Esi mee ka USB debugging mode na gam akporo

Ngbanwe na ọnọdụ USB nbipu dị mkpa n'ọtụtụ ọnọdụ, ọtụtụ mgbe ọ dị mkpa iji malite mgbake ma ọ bụ iji wụnye ngwa ngwa ngwa. Obere oge, ịkwalite ọrụ a dị mkpa iji weghachite data na gam akporo site na kọmputa. A na-eme usoro nsonye n'ime usoro ole na ole dị mfe.

Gbanyụọ USB debugging na gam akporo

Tupu ịmalite ntuziaka ahụ, m ga-achọ ịma na na ngwaọrụ dị iche iche, karịsịa na ndị nwere ntanye pụrụ iche arụnyere, ntụgharị na ọrụ nbube nwere ike ịdị iche. Ya mere, anyị na-atụ aro ịṅa ntị na ndetu anyị mere na ụfọdụ nzọụkwụ.

Nkeji nke 1: mgbanwe na onye mmepụta ọnọdụ

Na ụdị ụdị nke ngwaọrụ, enwere ike ịnweta ohere nke onye mmepụta, mgbe nke a gasịrị, ọrụ ndị ọzọ ga-emeghe, otu n'ime ha bụ ihe dị mkpa. Ime nke a ị ga-achọ:

  1. Mepee menu ntọala ma họrọ "Banyere ekwentị" ma ọ bụ "Banyere mbadamba".
  2. Pịa ugboro ole na ole "Nrụpụta Nrụpụta"ruo mgbe ngosi gosiputara "Ị ghọrọ onye mmepụta".

Biko mara na mgbe ụfọdụ, a na-enyerịrị onye na-emepụta ihe na akpaghị aka, naanị mkpa ịchọta ndepụta pụrụ iche, were dịka ihe atụ nke Meizu M5 smartphone, nke nwere Flyme firmware arụnyere.

  1. Mepee ntọala ọzọ, wee họrọ "Ohere Pụrụ Iche".
  2. Gaa na ala ma pịa "Maka Ndị Mmepe".

Nkeji 2: Kwado USB Debugging

Ugbu a ana enwetawo atụmatụ ndị ọzọ, ọ na-anọgide na iji mee ka ọnọdụ anyị chọrọ. Iji mee nke a, gbasoo ụzọ ole na ole dị mfe:

  1. Gaa na ntọala ebe ọkwa ohuru amalitela "Maka Ndị Mmepe"ma pịa ya.
  2. Bugharịa ihe mmịfe ahụ nso "USB debugging"iji mee ka atụmatụ ahụ dị.
  3. Gụọ ihe ndị ahụ mebere ma kwenye ma ọ bụ jụ ikikere ịgụnye.

Nke ahụ bụ, usoro dum ezuchara, ọ ka na-ejikọ na kọmpụta ma na-eme ihe ndị a chọrọ. Tụkwasị na nke a, ọ ga-ekwe omume iwepu atụmatụ a n'otu nhọrọ ahụ ma ọ bụrụ na ọ dịghịzi mkpa.