Ihe mgbakwunye VKfox maka VK

Skype a na-akpọ ya nke ọma usoro mmemme. E jiri ya mee ihe n'ebe nile - ọ ghọwo akụkụ nke ndụ nke ndị ahịa, ụmụ akwụkwọ, ndị na-eme egwuregwu, site n'enyemaka nke Skype, ọnụ ọgụgụ a na-apụghị ịgbagha agbagha nke ndị nọ n'ụwa na-ekwurịta okwu. A na-emelite ngwaahịa a mgbe nile, agbakwunyere atụmatụ ọhụrụ ma mee ka ndị agadi dịkwuo oke. Otú ọ dị, tinyere mgbanwe ndị a na-eme iji melite ngwaahịa ahụ, enwerekwa ịdị arọ nke faịlụ faịlụ ahụ, oge mmepe, ọchịchọ dịwanye mkpa maka ngwaike, sistemụ arụmọrụ, components. Ngwa igwe anaghị arụ ọrụ na nsụgharị ọhụrụ nke Skype, n'ihi ya, ị ga-achọ ihe ndị ọzọ dị n'etiti ndị asọmpi dị ugbu a.

Isiokwu a ga-enye usoro ise kachasị ewu ewu bụ ndị na-arụ ọrụ nke ọma nwere ike ịlụ ọgụ na nnukwu ụlọ ọrụ mgbasa ozi. Ekwesiri ighota na nka abughi onu ogugu nke kachasi nma na mbibi kachasi nma, ma o bu uzo, nke a bu ihe ndi ozo di mma.

ICQ

Otu n'ime ihe omume kachasị ewu ewu maka nkwurịta okwu na netwọk. Ọ bụ ezigbo onye asọmpi na Skype n'ihi na o nwere ikike ndị yiri ya. Nkwurịta okwu na-ewere ọnọdụ ma na ederede ederede na izipu faịlụ, akwụkwọ mmado, emoticons na ihe ndị ọzọ, na na njikọ njikọ vidiyo. Ihe gbasara nkata ndụ, ọnụ ọgụgụ na-enweghị atụ nke ndị ntanetịaka na nchịkọta vidiyo, na ihe kachasị mkpa - ọ bụghị otu ụgwọ ụgwọ na ndebanye aha - ihe niile a na-etinye ICQ na larịị na Skype na ọbụna karịa ya na ụfọdụ ebe.

Download usoro ICQ

QIP

Onye ọ bụla nụrụ banyere mmemme a, ọ bụghị n'ebe dị anya na ICQ na ewu ewu. Ihe ọ pụtara bụ otu ihe ahụ - otu ozi ederede (ma na ndepụta nke ndị emoticons), oku na oku vidiyo. Ọtụtụ ihe m na-akwa ụta, ngwa a anaghị etinye aka na ogologo oge, ya mere, teknụzụ ndị a na-eji ebe a emeela ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ afọ 4 gara aga. The interface na-ahapụ ọtụtụ ka a chọrọ. Ọ bụ ezie na mmadụ ga-achọta na nke a otu "ụlọ akwụkwọ ochie" ma jiri usoro ahụ mee ihe ọ dịkarịa ala site n'echiche ọhụụ dị ebube.

QIP free download

Mail.ru Agent

Banyere onye na-elekọta ụlọ ahụ nuru mgbe ogologo oge skype ghọrọ onye a ma ama. Ọ ka dị na nsụgharị nchọgharị - mgbe ahụ ọ dịghị ihe dị mkpa ka a rụnye na kọmpụta ahụ, maka nkwurịta okwu ọ bụ naanị ịbanye na saịtị ahụ. Oge anaghị eguzo - na onye ọrụ ahụ arịwanye elu na ike ya. Ugbu a, ọ gụnyere oku vidiyo / ọdịyo, ozi ederede na-amụmụ ọnụ ọchị, izipụ faịlụ na ọtụtụ ndị ọzọ. Kpọọ ekwentị n'ekwentị maka ego, na-ege egwu site na My World na egwuregwu sitere na Meil.ru nwekwara. Mmekọrịta na ọrụ ndị ọzọ maka nkwurịta okwu kwesịrị ichebara anya - ebe a ị nwere ike jikọta ma ICQ na VKontakte na Odnoklassniki na onye ọrụ ahụ.



Download Agent Mail.ru

Zello

Ihe ngosi di egwu nke oma n'igwe redio. Enweghị ozi ederede na oku vidiyo, nkwurịta okwu na-ewere ọnọdụ dị ka ezigbo walkie-talkie - na ozi olu dị mkpirikpi. Ejiri nkà na ụzụ rụọ ọrụ n'ụzọ dịka a na-ekekọrịta nkwurịta okwu na Intaneti n'ime ihe a na-akpọ "Ụlọ" - olu na-akparịta ụka dịka ọdịmma. Echiche mara mma, ịchekwa okporo ụzọ, obere obere, cross-platform and full lack of payment for something - ndị a bụ isi uru nke Zello, nke nwere ike, ọ bụ ezie na ọ bụghị kpamkpam, ma na-asọmpi na Skype, a na-enweghị ihe ọzọ, ya mere na-ekwu okwu ...



Zello Free Download

RaidCall

Skype dị nnọọ mfe n'ihi na ọ nwere ike ịmepụta olu na oku vidio, ya bụ, akparịta ụka. Nke a na-eji ndị na-eme egwuregwu na egwuregwu ọtụtụ egwuregwu. Otú ọ dị, ndị ọzọ na-arụ ọrụ na ìgwè ahụ, ihe ndị Skype na-enweta na-erepịa, na-eburu ohere nke egwuregwu ahụ kwesịrị iji. Iji kpochapụ ihe mgbochi a, a na - emepụta RaidCall - video vidiyo nke otu ndị na - enwe mmasị na arụmọrụ kọmputa n'oge mkparịta ụka. Usoro mmemme ahụ anaghị eri ihe ntanetị, nke a emeela ka ndị na-egwu egwuregwu nwee ọganihu. Mmasị na-akpali mmasị na igbu egbuke egbuke ka ngwaahịa a dị mma nke Skype maka ndị gamers.



Download usoro RaidCall

Isiokwu a emewo ka Skype nyochaa akụkọ kachasị ewu ewu. Ndị ha kpebiri ịgbanwe ihe na kọmputa ahụ dị ha mkpa, ma ọ bụ na afọ ojuju ma ọ bụ ike nke Skype adịghị ha afọ ojuju. Ọ na-egosi na e nwere usoro zuru oke nke ihe omume ndị na-ewu ewu na-adịchaghị mma nke na-aga ije na saịtị na onye na-ahụ maka ọrụ netwọk.