PlayClaw 6.4460

DinoCapture na-enye ndị ọrụ ọrụ nke ọma na ọrụ ndị dị mkpa iji jide ihe oyiyi nke ihe site na igwefoto dijitalụ ma ọ bụ microscope USB na ozugbo na kọmpụta. Tụkwasị na nke a, usoro a nwere n'ime ọtụtụ atụmatụ bara uru maka idezi, idepụta na ịkọ ihe oyiyi achicha. Ka anyị leba anya na DinoCapture dị ka o kwere mee.

Onye njikwa faili

N'aka ekpe na windo nke dị na obere mpaghara ebe mmeghe foto na vidiyo a na-eji usoro ihe eji eme ihe. Onye ọrụ nwere ike ịchekwa, dezie, bipụta ma hichapụ akwụkwọ dị na njikwa faili. Ndepụta nke nchekwa ederede egosiri na n'elu, anyị ga-ekwukwa banyere ha na nkọwa ndị dị n'okpuru ebe a.

A na-egosikwa njikwa faili dị ka tebụl dị iche. N'ebe a, usoro ndị a na-egosi ihe niile edepụtara, ntinye faịlụ n'ime ha, ebe nchekwa na ụbọchị nke mgbanwe ikpeazụ. Site ebe a ị nwere ike ozugbo gaa mgbọrọgwụ nke nchekwa ahụ ma ọ bụ bubata na tebụl ọ bụla ndekọ echekwara na kọmputa ma ọ bụ mgbasa ozi na-ewepu.

Na-arụ ọrụ na nchekwa

Ihe ndekọ ndị dị na DinoCapture enwetawo nlezianya anya na ọtụtụ n'ime ọrụ ndị dị ugbu a agaghị achọ ka ọtụtụ ndị ọrụ. Otú ọ dị, ọ dị mkpa ka a tụlee ha, ebe ọ bụ na mgbe ụfọdụ, ha bara ezigbo uru. A na-ekepụta folda ọhụrụ na windo dị iche. N'ebe a, ị nwere ike ịhụ aha ya, gbakwunye otu edetu, họrọ ebe nchekwa ma debe ụbọchị nke okike.

Onye nchekwa ọ bụla nwere ebe dị iche iche ebe edere ya ederede zuru ezu banyere ya - ebe, ntinye faịlụ, ọnụ ọgụgụ nke akwụkwọ n'ime, ụbọchị nke okike na ọkwa dị ugbu a. A na-edezi aha na ndetu site na window windo.

Na-arụ ọrụ na faịlụ

Na mgbakwunye na iwepụta ihe oyiyi nke oge, DinoCapture na-enye gị ohere ịrụ ọrụ na faịlụ echekwara. Ịmeghe ha site na taabụ kwekọrọ na windo ahụ. Tụkwasị na nke a, ị nwere ike ịme ihe ngosi mmịfe, zipụ ihe oyiyi site na e-mail, iṅomi, ma malite ibipụta.

Weghachị Edezi

Ebe isi na windo ndị dị na saịtị ahụ na-arụ ọrụ, ebe eburu njikere ma ọ bụ faịlụ egosipụtara. N'elu ị hụrụ otu panel nwere ngwá ọrụ bara uru nke nwere ike ịba uru maka edezi, ịde ma ọ bụ nchịkọta na foto ahụ. A na-ahazi amaokwu, nhazi, isi okwu ebe a, edere ihe ederede, a na-agbakọ ihe dị anya, na-ese foto na akụkụ ihe.

Nhazi usoro

Ọ bara uru ịṅa ntị na mpaghara ọzọ na window - "Ntọala Ntọala". N'ebe a, ndepụta ahụ gosipụtara nhọrọ niile dịnụ, dịka ịgbanwu ọnọdụ ọnọdụ ụra igwefoto ma ọ bụ ọnọdụ ihuenyo zuru oke, belata flash, na-agbanwe usoro ndabere na ọtụtụ ihe. Chọpụta ihe ndị a na-achọghị ka ha wee ghara igosi na windo ahụ.

Hotkeys

Ijikwa DinoCapture dị mfe na ngwa ngwa na hotkeys. Na windo dị iche iche nhazi ọnọdụ, ị nwere ike ịlele ma dezie nchikọta ọ bụla. N'ime ìgwè ndị na-adọrọ mmasị, anyị ga-achọ ịmatakwu mmalite mmalite nke vidiyo, nchịkọta foto na ụdị dị iche iche, njikwa ihuenyo na usoro nhazi.

Nje Virus

  • Nkesa nkesa;
  • Asụsụ asụsụ Russian;
  • Onu ogugu di iche iche;
  • Ntọala igodo dị ọkụ.

Ọghọm

N'oge nyochaa nke enweghị ọrụ mmemme ahụ.

N'elu elu, anyị enyochawo usoro ihe omume maka iwepụta vidiyo na ihe oyiyi site na igwefoto dijitalụ ma ọ bụ microscope USB na kọmputa DinoCapture. Ọ nwere ọtụtụ ọnụọgụ na njirimara bara uru na-enye gị ohere igosipụta ihe ngosi dị elu nke ihe na ihuenyo. Tụkwasị na nke ahụ, uru dị oke mkpa bụ nnweta ngwá ọrụ maka edezi, ịde na nchịkọta.

Download DinoCapture maka n'efu

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ

Ashampoo snap Kọmputa microscope USB Roofing Pro AMCap

Kesaa isiokwu na netwọk mmekọrịta:
DinoChepture bụ usoro dị mfe ma dị mfe nke na - enye gị ohere weghara ihe oyiyi site na igwefoto dijitalụ ma ọ bụ microscope ma chekwaa ya. Na mgbakwunye, enwere ọtụtụ ngwaọrụ maka edezi, ịde na nchịkọta.
System: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Atiya: Mmemme Nyocha
Onye Mmepụta: Dunwell Tech
Ọnụ: Free
Size: 49 MB
Asụsụ: Russian
Version: 1.5.28