Otu esi emepụta akwụkwọ Google

Wepu black bars na n'akụkụ nke vidiyo, n'ezie, ọ bụghị nnukwu ihe maka ndị ọrụ dị elu. Ndị ọrụ nkịtị, dịka iwu, ọ na-esiri ike idezi vidiyo nke na ọ na-arụ na ihuenyo zuru ezu. N'isiokwu a, anyị ga-akọwa otú ị ga-esi na-emeso ha ụtarị ojii na n'akụkụ ya.

Kedu esi gbanye vidio na ihuenyo zuru ezu na Sony Vegas?

1. N'ezie, ị ghaghị ebugo vidiyo ahụ na nchịkọta akụkọ. Wee pịa bọtịnụ "Panning na cropping events ...", nke dị na akuku video clip na usoro iheomume.

2. Na windo nke meghere, anyị na-ahụ na akụkụ ahụ bụ ndabara. Ị nwere ike ị gbalịa ịhọrọ nhazi site na nrụpụta ndị edoziri njikere.

3. Ọ bụrụ na ịnweghị ike ịchọta ihe ọ bụla site na ntọala ndị a kwadebere, gaa na taabụ "Isi Iyi" na na paragraf mbụ - "Save Aspect Ratio" - họrọ azịza "Mba" - nke a ga-agbatị vidiyo na obosara. Na paragraf nke abụọ - "Iche ka ijupụta etiti" - họrọ "Ee" - ya mere ị na-ewepụ ihe mkpuchi ojii n'elu.

Anyị na-ele ụzọ kachasị mfe na nke kachasị mfe iji gbanye vidiyo na Sony Vegas Pro. N'ezie, ọ bụrụ na ị gbanwee akụkụ ahụ, vidiyo ahụ nwere ike gbanwee, tinye ya nro, ọ bụghị ezigbo mma. Ya mere, gbalịa idebe vidiyo mbụ ahụ ma ghara itinye ya.