Ịwụnye mmelite Microsoft Microsoft ọhụrụ


Ịmepụta akwụkwọ dijitalụ na magazin maka ịgụ ihe ga-ekwe omume site n'aka ndị editọ PDF. Software a na-eme ka ibe akwukwo di na PDF. Ngwaahịa ndị na-esonụ na-enye gị ohere ịmechaa ọrụ ahụ. N'iji teknụzụ ndị ọhụrụ, mmemme ga-enyere gị aka inweta foto enyo ma ọ bụrụ na mmegharị agba ma ọ bụ ngosi nke ederede site na mpempe akwụkwọ ma dezie ya.

Adobe acrobat

Ngwa Adobe maka ịmepụta akwụkwọ PDF. E nwere nsụgharị nke atọ nke usoro ihe omume ahụ, nke dịtụ iche. Dịka ọmụmaatụ, ịtụgharị na usoro maka ịrụ ọrụ na Autodesk AutoCAD, ịmepụta mpempe akwụkwọ dijitalụ ma soro ndị ọzọ na-arụ ọrụ dị na nsụgharị kachasị elu, ma ọ bụghị na mbipute mara mma. A na-ejikọta ngwaọrụ niile n'okpuru nchịkọta nhọrọ menu, na interface n'onwe ya na-adabere na minimalist. Kpọmkwem na Shakskoodu, ị nwere ike ịtụgharị PDF na DOCX na XLSX, yana ịchekwa ibe weebụ dịka ihe PDF. N'ihi ihe a niile, ịmepụta onwe gị pọtụfoliyo na ịmepụta ndebanye arụmọrụ ga-abụ nsogbu.

Download Adobe Acrobat

Hụkwa: Kọmputa Pọtụfoliyo

ABBYY FineReader

Otu n'ime ihe odide a ma ama kachasị amara na-enye gị ohere ịchekwa ya dịka akwụkwọ PDF. Ihe omume ahụ ghotara ọdịnaya dị na PNG, JPG, PCX, DJVU, na nchịkọta nke onwe ya na-eme ozugbo ozugbo ọ meghere faịlụ. N'ebe a, ị nwere ike idezi akwụkwọ ahụ ma chekwaa ya na usoro ndị a na-ewu ewu, na mgbakwunye, a na-akwado tebụl XLSX. Kpọmkwem site na workspace BetterReader jikọọ ndị na-ebi akwụkwọ maka ibipụta na scanners maka ịrụ ọrụ na akwụkwọ na ntinye aha ha. Ngwanro a zuru ụwa ọnụ ma na-enye gị ohere ịmepụta faịlụ ahụ site na mpempe akwụkwọ ahụ na nsụgharị dijitalụ.

Download ABBYY FineReader

Scan Corrector A4

Ihe omume dị mfe maka mgbazi nke mpempe akwụkwọ na ihe oyiyi. Ngalaba ahụ na-enye mgbanwe na nchapụta, iche na ụda ụda. Ihe ndị a na-agụnye ịchekwa ihe ruru iri na-abanye n'ime ihe oyiyi n'enweghị zọpụta ha na kọmputa. Na mpaghara ọrụ, a na-ahazi ókè nke usoro A4 iji nyochaa akwụkwọ akụkọ ahụ kpamkpam. Ọ ga-adị mfe nghọta site na ndị ọrụ na-enweghị uche na asụsụ nke asụsụ Russian. Enweghị ngwanrọ na usoro ahụ, nke na-enye ohere ka eji ya dịka mbipute ọkpụkpọ.

Download Scan Corrector A4

Ya mere, ngwa a tụlere na-eme ka o kwe omume nyochaa foto maka nchekwa na PC ma ọ bụ gbanwee ụda ụda, na nyochaa ederede ga-ekwe ka ị gbanwee ya site na akwụkwọ na usoro kọmputa. N'ihi ya, ngwaahịa ngwanrọ ga-aba uru na oge dị iche iche nke ọrụ.