Gbanyụọ mmelite na Windows 7

Mgbasaozi usoro ọrụ bụ ihe dị mkpa iji hụ na ahụike ya na nchekwa ya. Otú ọ dị, n'ọnọdụ ụfọdụ, ọ dị mkpa ka ị wepụ oge a. Ụfọdụ ndị ọkachamara na-agbanyụọ mmelite na nsogbu onwe ha na ihe ize ndụ. Anyị adịghị akwado ka a mee nke a n'ejighị ezigbo mkpa, ma, ka o sina dị, anyị ga-atụle isi ụzọ ị ga - esi gbanyụọ mmelite na Windows 7.

Hụkwa: Gbanyụọ Windows 8 melite akpaka

Ụzọ iji gbanyụọ mmelite

Enwere ọtụtụ nhọrọ maka mmelite nkwarụ, mana ha niile nwere ike kewara abụọ. Na otu n'ime ha, a na-eme omume site na Windows Update, na nke abụọ, na Onye ọrụ Ọrụ.

Usoro 1: Ogwe njikwa

Nke mbụ, anyị ga-atụle ihe kachasị ewu ewu n'etiti ndị ọrụ iji dozie nsogbu ahụ. Usoro a na-agụnye ịgbanwere Windows Update site na Ogwe njikwa.

  1. Pịa bọtịnụ "Malite"etinye na ala nke ihuenyo ahụ. Na menu na-emepe, nke a na-akpọkwa "Malite", wepu aha "Ogwe njikwa".
  2. N'otu oge na mpaghara mgbọrọgwụ nke Ogwe Njikwa, pịa aha "System na Nchebe".
  3. Na windo ọhụrụ na ngọngọ ahụ "Mmelite Windows" pịa na ala "Kwado ma ọ bụ gbanyụọ mmelite akpaka".
  4. Ngwaọrụ ahụ ga-emepe ebe edozi ntọala. Ọ bụrụ na ịchọrọ iwepụ naanị mmelite akpaka, pịa ubi "Mmelite dị mkpa" na site na ndetu ndepụta họrọ otu na nhọrọ: "Nwelite mmelite ..." ma ọ bụ "Chọọnụ mmelite ...". Mgbe ịhọrọ otu n'ime nhọrọ, pịa bọtịnụ ahụ. "OK".

    Ọ bụrụ na ịchọrọ iwepụ kpamkpam ikike nke usoro ahụ iji melite, mgbe ahụ na nke a na mpaghara dị n'elu ị ga-etinye ngbanwe ahụ n'ọnọdụ "Echela maka mmelite". Na mgbakwunye, ịkwesịrị ịchọta ihe niile na windo. Mgbe pịa na bọtịnụ ahụ "OK".

Nzọụkwụ 2: Gbaa windo

Mana enwere nhọrọ kachasị mfe ịbanye na ngalaba nke Ogwe Njikwa anyị chọrọ. Enwere ike ime nke a na windo Gbaa ọsọ.

  1. Kpọọ ngwá ọrụ a site na iji usoro mkpirisi Nweta + R. Tinye okwu ahụ n'ọhịa:

    wuapp

    Pịa na "OK".

  2. Mgbe nke ahụ gasịrị, Windows Update windo amalite. Pịa aha "Ogosi ntọala"nke dị n'akụkụ aka ekpe nke windo oghe.
  3. Nke a mepee windo maka ime ma ọ bụ ịkwụsị mmelite akpaka nke maralarị anyị site na usoro gara aga. Anyị na-arụ ọrụ ahụ n'otu aka ahụ, nke anyị kwugoro n'elu, dabere na anyị chọrọ kpamkpam iji gbanyụọ mmelite ma ọ bụ naanị akpaaka.

Usoro 3: Onye nlekọta ọrụ

Tụkwasị na nke a, anyị nwere ike idozi nsogbu a site na ịkwụsị ọrụ kwekọrọ na Njikwa Ọrụ

  1. Ị nwere ike ịga na Onyeọrụ Ọrụ ma site na windo Gbaa ọsọ, ma ọ bụ site na Ogwe njikwa, yana iji Task Manager.

    N'okwu mbụ, kpọọ windo ahụ Gbaa ọsọịpị otu Nweta + R. Ọzọ, tinye iwu n'ime ya:

    ọrụ.msc

    Anyị pịa "OK".

    N'okwu nke abụọ, gaa Ogwe njikwa n'otu ụzọ ahụ dịka akọwara n'elu, site na bọtịnụ ahụ "Malite". Gaa na ngalaba ahụ ọzọ. "System na Nchebe". Na window a, pịa aha "Nchịkwa".

    Ọzọ, na ngalaba nchịkwa, pịa na ọnọdụ "Ọrụ".

    Nhọrọ nke atọ ị gaa na Onyeọrụ Ntanetị bụ iji Task Manager. Iji malite ya, pịnyere nchikota Ctrl + Shift + Esc. Ma ọ bụ pịa aka nri n'elu ebe ọrụ dị na ala nke ihuenyo ahụ. Na ndepụta ndị dị na ya, họrọ nhọrọ "Mwepụta Task Manager".

    Mgbe ịmalitere Task Manager, gaa na taabụ "Ọrụ"wee pịa bọtịnụ otu aha ahụ na windo.

  2. Mgbe ahụ, enwere mgbanwe gaa na Njikwa Ọrụ. Na windo nke ngwá ọrụ a, anyị na-achọ ihe akpọrọ "Mmelite Windows" ma họrọ ya. Bugharịa na taabụ "Di elu"ma ọ bụrụ na anyị nọ na tab "Ụdị". Taabụ taabụ dị na ala nke windo ahụ. N'akụkụ aka ekpe anyị pịa na aha ahụ "Kwụsị ọrụ".
  3. Mgbe nke ahụ gasịrị, ọrụ ahụ ga-apụ kpamkpam. Kama nke ederede "Kwụsị ọrụ" na ebe kwesịrị ekwesị ga-apụta "Malite ọrụ". Na mpaghara nke ala nke ihe ahụ ga-apụ n'anya "Ọrụ". Ma na nke a, ọ nwere ike ịmalite na-akpaghị aka mgbe a malitegharịrị kọmputa ahụ.

Iji gbochie ọrụ ya ọbụlagodi mgbe ịmalitegharịa, enwere nhọrọ ọzọ iji gbanyụọ ya na Njikwa Ọrụ.

  1. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ akaekpe aka ekpe abụọ-pịa aha ọrụ ahụ kwekọrọ.
  2. Mgbe ị na-aga na windo ụlọ ọrụ, pịa n'ubi Ụdị mmalite. Ndepụta nhọrọ ga-emepe. Site na ndepụta, họrọ uru "Nkwarụ".
  3. Pịa ọsọ ọsọ na bọtịnụ. "Kwụsị", "Tinye" ma "OK".

Na nke a, ọrụ ahụ ga-enwe nkwarụ. Ọzọkwa, naanị njedebe nke ikpeazụ a ga-eme ka ọ hụ na ọrụ ahụ agaghị amalite oge ọzọ a ga - amalitegharịa kọmputa ahụ.

Ihe Ọmụmụ: Ịkwụsị Ọrụ Na-adịghị Mkpa na Windows 7

E nwere ọtụtụ ụzọ ị ga-esi gbanyụọ mmelite na Windows 7. Ma ọ bụrụ na ịchọrọ iwepụ naanị ndị akpọrọ, mgbe ahụ a kacha edozi nsogbu a site na Windows Update. Ọ bụrụ na emechiela ọrụ ahụ, mgbe ahụ, nhọrọ a pụrụ ịdabere na ya ga-abụ ịkwụsị ọrụ ahụ kpamkpam site n'aka Onyeọrụ Ọrụ, site na ịtọ ụdị edemede mmalite.