Ihe ị ga-eme ma ọ bụrụ na Outlook kwụsị izipụ ozi-e

Site na njirimara nke akara ngosi nke saịtị VKontakte, ọtụtụ ndị ọrụ nke akụ a nwere ike ịnwe mmasị na isiokwu nke njedebe ọdịnaya. N'okpuru n'isiokwu a, anyị ga-ekwukwa ma nbawanye na ọnụ ọgụgụ na mbelata site na ụzọ dị iche iche.

Anyị na-ebelata ọnụ ọgụgụ nke saịtị ahụ

Anyị na-ahụ na mbụ anyị metụrụ n'otu isiokwu yiri ya, Otú ọ dị, banyere ọdịnaya ederede, ọ bụghị akwụkwọ ahụ n'ozuzu ya. N'okwu a, usoro ndị akọwapụtara na-emetụta onwe ha n'otu n'otu site na iji otu ụdị ọrụ ahụ.

Hụkwa: Otu esi bubata ihe ederede VK

Anyị na-atụ aro ka ị mara onwe gị na ihe dị na nhazi ederede ihuenyo na sistemụ arụmọrụ Windows. Nke a bụ eziokwu ahụ na ntọala usoro emetụta ihe niile dị na ihuenyo, ma ọ bụ windo ihe nchọgharị ma ọ bụ akụ na-emeghe n'ime ya.

Lee kwa: Bido ihuenyo na Windows

N'ịtụgharị gaa n'ókè, taa, gị, dịka onye ọrụ VC na-eme ihe, nwere ụzọ dị ole na ole iji dozie ụdị nsogbu a.

Nzọụkwụ 1: Bipụtagharịa ihe nchọgharị ahụ

Na otu n'ime isiokwu ndị a kpọtụrụ aha n'elu, anyị nyochara usoro nke ederede ederede site n'iji ngwaọrụ maka ịgbanwe agbanwe mkpebi nke na ntanetị. N'ezie, usoro a adịghị nnọọ iche na nke ahụ akọwapụtara ebe ahụ ma na-emezue ya naanị, dabere na isiokwu nke isiokwu a.

  1. Mgbe na VK, jide igodo ahụ "Ctrl" ma pịgharịa mpịakọta ala.
  2. N'aka nke ọzọ, ya na bọtịnụ ahụ ejiri "Ctrl" pịa igodo "-" ọtụtụ ugboro dị ka achọrọ.
  3. N'elu mmejuputa iwu ndi a, ogo nke ihuenyo a ga-ebelata.
  4. Na akụkụ aka nri nke ogwe adreesị a ga-eweta ihe mgbaru ọsọ.
  5. N'ebe a, na-eji bọtịnụ belata, ị nwere ike ịhazi ihuenyo dị ka ịchọrọ.

Biko rịba ama na omume a kọwara, ọ bụ ezie na nyochaa nke ihe nchọgharị Google Chrome, ihe nchọgharị Ịntanetị ndị ọzọ na-enye gị ohere ịme otu nhazi ahụ. Nanị ọdịiche dị ịrịba ama nwere ike ịbụ naanị interface dịtụ iche maka ịgbanwe agbanwe ihuenyo ahụ.

Ikikere ị kwadoro ga-emetụta saịtị ahụ ebe gbanwere ya.

N'ichebara ihe niile a dị n'elu, na mgbakwunye na iji Windowskeyskeys, ị nwere ike ịnweta ịgbazi ntọala interface maka nchọgharị ọ bụla. Otú ọ dị, buru n'uche na ụdị mgbanwe ndị a na-emetụta ọnụ ọgụgụ ụwa dum, na-eme ka saịtị ụfọdụ ghara isi ike.

Lee kwa:
Esi gbanwee ọnụ ọgụgụ na Opera
Esi gbanwee ọnụ ọgụgụ na Yandex Browser

Anyị na-atụ anya na ị jisiri ike izere nsogbu ọ bụla na usoro nke mmezu akwụkwọ anyị maka ịbelata mkpebi mkpebi VK.

Usoro 2: Gbanwee ihuenyo ihuenyo

Na sistemụ arụmọrụ Windows, dịka ị kwesịrị ịma, enwere ntọala nhazi ihuenyo, mgbanwe ndị na-eduga ná mgbanwe ndị kwekọrọ na ọnọdụ ọrụ. Usoro a bụ ịwụnye ọkwa dị oke karịa karịa na ị nọ na mmalite nke ịgụ ntụziaka.

Naanị ole na ole ikpe nwere ike ịba uru karịa ndabara.

Gụkwuo: Esi gbanwee ihuenyo mkpebi nke Windows

Anyị na-adọrọ uche gị gaa n'eziokwu ahụ na ọ gaghị ekwe omume ịtọ mkpebi dị elu karịa nke nke nyocha ahụ. Otú ọ dị, ntụziaka a dị mkpa na ikpe mgbe eburu ntọala ahụ na ọkwa na-ekwesịghị ekwesị, dịka ọmụmaatụ, n'ihi nrụnye ndị ọkwọ ụgbọala ọhụrụ.

Hụkwa: Otu esi eme ka ihuenyo dị na laptọọpụ

Na mgbakwunye na mgbanwo na nsụgharị kọmputa nke VC, ọnụ ọgụgụ nwere ike belata na ngwa mkpanaka maka gam akporo na IOS.

Anyị gwụchara isiokwu a n'ihi enweghị ụzọ ọ bụla ọzọ dị mkpa.