Nyefee vidiyo site na DVD na PC


DVD, dị ka ndị ọzọ na-ahụ maka ikuku mgbasa ozi, na-enweghị olileanya n'oge. N'otu oge ahụ, ọtụtụ ndị ọrụ ka na-echekwa ụdị videotapes dị iche iche na diski ndị a, ụfọdụ nwekwara nnukwu nnakọta nke ihe nkiri ndị e nwetara. N'isiokwu a anyị ga-ekwu banyere otu esi ebufe ozi sitere na DVD na draịvụ ike gị.

Nyefee vidiyo site na DVD na PC

Ụzọ kachasị mfe iji nyefee vidio ma ọ bụ ihe nkiri na draịvụ ike gị bụ iji dochie aha nchekwa "VIDEO_TS". O nwere ọdịnaya, yana dịgasị iche iche, menus, ndepụta okwu, mkpuchi, na ndị ọzọ.

A na-edegharị folda a na ebe ọ bụla dị mma, na igwu egwu ịkwesiri ịdọrọ ya kpamkpam n'ime windo player. VLC Media Player, dị ka ihe kachasị ama na usoro faịlụ, zuru oke maka nzube a.

Dịka ị nwere ike ịhụ, a na-egosipụta menu clickable na ihuenyo, dịka ma ọ bụrụ na anyị na-egwu diski na ihe ọkpụkpọ DVD.

Ọ naghị adị mfe mgbe niile idebe nchekwa dum na faịlụ na diski ma ọ bụ windo mbanye, yabụ anyị ga-achọpụta otu esi agbanye ya na vidiyo nke otu. A na-eme nke a site n'ịgbanwe data site na iji mmemme pụrụ iche.

Usoro 1: Freemake Video Converter

Usoro a na-enye gị ohere ịnyefe vidiyo site n'otu usoro gaa na ọzọ, gụnyere nke dị na DVD-media. Iji rụọ ọrụ anyị chọrọ, ọ dịghị mkpa ka idetuo folda ahụ na kọmputa. "VIDEO_TS".

Nbudata ụdị ọhụrụ Freemake Video Converter

  1. Gbaa usoro ihe omume ma pịa bọtịnụ ahụ "DVD".

  2. Họrọ nchekwa anyị na DVD wee pịa Ok.

  3. Na-esote, anyị na-etinye ngwugwu dị nso n'akụkụ nke kachasị.

  4. Push bọtịnụ "Ntụgharị" na na ndepụta ndalata, họrọ usoro achọrọ, dịka ọmụmaatụ, MP4.

  5. Na window window, ị nwere ike ịhọrọ nha (isi iyi akwadoro) ma chọpụta nchekwa ahụ ịchekwa. Mgbe ịmechara pịa "Tọghata" ma chere maka njedebe usoro ahụ.

  6. N'ihi ya, anyị na-enweta fim na MP4 usoro na otu faịlụ.

Usoro 2: Hazie Ụlọ ọrụ

Nhazi Ụlọ ọrụ ga-enyere anyị aka imezu ihe a chọrọ. Ihe dị iche site na Freemake Video Converter bụ na anyị ga-enweta nsụgharị na-arụ ọrụ zuru ezu nke usoro ihe omume ahụ. Otú ọ dị, software a na-esiri ike ịmụta.

Wepu usoro mmeghari ohuru kachasị ọhụrụ

  1. Mgbe ịmalitere usoro ahụ, gaa na taabụ aha ahụ "ROM ROM DVD CD ISO" na nkwụsịtụ ogwe aka ekpe.

  2. Lee, anyị pịa bọtịnụ ahụ "DVD na Video".

  3. Na windo nke mepee, ị nwere ike ịhọrọ ma ọ bụ mbanye nke a na-etinye diski na nchekwa ma ọ bụrụ na e depụtaghachiri ya na kọmpụta.

  4. Na igbe ntọala, họrọ aha, na nsochi nke kachasị oge.

  5. Na ndepụta nke adabere adaba anyị kọwapụtara usoro mmepụta.

  6. Anyị pịa "Malite", mgbe nke a gasịrị usoro ntọghata a ga-amalite.

Mmechi

Taa, anyị amụtala ịfefe vidio na ihe nkiri si na DVD gaa na kọmpụta, nakwa ịtụgharị ha n'otu faịlụ iji mee ka ọ dị mfe. Ejila ihe a na-eme ka ọkụ ahụ dị ka diski na-agbanyeghị ekwesighi, nke nwere ike ibute ọnwụ nke ihe bara uru na ihe dị gị n'obi.