Otu esi ekiri TV na Intanet na ndị na-egwu TV na TV

Okwu MS bụ onye kwesịrị nchịkọta ederede kachasị ewu ewu n'ụwa. Ihe omume a na-enweta ngwa ya n'ọtụtụ ebe, ọ ga-adị mma maka ụlọ, ọrụ ọkachamara na agụmakwụkwọ. Ward bụ naanị otu n'ime mmemme ndị gụnyere na ngwugwu Microsoft Office, nke a maara na a ga-ekesa site na ndenye aha na ịkwụ ụgwọ kwa afọ ma ọ bụ kwa ọnwa.

N'ezie, ụgwọ nke ndenye aha na Okwu ma mee ka ọtụtụ ndị ọrụ nyochaa nyochaa nke nchịkọta ederede a. Ma enwere ụfọdụ n'ime ndị a taa, ụfọdụ n'ime ha adịghịkwa dị ala na ike ha maka nchịkọta akụkọ zuru ezu sitere na Microsoft. N'okpuru ebe a, anyị na-atụle ụzọ kachasị mma maka Okwu ahụ.

Rịba ama: A gaghị ewere usoro nke nkọwa ihe omume na ederede dịka ọkwa site na nke kachasị njọ, nakwa site na nke kachasị njọ, ọ bụ nanị ndepụta nke ngwaahịa dị mma na-atụle ọdịdị ha.

Openoffice

Nke a bụ ụlọ ọrụ cross-platform, otu n'ime ihe ndị kasị ewu ewu na mpaghara nke free. Ihe mejupụtara nke ngwaahịa ahụ gụnyere ihe omume ahụ dị ka ụlọ ọrụ Microsoft Office, ọbụna obere ntakịrị. Ọ bụ nchịkọta ederede, nhazi ihe ntanetị, ihe ngosi, usoro nchịkọta data, onye nchịkọta akụkọ, onye nchịkọta akụkọ mgbakọ na mwepụ.

Ihe omumu: Esi tinye okwu na Okwu

Ọrụ OpenOffice karịrị ọrụ zuru oke. Ma okwu ahụ na-arụ ọrụ n'onwe ya, nke a na-akpọ edemede, ọ na-enye gị ohere ịmepụta ma dezie akwụkwọ, gbanwee atụmatụ ha na nhazi ha. Dị ka Okwu, ọ na-akwado ntinye faịlụ na ihe ndị ọzọ, ịmepụta tebụl, eserese, na ihe ndị ọzọ. A ghaghị itinye ihe a nile, dịka o kwesịrị ịdị, na interface dị mfe na nke doro anya, nke a na-arụ ọrụ nke ọma. Ọ dị mkpa iburu eziokwu ahụ bụ na usoro ihe omume ahụ kwekọrọ na akwụkwọ Word.

Download OpenOffice Onye edemede

Libreoffice

Onye nchịkọta ụlọ ọrụ na-enweghị isi na cross-platform nke nwere ọtụtụ ihe maka ọrụ. Dị ka OpenOffice Writer, ụlọ ọrụ ụlọ ọrụ a dakọtara na usoro Microsoft, dịka ụfọdụ ndị ọrụ si kwuo, ọbụna ruo na oke dị oke. Ọ bụrụ na ị kwenyere ya, usoro a na-arụ ọrụ ngwa ngwa. Analogues niile components gụnyere na Microsoft Office ngwugwu nwekwara mmasị n'ebe a, ma naanị otu n'ime ha bụ mmasị anyị.

Onye na-edepụta FreeOffice - nke a bụ usoro nhazi okwu, nke, dịka o kwesịrị iji usoro yiri nke ahụ, na-akwado ọrụ niile na atụmatụ dị mkpa maka ọrụ dị mma na ederede. N'ebe a, ị nwere ike ịhazi ụdị ederede, gbanwee ya. O kwere omume ịgbakwunye ihe oyiyi na akwụkwọ ahụ, ịmepụta na ịtinye tebụl, ogidi dị. E nwere onye na-enyocha ọnyá na ihe ndị ọzọ.

Download FreeOffice Onye edemede

Office WPS

Nke a bụ ụlọ ọrụ ụlọ ọrụ ọzọ, nke, dị ka ihe atụ ndị a dị n'elu, bụ nnwere onwe na nke kwesịrị ekwesị na Office Microsoft. Site n'ụzọ, interface nke usoro ihe a dị n'ọtụtụ ụzọ yiri nke ahụ na brainchild nke Microsoft, Otú ọ dị, ọ bụrụ na ị gaghị echebara nsụgharị ọhụrụ nke usoro ihe a. Ọ bụrụ na ọdịdị ahụ adaghị gị, ị nwere ike ịgbanwe ya maka onwe gị.

The Office Writer okwu processor na-akwado usoro akwụkwọ usoro, na-enye ike mbupụ akwụkwọ na PDF, na ọ nwere ike ibudata ndebanye faịlụ site na Ịntanetị. Dị ka o kwesịrị ịdị, ikike nke nchịkọta akụkọ a abụghị nanị na ederede na nhazi ederede. Onye edemede na-akwado ntinye foto, ịmepụta tebụl, usoro mgbakọ na mwepụ, na ọtụtụ ihe dịnụ, na-enweghị ike ịchọta ọrụ obi ụtọ na akwụkwọ ederede taa.

Download WPS Office Editor

Galligra gemini

Ọzọkwa, ụlọ ọrụ ụlọ ọrụ, na ọzọ, dị nnọọ analog kwesịrị ekwesị nke Microsoft brainchild. Ngwaahịa a gụnyere ngwa maka ịmepụta ihe ngosi na nhazi okwu, nke anyị ga-atụle. Ọ bụ ihe kwesịrị ịrịba ama na usoro ihe omume maka ịrụ ọrụ na ederede na-emegharị nke ọma iji emetụ ihu, nwere interface mara mma nke mara mma na ọtụtụ uru ndị ọzọ.

Na Galligra Gemini, dịka na mmemme niile dị n'elu, ị nwere ike itinye ihe oyiyi na usoro mgbakọ na mwepụ. E nwere ngwá ọrụ maka nhazi ihuenyo, a kwadoro usoro okwu ọkọlọtọ maka DOC na DOCX. Ụlọ ọrụ ụlọ ọrụ ahụ na-arụ ọrụ nke ọma ma na-akwụsi ike, n'ebughị ibu ọrụ. N'eziokwu, na mgbe ụfọdụ, ụfọdụ Windows slowdowns.

Download Galligra Gemini

Google docs

Office suite from the world famous search resource, nke, n'adịghị ka usoro niile a dị n'elu, enweghị nsụgharị desktọọpụ. A na-emepụta ihe ederede sitere n'aka Google maka ọrụ online, na window windo. Ụzọ a bụ ma uru na nkwarụ. Na mgbakwunye na nhazi okwu ahụ, ngwugwu gụnyere ngwá ọrụ maka ịmepụta akwụkwọ ntanetị na ngosi. Ihe niile ị chọrọ ịmalite bụ akaụntụ Google.

All software sitere na ngwugwu Google Docs bụ akụkụ nke nchekwa igwe ojii Google Drive, nke ọrụ ahụ na-enweta. A na-echekwa akwụkwọ na ozugbo, mekọrịta ya mgbe niile. Ha nile nọ n'igwe ojii, na ịnweta ọrụ nwere ike nweta site na ngwaọrụ ọ bụla - site na ngwa ma ọ bụ ihe nchọgharị weebụ.

Ngwaahịa a na-elekwasị anya na mmekorita na akwụkwọ, nke nwere ihe niile dị mkpa. Ndị ọrụ nwere ike ịkekọrịta faịlụ, hapụ ihe na nkọwa, dezie. Ọ bụrụ na anyị na-ekwurịta kpọmkwem banyere ụzọ isi na-arụ ọrụ na ederede, ebe a bụ karịa karịa maka ọtụtụ ndị ọrụ.

Gaa na Google Docs

N'ebe a, anyị nọnyeere gị wee tụlee ihe ise kachasị dị mkpa na arụmọrụ yiri nke Microsoft. Nke ịhọrọ, ị ga-ekpebi. Cheta na ngwaahịa niile a na-atụle n'isiokwu a bụ n'efu.