Ọrụ "Dochie agba" na Photoshop


iTunes bụ otu mgbasa ozi mgbasa ozi na-ewu ewu jiri ọrụ Apple na kọmputa rụọ ọrụ. O di nwute, ọrụ nke mmemme a enweghi ike inwe ihe ịga nke oma ma oburu na enwere njehie na ederede. Isiokwu a ga-atụle ụzọ iji dozie njehie 3014 na iTunes.

Njehie 3014, dị ka a na-achị, na-agwa onye ọrụ na enwere nsogbu mgbe ejikọta na sava Windows ma ọ bụ mgbe ejikọtara na ngwaọrụ. N'ihi ya, a ga-eji ụzọ ndị ọzọ gbasaa nsogbu ndị a kpọmkwem.

Ụzọ iji dozie njehie 3014

Usoro 1: Reboot Ngwaọrụ

Nke mbụ, ihiere njehie 3014, ịkwesịrị ịmalitegharia ma kọmputa ahụ na ngwaọrụ Apple dị na-eweghachi (emelitere), maka nke abụọ ịkwesịrị ịmegharịa redio.

Malitegharịa ekwentị gị na ọnọdụ nkịtị, yana ngwaọrụ Apple, jide bọtịnụ anụ ahụ abụọ: ike na Home. Mgbe ihe dị ka sekọnd 10, mmechi dị egwu ga-eme, mgbe nke ahụ gasịrị, a ga-eburu ngwaọrụ ahụ n'ọnọdụ nkịtị.

Nzọụkwụ 2: Melite iTunes gaa na nke kachasị ọhụrụ.

Ụdị nke iTunes nwere ike ime ka ọtụtụ nsogbu na usoro ihe a, yabụ ngwọta kasị pụta ìhè bụ ịlele maka mmelite na, ọ bụrụ na achọtara ha, wụnye ha na kọmputa gị.

Usoro nke 3: Lelee faịlụ ndị agha ahụ

Dịka iwu, ma ọ bụrụ na iTunes enweghị ike ịbanye na sava Windows, mgbe ahụ, ị ​​ga - enyo enyo nke faịlụ ndị a gbanyere agbanwe, bụ nke nje na-agbanwe n'ọtụtụ ọnọdụ.

Mbụ ị ga-achọ ịme usoro nyocha maka nje. Ị nwere ike ime nke a ma site na enyemaka nke antivirus na ọkachamara ọkachamara Dr.Web CureIt.

Download Dr.Web CureIt

Mgbe a kpochara kọmputa ahụ site na nje, ị ga-achọ ịmalitegharịa ma chọpụta faịlụ ndị ahụ. Ọ bụrụ na faịlụ ndị a dị iche na nke mbido mbụ, ị ga-achọ ịlaghachi ya n'ọdịdị mbụ. A kọwara nkọwa maka otu esi arụ ọrụ a na weebụsaịtị Microsoft ọrụ a na njikọ a.

Usoro 4: gbanyụọ antivirus

Ụfọdụ antiviruses na mmemme nchedo ndị ọzọ nwere ike ịme omume iTunes maka nje virus, si otú a igbochi usoro ihe omume ahụ gaa na sava Windows.

Iji chọpụta ma antivirus gị na-akpata njehie 3014, kwụsịtụ ya ruo oge ụfọdụ, wee malitegharịa iTunes wee gbalịa mezue usoro mmezi ma ọ bụ melite n'usoro ihe omume ahụ.

Ọ bụrụ na njehie 3014 ahụ apụtaghị, ị ga-aga na ntọala antivirus ma tinye iTunes na ndepụta ahapuchi. Ọ dịkwa uru iji gbanyụọ ntinye TCP / IP ma ọ bụrụ na arụ ọrụ dị na antivirus.

Usoro 5: hichaa kọmputa

N'ọnọdụ ụfọdụ, njehie 3014 nwere ike ime n'ihi n'eziokwu na kọmputa anaghị enwe ohere dị mkpa maka ohere ịchekwa ngwa ngwa ebudatara na kọmputa.

Iji mee nke a, wepụ ohere n'elu kọmputa gị site na ihichapụ faịlụ na-enweghị isi na mmemme kọmputa, ma gbalịa ọzọ iji weghachite ma ọ bụ melite ngwaọrụ Apple gị.

Usoro 6: Mee usoro mgbake na kọmputa ọzọ

Ọ bụrụ na ọ nweghị ụzọ nyeere gị aka dozie nsogbu ahụ, ọ ga-aba uru ịgbalị imezigharị ma ọ bụ melite usoro na ngwaọrụ Apple na kọmputa ọzọ.

Dị ka a na-achị, ndị a bụ ụzọ bụ isi isi dozie njehie 3014 mgbe ị na-arụ ọrụ na iTunes. Ọ bụrụ na ị nwere ụzọ nke gị iji dozie nsogbu ahụ, kọọrọ anyị banyere ha na ihe ndị ahụ.