Esi ehichapụ egwu VKontakte


Mgbe a na-ebipụta foto ngosi na Instagram ma ọ bụ nkọwa na-enweghị atụ na-agbakwụnye na foto a, a ga-emechi ihe iji zere mkparịta ụka kpụ ọkụ n'ọnụ. Banyere esi emechie ihe ndị na-ese foto na ọrụ ndị mmadụ na-ewu ewu, ma a ga-atụle ya n'okpuru ebe a.

Nkwupụta - ụdị isi nkwurịta okwu na Instagram. Ma, mgbe mgbe, kama inwe mkparịta ụka zuru ezu banyere isiokwu nke ibu ọnụ, ma ọ bụ ịṅụ iyi ma ọ bụ spam sitere na akaụntụ bot kpatara. Ọ dabara, ọ bụghị n'oge gara aga na Instagram ọ ga-ekwe omume imechi ihe.

Kpachara ihe na Instagram

Na Instagram e nwere ụzọ abụọ iji mechie ihe: zuru na ele mmadụ anya n'ihu (akpaaka-akpaaka). Usoro ọ bụla ga-aba uru dabere n'ọnọdụ ahụ.

Nzọụkwụ 1: Nkwụsị nkwupụta zuru ezu na posts

Biko mara na ị nwere ike iwepụ ihe ọ bụla naanị na foto a bipụtara na nso nso a ma ọ bụ naanị site na ngwa ngwa. Tụkwasị na nke a, ndị nwe ụlọ ọrụ azụmahịa enweghị ike ikwuchi ihe.

  1. Mepee foto na ngwa ahụ, ihe a ga-emechi. Pịa bọtịnụ dị n'akụkụ aka nri n'akụkụ ellipsis. Na ndokwa menu nke na-egosi, họrọ "Gbanyụọ ihe".
  2. Na nsonye sochi, bọtịnụ maka edemede edemede ga-apụ n'anya foto ahụ, nke pụtara na ọ nweghị onye nwere ike ịhapụ ozi n'okpuru foto ahụ.

Nzọụkwụ 2: Izobe ihe ndị achọghị

Usoro a dị mkpa maka ma ndị ọrụ nke ngwa ngwa na ngwa weebụ, nke e mere iji Instagram si na kọmputa.

Zoo ihe na ama

  1. Mepee ngwa, gaa na nri kachasị aka imepe profaịlụ gị, wee pịa akara ngosi.
  2. Na ngọngọ "Ntọala" họrọ ihe "Comments".
  3. Nso nso "Zoo okwu ndị na-ekwesịghị ekwesị" Tụgharịa oku na ọnọdụ nọ n'ọrụ.
  4. Malite n'oge a, Instagram ga-aza ajụjụ nyocha na ndị ọrụ na-emekarị mkpesa. Ịnwere ike ịgbakwunye ndepụta a n'onwe gị site na ide ihe na ngọngọ ahụ "Isiokwu nke gị" ahịrịokwu ma ọ bụ mkpụrụ okwu na-ekwu okwu, ihe ndị a ga-ezobe ozugbo.

Zoo ihe na kọmputa

  1. Gaa na peeji nke akwụkwọ weebụ Instagram ma, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, nye ikikere.
  2. Lee kwa: Esi abanye na Instagram

  3. Pịa akara ngosi profaịlụ na akuku aka nri aka nri.
  4. N'otu oge na ibe profaịlụ, pịa bọtịnụ ahụ. "Dezie profaịlụ".
  5. Na njikwa aka ekpe, gaa na taabụ "Comments". Tinye akà rà "Zoo okwu ndị na-ekwesịghị ekwesị". Dee ndepụta nke okwu ma ọ bụ ahịrịokwu ndị a na-achọghị na a ga-egbochi ma pịa bọtịnụ iji mezue "Zipu".

Site ugbu a gaa n'ihu, nkwupụta niile nke na-akwadoghị ihe ndị chọrọ nke Instagram, tinyere ndepụta onwe gị nke okwu na ahịrịokwu, ga-ezoro gị na ndị ọrụ ndị ọzọ.

Nke a bụ nhọrọ niile maka mmechi ihe na Instagram. Ọ ga-ekwe omume na ohere ndị ọzọ ga-emechi mmechi ga-agbasa.