolu niile edobere na iPhone a ga-egosipụta. Right pịa ụdaolu ịchọrọ ihichapụ. Na menu na-emepe, pịa "Wepụ na ọbá akwụkwọ". Mgbe ahụ kwado nhọrọ gị site na ịpị "Mmekọrịta".

Ọ bụrụ na ị nweghị ike iwepu ụdaolu site na iTunes, mgbe ahụ, o yikarịrị ka ị na-etinye ụda egwu ahụ site na ngwa ngwa nke atọ. Dịka ọmụmaatụ, iTools ma ọ bụ iFunBox. N'okwu a, mee ka mwepụ na mmemme ndị a.

Hụkwa: Otu esi tinye kọmputa gị na iTunes

Nhọrọ 2: Ndị isi

NDools - ụdị usoro ihe omume nke iTunes, gụnyere ọrụ niile kachasị mkpa. Tinyere ike ibudata ma wụnye ụdaolu maka iPhone. Ọ na-agbanwee usoro nhazi nke ngwaọrụ akwadoro.

Lee kwa:
Otu esi eji iTools
Esi agbanwe asụsụ n'asụsụ iTools

  1. Jikọọ smartphone gị na kọmputa gị, ibudata na open iTools.
  2. Gaa na ngalaba "Egwú" - "Egwú" na menu na ekpe.
  3. Lelee igbe dị n'akụkụ ụdaolu ịchọrọ ịhapụ, wee pịa "Hichapụ".
  4. Kwenye nhichapụ site na ịpị "OK".

Lee kwa:
NDools anaghị ahụ iPhone: isi ihe kpatara nsogbu ahụ
Ihe ị ga-eme ma ọ bụrụ na ụda dị na iPhone apụla

Ụdaolu satiri

Enwere ike iwepu ụdaolu nke edere na iPhone ahụ na ụzọ ọ bụla site na iTunes ma ọ bụ iTools. Iji mee nke a, a ga-etinye ekwentị ahụ mkpọrọ, ya bụ, hacked. Anyị na-adụ ọdụ ka ị ghara ịmalite usoro a - ọ dị mfe ịgbanwe ụdaolu site na iji mmemme na PC, ma ọ bụ ịzụta egwu si Ụlọ Ahịa. Tụkwasị na nke a, ị nwere ike ịgbanwuo ọnọdụ ịgbachi nkịtị. Mgbe ị na-akpọ, onye ọrụ ahụ ga-anụ naanị ntụrụndụ ahụ. A na-eme nke a site na ịtọọ mgba ọkụ pụrụ iche na ọnọdụ a kapịrị ọnụ.

Enwere ike ịhazi ọnọdụ nkwụsị. Dịka ọmụmaatụ, mee ka mma jijiji mgbe ị na-akpọ.

  1. Meghee "Ntọala" Iphone
  2. Gaa na ngalaba "Ụda".
  3. Na paragraf "Ụda jijiji" họta ntọala ndị kwesịrị ekwesị maka gị.

Hụkwa: Otu esi gbanye ọkụ mgbe ị na-akpọ iPhone

Hichapụ ụdaolu sitere na iPhone ka enyere naanị site na kọmputa na ụfọdụ ngwanrọ. Ịnweghi ike iwepu ụdaolu ndị na-emebu na ekwentị gị, naanị ị nwere ike ịgbanwe ha maka ndị ọzọ.