Ihe analogues free ise nke ederede ederede Microsoft


N'ịbụ onye n'eziokwu ahụ bụ na onye na-eweta ma ọ bụ onye nchịkwa ihe ntanetịpụrụ ihe nchọgharị Ịntanetị kachasị amasị gị, ọ dịghị mkpa ka ị chefuo ihe enyemaka a. Ntọala ziri ezi maka ihe nchọgharị Mozilla Firefox ga-agafe mkpọchi dị otú ahụ.

friGate bụ otu n'ime ihe nchọgharị kachasị mma maka Mozilla Firefox, na-enye gị ohere ịnweta saịtị egbochi site na ijikọta na ihe nkesa proxy nke ga-agbanwe ezigbo adreesị IP gị.

Ọdịiche nke ụgha a gbakwunyere n'eziokwu bụ na ọ gafere site na ndị savachite proxy ọ bụghị saịtị niile, gụnyere ndị dịnụ, ma na-ebu ụzọ nyochaa saịtị ahụ maka ịnweta, mgbe nke ahụ, algorithm friGate kpebiri ma ọ ga-ekwe ka onye nnọchiteanya ahụ rụọ ọrụ ma ọ bụ.

Olee otú iji wụnye friGate maka Mozilla Firefox?

Iji tinye Frigate maka Mazila, pịa njikọ na njedebe nke isiokwu ma họrọ "FriGate maka Mozilla Firefox".

A ga-ebute gị gaa na Mozilla Firefox ụlọ ọrụ na mgbasawanye, ebe ị ga-achọ pịa bọtịnụ ahụ. "Tinye na Firefox".

Ihe nchọgharị ahụ ga-amalite ibudata ntinye, mgbe nke a gasịrị, a ga-akpali gị itinye ya na Firefox site na ịpị bọtịnụ ahụ "Wụnye".

Iji mezue nwụnye nke friGate, ịkwesịrị ịmalitegharia ihe nchọgharị gị, kwenye na nke a.

A na-etinye ndọtị friGate na nyochaa gị, dịka egosipụtara tinye akara ngosi dị na akụkụ aka nri elu nke Firefox.

Kedu esi eji friGate?

Iji mepee ntọala ndenye, ị ga-achọ pịa akara ngosi ahụ, mgbe nke a ga-egosi windo kwekọrọ na ya.

Ọrụ nke friGate bụ ịgbakwunye otu saịtị nke onye na-eweta ma ọ bụ onye nchịkwa usoro na-egbochi ya mgbe niile.

Iji mee nke a, gaa na saịtị saịtị, gaa na ihe ndepụta menu "Site na nchịkọta" - "Tinye saịtị na ndepụta".

Ozugbo agbakwunyere saịtị ahụ na ndepụta, friGate ga-ekpebi nnweta ya, nke pụtara na ọ bụrụ na saịtị ahụ egbochi, ntinye ga-ejikọta na ihe nkesa proxy.

Na ntọala ntọala na akara nke abụọ ị nwere ohere ịgbanwe ihe nnọchiteanya proxy, i.e. họrọ mba nke adreesị IP gị ga-abụ.

Ihe ntinye ego na-enye gị ohere ịtọ otu mba maka saịtị niile, yana akọwapụta otu maka otu saịtị ahọpụtara.

Dịka ọmụmaatụ, akụ ị na-emeghe na-arụ ọrụ na United States. Na nke a, naanị ị ga-aga na ibe saịtị ahụ, wee gụọ ihe ahụ "Nanị saịtị a bụ site na US".

Ahịrị nke atọ na friGate bụ ihe ahụ "Kwado turbo compression".

Ihe a ga-aba uru karịsịa ma ọ bụrụ na ị bụ onye na Ịntanetị nke nwere ọnụọgụ ego. Site n'iji turbo-compress arụ ọrụ, friGate ga-agafe saịtị niile site na onye nnọchiteanya, ibelata nha nke foto ahụ na-apụta site na ịpịnye ihe oyiyi, vidiyo na ihe ndị ọzọ dị na ibe.

Biko rịba ama na nrụrụ turbo dị ugbu a n'ule ule, ya mere ị ga-enwe ike iguzogide ọrụ a na-ejighị n'aka.

Ka anyị laghachi na nchịkọta nhọrọ ntọala. Nkebi "Kwado ahaonyeghi (akwadoghi ya)" - Nke a bụ ngwá ọrụ dị ukwuu maka ịchọta nledo nyocha nke na-adị na ihe ọ bụla na saịtị. Mkpọchi ndị a na-anakọta ozi gbasara mmasị ndị ọrụ (nleta, mmasị, okike, afọ, na ọtụtụ ndị ọzọ), na-anakọta ọnụ ọgụgụ dị oke ọnụ.

Site na ndabara, nyochaa njirimara na nnweta saịtị site na listi. Ọ bụrụ na ịchọrọ ọrụ nke onye nnọchiteanya ahụ, mgbe ahụ ihe ndị na-esonụ dị na ntinye tinye "Kwado proxy maka saịtị niile" ma "Kwadoro onye nnọchiteanya maka saịtị site na ndepụta".

Mgbe a naghịzi achọ ka a na-achọgharị ya, enwere ike ịkwụsị ya. Iji mee nke a, pịa bọtịnụ na menu. "Gbanyụọ friGate". A na-eme mmemme nke friGate n'otu menu.

friGate bụ Mozilla Firefox-akwado VPN ndọtị maka ọtụtụ ndị ọrụ. Na ya, ị gaghịzi abụ ihe mgbochi na Ịntanetị.

Download friGate maka n'efu

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ