Google Earth 7.3.1.4507

Ọ bụrụ na i meela obodo, ị ga-ewepụ ya, mgbe ahụ ọ ga-eme na Facebook. Otú ọ dị, maka nke a, ị ga-eme obere mgbalị, ebe bọtịnụ "Hichapụ otu" adịghị adị. Anyị ga-aghọta ihe niile n'usoro.

Hichapụ obodo ị kere

Ọ bụrụ na ị bụ onye okike nke otu ìgwè, ọ pụtara na site na ndabara ị nwere ikike nchịkwa ga-achọ iji kwụsị akwụkwọ dị mkpa. Usoro mwepụ nwere ike kewaa n'ime ọtụtụ nzọụkwụ, nke anyị na-atụle na ya.

Nzọụkwụ 1: Na-akwadebe maka iwepụ

Dị ka o kwesịrị ịdị, ọ kacha mkpa ka ị gaa na nkeonwe nkeonwe nke ịmepụtara otu ma ọ bụ onye nchịkwa n'ebe ahụ. Na isi Facebook page, tinye aha njirimara na paswọọdụ, wee banye.

Ugbu a, peeji nke na profaịlụ gị ga-emeghe. Akụkụ aka ekpe bụ ngalaba "Otu dị iche iche"ebe ị chọrọ ịga.

Gaa taabụ "Mmasị" na "Otu dị iche iche"iji hụ ndepụta nke obodo ebe ị bụ onye otu. Chọta ihu akwukwo i choro wee gaa ya iji malite usoro iwepu.

Nzọụkwụ 2: Ime ka obodo ahụ bụrụ ọnọdụ nzuzo

Nzọụkwụ ọzọ bụ ịpị akara ngosi akara akara iji mepee nhọrọ nchịkwa ọzọ. Na ndepụta a ị ga-ahọrọ "Dezie ntọala otu".

Ugbu a na ndepụta niile ị na-achọ ngalaba. "Eziokwu" ma họrọ "Gbanwee Ntọala".

Ọzọ ịkwesịrị ịhọrọ ihe ahụ "Òtù Nzuzo". N'ihi ya, naanị ndị òtù nwere ike ịchọta ma lelee obodo a, na ntinye ga-abụ naanị na òkù onye nchịkwa. A ghaghị ime nke a ka onye ọ bụla ghara ịchọta peeji a n'ọdịnihu.

Kwenye ihe omume gị maka mgbanwe ndị ị ga-eme. Ugbu a ị ga-aga n'ihu nzọụkwụ ọzọ.

Nzọụkwụ 3: Wepụ Ụmụ

Mgbe ị na-ebufe ìgwè ahụ na nzuzo, ị nwere ike ịga n'ihu wepụ ndị òtù. O di nwute, enweghi ike iwepu ihe niile n'otu oge, i ghaghi igbanwe usoro a na nke obula. Gaa na ngalaba "Ndị na-eso"ịmalite iwepụ.

Họrọ onye ziri ezi ma pịa na gia n'akụkụ ya.

Họrọ ihe "Wepụnụ na otu" ma kwado ihe i mere. Mgbe ihichapụ ndị niile sonyere, ọ dịkarịa ala wepu onwe gị.

Ọ bụrụ na ị bụ onye ikpeazụ, ọpụpụ gị si obodo ga-ewepu ya kpamkpam.

Rịba ama na ọ bụrụ na ịhapụ ìgwè ahụ, a gaghị ewepụ ya, n'ihi na a ka ga-ahapụ ndị fọdụrụ, ọ bụrụgodị na enweghị ndị ọchịchị. Mgbe obere oge gasịrị, a ga-enye onye ọrụ nchịkwa ọrụ ndị ọzọ nọ n'ọrụ. Ọ bụrụ na ị hapụrụ obodo ahụ na mberede, gwa ndị isi fọdụrụnụ ka ha zitere gị òkù ka i wee nwee ike ịbanye ọzọ wee gaa n'ihu na usoro iwepụ.