Ụzọ na-enweghị ike ịchọpụta Mozilla Runtime Error na Mozilla Firefox Nchọgharị


N'oge mmemme ọ bụla na kọmputa, njehie dịgasị iche nwere ike ime ka ị ghara ịnọgide na-arụ ọrụ na ngwaọrụ a. Karịsịa, isiokwu a ga-atụle na enweghị ike ịchọta mmemme nke Mozilla Oge ojiri na ndị ọrụ nke Mozilla Firefox nchọgharị.

Njehie enweghị ike ịchọta Oge Mozilla Runtime mgbe ị na-emeghe Mozilla Firefox nchọgharị na-agwa onye ọrụ na achọtaghị faịlụ nchịkwa Firefox na kọmputa ahụ, nke bụ maka ịmalite usoro ihe omume ahụ. Ihe omume niile anyị na-esonụ ga-eme kpọmkwem na mkpochapu nsogbu a.

Esi edozi njehie ahụ enweghi ike ịchọta oge ọsọ Mozilla?

Nzọụkwụ 1: Ntọgharị akwụkwọ

Nke mbụ, ka anyị gbalịa ime obere ọbara site n'ịgbalị imepụta ụzọ ọhụrụ Firefox. Iji mee nke a, gaa na nchekwa ahụ tinyere Firefox ahụ, dịka iwu, nchekwa a dị na C: Program Files Mozilla Firefox. N'ime ya ị ga-ahụ faịlụ ahụ firefoxnke bụ onyeisi. Ikwesiri igodo nri ya. "Zipụ" - "Desktọpụ (mepụta ụzọ mkpirisi)".

Gaa na desktọọpụ ma jiri obere ụzọ mepụtara.

Usoro 2: reinstall Firefox

Nsogbu a na - enweghị ike Ịchọta mmemme Mozilla Runtime nwere ike ịbụ n'ihi ọrụ na-ezighị ezi nke Firefox na kọmputa. Iji dozie nsogbu na nke a, ịkwesịrị ịtinye Mozilla Firefox na kọmputa gị.

Biko mara na a na-atụ aro na ị ga-ewepu Firefox kpam kpam site na kọmputa gị mgbe nsogbu bilitere. emela usoro iwepụ ụkpụrụ. Anyị enweworị ohere ikwu banyere otu esi ewepụ Mozilla Firefox kpamkpam site na kọmputa, yabụ gaa na isiokwu ahụ na njikọ dị n'okpuru iji mụtakwuo banyere mbipụta a.

Esi wepụ Mozilla Firefox site na kọmputa gị

Nzọụkwụ 3: kwụsị ọrụ ịrịa ọrịa na weghachite usoro

Njehie enweghị ike Ịchọta Oge nchịkọta Mozilla nwere ike ịme ngwa ngwa n'ihi ọnụnọ nke nje virus na kọmputa gị, nke na-emebi ọrụ nke Firefox na kọmputa gị.

Mbụ ị ga-achọpụta ma kpochapụ nje virus na kọmputa gị. Ị nwere ike igosi Doppler ma ọ bụ ọrụ nke nje virus gị na uru dị iche iche n'efu Dr.Web CureIt, nke na-anaghị achọ ntinye na komputa, ma n'otu oge ahụ na-enye gị ohere ịrụ usoro nyocha dị elu maka nsogbu egwu ọ bụla.

Wepu abamuru Dr.Web CureIt

Ọ bụrụ na achọtara egwu egwu na kọmpụta site na nyocha ahụ, ị ​​ga-achọ iwepu ha wee malitegharịa kọmputa ahụ. O yikarịrị ka mgbe ịmechara omume ndị a, nsogbu nke njehie na Mozilla Firefox agaghị edozi, ya mere n'ọnọdụ a, a ga-edozi nsogbu ahụ site na ọrụ mgbake usoro, nke ga-enye gị ohere ịlaghachi kọmputa ahụ ruo n'ókè ebe enweghị nsogbu na ihe nchọgharị ahụ.

Iji mee nke a, kpọọ menu "Ogwe njikwa" ma dozie oke maka mma "Obere Oyiyi". Gaa na ngalaba "Iweghachite".

Na windo na-esote ka ịhọrọ ihu ọma nke ngalaba ahụ. "Na-agba ọsọ System Weghachite".

Mgbe a na-arụ ọrụ ahụ, a ga-egosipụta ihe atụghachi na ihuenyo, n'etiti nke ị ga-achọ ịhọrọ ya mgbe enweghị nsogbu na ọrụ kọmputa.

Biko rịba ama na usoro mgbake usoro nwere ike iwe ogologo oge (nke a ga-adabere na ọnụọgụ nke mgbanwe ndị e mere na usoro ahụ site n'ụbọchị e wepụtara akwụkwọ akụkọ ahụ).

Anyị na-atụ anya na ndụmọdụ ndị a dị mfe nyeere gị aka iwepụ ihe na - enweghị ike ịchọta ihe Mozilla Runtime njehie mgbe ị na - emeghe Mozilla Firefox nchọgharị. Ọ bụrụ na ị nwere ndụmọdụ nke aka gị iji dozie nsogbu a, kesaa ha na ihe ndị ahụ.