Windows 10 melite adịghị abịa 1511 10586

Mgbe ntọhapụ nke Windows 10 wuru ntọala 10586, ụfọdụ ndị ọrụ malitere ịkọ na ọ pụtaghị na ụlọ ọrụ melite, ọ na - ekwu na emelitere ngwaọrụ ahụ, na mgbe ị na - achọ maka mmelite, ọ na - egosighikwa ọkwa banyere mbipụta nke 1511. N'isiokwu a - banyere ihe kpatara nsogbu nke nsogbu na otu esi edozi melite.

N'okwu nke ụnyaahụ, edere m na nke ọhụrụ ahụ pụtara na November update nke Windows 10 wuru 10586 (nke a makwaara dị ka mmelite 1511 ma ọ bụ Nzọụkwụ 2). Nwelite a bụ mmalite mbụ nke Windows 10, na-ebute atụmatụ ọhụrụ, ndozi na nwelite na Windows 10. Ewelitela site na Mmelite Mmelite. Ugbu a, ihe ị ga-eme ma ọ bụrụ na mmelite a adịghị abịa na Windows 10.

Ozi ọhụrụ (melite: ugbua adịghị mkpa, ihe niile ebulala): ha na-akọ na Microsoft ewepụwo ike ibudata melite 10586 site na saịtị ahụ dị ka ISO ma ọ bụ melite na Ntanetị Media Creation na ọ ga-enwe ike ịnweta ya site na ebe imelite, mgbe ọ bịara, ọ ga - abụ "ebili mmiri" nke bu ọ bụghị ha niile n'otu oge ahụ. Nke ahụ bụ, usoro mmelite ntuziaka akọwapụtara na njedebe akwụkwọ ntuziaka a anaghị arụ ọrụ ugbu a.

O were ihe na-erughị ụbọchị 31 site na nkwalite ka Windows 10

Ozi Microsoft ndị ọrụ banyere 1511 na-ewupụta 10586 melite na-ekwu na ọ gaghị egosiputa na ebe ngosi na arụnyere ma ọ bụrụ na ọ na-erughị ụbọchị 31 agafeela kemgbe mmalite nkwalite na Windows 10 na 8.1 ma ọ bụ 7.

E mere nke a iji wepụ ohere nke mbiputeghachi na Windows nke mbụ, ọ bụrụ na ihe mejọrọ (ọ bụrụ na melite melite, nhọrọ a ga-apụ).

Ọ bụrụ na nke a bụ ikpe gị, ị nwere ike ichere ruo mgbe oge ahụ akọwapụtara agafeela. Nhọrọ nke abụọ bụ ihichapụ faịlụ nke ihe nrụnye Windows ndị gara aga (nke a na-efunahụ ikike ịgbanwu ngwa ngwa) site na iji uru nhicha disk (lee Otu esi ehichapụ windo windows.old).

Tinyere nweta mmelite site na ọtụtụ isi mmalite

Nakwa na Microsoft FAQ ọ na-akọ na nhọrọ a gbanwere "Mmelite si n'ọtụtụ ebe" egbochi ọdịdị nke melite 10586 na ebe melite.

Iji dozie nsogbu ahụ, gaa na ntọala - melite na nche ma họrọ "Ntọala di elu" na mpaghara "Windows Update". Gbanyụọ inweta site na ọtụtụ ebe n'okpuru "Họrọ otu na mgbe ị ga-enweta mmelite." Mgbe nke a gasị, chọọ ọzọ iji budata mmelite Windows 10.

Ịwụnye melite Windows 10 mbipute 1511 rụọ 10586 aka

Ọ bụrụ na otu n'ime nhọrọ ndị a kọwara n'elu na-enye aka, na melite 1511 adịghị abịa na kọmputa ahụ, mgbe ahụ i nwere ike ibudata ma wụnye ya onwe gị, nsonaazụ ya agaghị adị iche na nke ahụ nwetara site na iji ebe melite.

Enwere ike ime nke a n'ụzọ abụọ:

  1. Wepu ọrụ ọrụ Ntanetị Media Creation na saịtị Microsoft wee họrọ "Mepụta ugbu a" ihe dị na ya (faịlụ gị na mmemme agaghị emetụta ya). N'otu oge ahụ, a ga-ebuli usoro ahụ iji wuo. Nkọwa gbasara usoro a: Nwelite na Windows 10 (omume ndị dị mkpa mgbe ị na-eji Media Creation Tool agaghị iche na ndị ahụ akọwapụtara na isiokwu ahụ).
  2. Download ihe ọhụrụ nke si na Windows 10 ma ọ bụ mee ka USB flash na-eji otu Ntanetị Media Creation. Mgbe nke ahụ gasịrị, magogo ISO ahụ n'ime usoro (ma ọ bụ wepu ya n'ime folda na kọmputa) ma mee setup.exe site na ya, ma ọ bụ malite faịlụ a site na ngwa USB flash nwere ike. Họrọ ịchekwa faịlụ onwe gị na ngwa - mgbe emechara nwụnye, ị ga-enweta Windows 10 version 1511.
  3. Ị nwere ike ịmepụta ntanetị dị ọcha nke ihe oyiyi kachasị ọhụrụ site na Microsoft, ma ọ bụrụ na ọ gaghị esiri gị ike ma ọ bụ ịnweta mmemme arụnyere.

Tụkwasị na nke a: ọtụtụ nsogbu ndị ị nwere nwere n'oge mbụ nrụnye nke Windows 10 na kọmputa nwere ike ibili mgbe ị wụnye mmelite a, kwadebe (dabere na pasent ụfọdụ, ákwà ngebichi oji mgbe ị na-ebugharị na ihe ndị yiri ya).