Lelee ndakọrịta nke RAM na motherboard

A na - emelite ihe ụfọdụ na ọdịnaya Intaneti ọtụtụ mgbe. Nke mbụ, nke a na-emetụta forums, na saịtị ndị ọzọ maka nkwurịta okwu. Na nke a, ọ ga-adị mma iji wụnye na ibe nchọgharị. Ka anyị chọpụta otu esi eme ya na Opera.

Nwelite nkwalite site na iji ndọtị

N'ụzọ dị mwute, nsụgharị nke nchọgharị Opera nke dabeere na nkwụsị Blink adịghị enwe ngwaọrụ iji rụọ ọrụ ntanetị nke ịntanetị. Otú ọ dị, enwere mgbatị pụrụ iche, mgbe ị wụnye nke ị nwere ike jikọọ ọrụ a. Mgbatị a kpọrọ Page Reloader.

Iji wụnye ya, mepee ihe nchọgharị ahụ, ma na-agagharị na-agagharị site na ihe "Extensions" na "Download Extensions".

Anyị na-enweta ọrụ ntanetịime ọrụ weebụ nke ọrụ Opera. Anyị na-ebugharị na okwu nchọta ọchụchọ "Page Reloader", ma mee nchọnchọ.

Ọzọ, gaa na peeji nke mbipụta mbụ.

O nwere ozi banyere ndọtị a. Ọ bụrụ na ịchọrọ, anyị maara ya, ma pịa bọtịnụ akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ "Tinye na Opera".

Usoro nhazi nke mgbatị ahụ malitere, mgbe ọ nwụsịrị, okwu "Tinye" pụtara na bọtịnụ akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ.

Ugbu a, gaa na peeji nke nke anyị chọrọ iji wụnye mmelite ozugbo. Pịa na mpaghara ọ bụla dị na ibe ahụ na bọtịnụ òké aka, na nchịkọta nhọrọ, gaa na "Melite ọ bụla" ihe gosipụtara mgbe itinye ntinye. Na nchịkọta na-esonụ, a na-enye anyị ohere ịhọrọ, ma ọ bụ hapụ mkpebi iji melite ibe na nghọta nke ntọala saịtị ahụ, ma ọ bụ họrọ usoro nwelite na-esonụ: ọkara otu awa, otu awa, awa abụọ, awa isii.

Ọ bụrụ na ị gaa na ihe "Tọọ etiti ...", ụdị ahụ mepee nke ị nwere ike iji aka dozie oge ọ bụla melite na minit na sekọnd. Pịa bọtịnụ "OK".

Imelite onwe na nsụgharị nke Opera

Ma, na nsụgharị ochie nke Opera na Presto, nke ọtụtụ ndị ọrụ nọgidere na-eji, enwere ngwá ọrụ wuru maka imelite ibe weebụ. N'otu oge ahụ, imewe na algorithm maka ịwụnye mmelite na aka na menu ndị dị na peeji nke ahụ bụ otu ihe ahụ dịka akọwapụtara n'elu site na iji ndọtị Page Reloader.

Ọbụna windo maka ọnọdụ imechi akwụkwọ.

Dịka ị pụrụ ịhụ, ma ọ bụrụ na nsụgharị ochie nke Opera na Presto engine nwere ngwá ọrụ a wuru ewu maka ịtọọkwa oge ịntanetị na-ewepụta oge, iji nwee ike iji ọrụ a na ihe nchọgharị ọhụrụ na Blink engine, ị ga-etinye mgbatị ahụ.