Esi esi rụọ ọrụ na Opera

Akpọrọ m otu enyi, jụọ m: esi ebufe ibe edokwubara site na Opera, iji nyefee na ihe nchọgharị ọzọ. Ana m aza na ọ bara uru na-achọ na njikwa maka ibe edokọbara ma ọ bụ na ntọala ahụ mbupụ na ọrụ HTML ma wee bubata faịlụ dapụtara na Chrome, Mozilla Firefox ma ọ bụ ebe ọ bụla ọ dị mkpa - n'ebe niile ọrụ dị otú ahụ. Dị ka ọ dị, ọ bụghị ihe niile dị mfe.

N'ihi ya, m ga-emeso nnyefe nke ibe edokọbara site na Opera - na nsụgharị ọhụrụ nke ihe nchọgharị ahụ: Opera 25 na Opera 26 enweghi ike ibudata ibe edokọbara na HTML ma ọ bụ usoro ndị ọzọ. Ma ọ bụrụ na ị na-ebuga na otu ihe nchọgharị ahụ nwere ike (ya bụ, Opera ọzọ), mgbe ahụ ndị ọzọ, dịka Google Chrome, adịghị mfe.

Mpempe akwụkwọ mbupụ nke Opera na HTML usoro

M ga-amalite ozugbo na ụzọ mbupụ HTML si Opera 25 na 26 nchọgharị (ma ọ bụ ya kwesịrị ekwesị maka nsụgharị ndị ọzọ) maka ịbubata na nchọgharị ọzọ. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịmegharị ibe edokọbara n'etiti abụọ Opera nchọgharị (dịka ọmụmaatụ, mgbe ịtinyegharị Windows ma ọ bụ na kọmputa ọzọ), mgbe ahụ na ngalaba na-esonụ nke isiokwu a, enwere ụzọ dị mfe na ngwa ngwa iji mee ya.

Ya mere, ịchọta ọkara otu awa maka ọrụ a nyere m naanị otu ngwọta ọrụ - mgbatị maka Opera Bookmark Import & Export, nke ị nwere ike ịwụnye na ntinye akwụkwọ ntinye aka na saịtị //addons.opera.com/ru/extensions/details/bookmarks-import- mbupụ /? ngosi = en

Mgbe echichi, akara ngosi ọhụrụ ga-apụta na akara elu nke ihe nchọgharị ahụ Mgbe ị pịrị ya, a ga-ebupụ mbupụ nke mbupụ ibe edokọbara, ọrụ nke yiri nke a:

  • Ị ga-ezipụta faịlụ ibe edokọbara. A na-echekwa ya na folda Opera nwụnye, nke ị nwere ike ịhụ site na ịga na nchịkọta nhọrọ ihe nchọgharị na ịhọrọ "Banyere usoro ihe omume ahụ." Ụzọ na folda ahụ bụ C: Ndị ọrụ na aha njirimara na AppData Local Opera Software Opera Stable, na faịlụ n'onwe ya ka a na-akpọ Bookmarks (na-enweghị ndọtị).
  • Mgbe ịkọchara faịlụ ahụ, pịa bọtịnụ "Mbupụ" na faịlụ Bookmark.html ga-apụta na nchekwa "Downloads" na ibe Opera, nke ị nwere ike mbubata n'ime ihe nchọgharị ọ bụla.

Usoro ịnyefe akwụkwọ edokọbara sitere na Opera site na iji faịlụ HTML dị mfe na otu na ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ihe nchọgharị niile ma na-ahụkarị na njikwa nke ibe edokọbara ma ọ bụ na ntọala. Dịka ọmụmaatụ, na Google Chrome, ịkwesịrị pịa bọtịnụ ntọala, họrọ "Akwụkwọ edokwubara" - "Mbupu Mbupu na Ntọala", wee kwupụta usoro HTML na ụzọ na faịlụ ahụ.

Nyefee na otu ihe nchọgharị

Ọ bụrụ na ịnweghị mkpa ịnyefe akwụkwọ edokọbara na nchọgharị ọzọ, mana mkpa ịkwaga ha site Opera ka Opera, mgbe ahụ ihe niile dị mfe:

  1. Ịnwere ike idetu ihe edokọbara faịlụ na bookmarks.bak (faịlụ ndị a na-echekwa ibe edokọbara, otu esi achọ ebe a na-akọwa faịlụ ndị a n'elu) na folda nke ọzọ nrụnye Opera.
  2. Na Opera 26, ị nwere ike iji bọtịnụ Share na folda ahụ na ibe edokọbara, wee mepee adreesị nke dị na ntinye ihe nchọgharị ọzọ ma pịa bọtịnụ ịbubata.
  3. Ị nwere ike iji "Sync" ihe na ntọala iji mekọrịta ibe edokọbara site na Opera server.

N'ebe a, ma eleghị anya, nke ahụ nile - echere m na a ga-enwe ụzọ zuru ezu. Ọ bụrụ na ntụziaka ahụ bara uru, kekọrịta ya, biko, na netwọk mmekọrịta, na iji bọtịnụ dị na ala nke ibe.