Reboot Skype omume na laptọọpụ

Na ọrụ nke ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ngwa ngwa kọmputa nile enwere nsogbu, mgbazi nke chọrọ usoro ihe omume. Na mgbakwunye, maka ntinye nke mmelite ụfọdụ, na mgbanwe nhazi, a ga-achọghachikwa redio. Ka anyị mụta otu esi malitegharịa Skype na laptọọpụ.

Ngwa weghachite

Algorithm maka ịmalitegharịa Skype na laptọọpụ bụ ihe dị iche na ọrụ yiri ya na kọmputa nkịtị.

N'ezie, dị ka ndị dị otú ahụ, bọtịnụ Malitegharịa ekwentị maka usoro a abụghị. Ya mere, ịmaliteghachi Skype gụnyere mmezu nke ọrụ nke usoro ihe a, na nsonye ya.

N'ọdị anya, ihe kachasị dị ka ngwa ntinye ngwa ngwa na ntinye na Skype. Iji mee nke a, pịa mpaghara "Skype" menu, na na ndepụta nke omume na-egosi, họrọ "Akara" uru.

Ị nwere ike ịbanye na akaụntụ gị site na ịpị akara Skype na Taskbar, na ịhọrọ "Akara site na akaụntụ" na ndepụta nke meghere.

N'otu oge ahụ, window ngwa ahụ mechie ozugbo wee malite ọzọ. N'eziokwu, oge a agaghị emeghe akaụntụ, mana ụdị nbanye akaụntụ. Eziokwu ahụ na windo mechie kpamkpam wee mepee mepụta nrọ nke nyochaghachi.

Iji maliteghachi Skype n'ezie, ịkwesịrị ịpụpụ ya, wee malitegharịa usoro ahụ. Wepụ Skype na ụzọ abụọ.

Nke mbụ bụ ụzọ ọpụpụ site na ịpị akara ngosi Skype na Taskbar. N'okwu a, na ndepụta nke mepee, họrọ nhọrọ "Wepụ si Skype".

N'okwu nke abụọ, ịkwesịrị ịhọrọ ihe ahụ n'otu aha ahụ kpọmkwem, mana site na ịpị ugbu a na Skype akara ngosi na Ebe Ịkọwapụta, ma ọ bụ dị ka a na-akpọ ya, na Oghere System.

N'okwu abụọ ahụ, igbe na-egosi ma ịchọrọ ịmepe Skype. Iji mechie usoro ihe omume ahụ, ịkwesịrị ikwere, ma pịa bọtịnụ "Ọpụpụ".

Mgbe e mechiri ngwa ahụ, iji mezue usoro nhazigharị, ịkwesịrị ịmalitegharịa Skype, site na ịpị ụzọ mkpirisi ihe omume ahụ, ma ọ bụ ozugbo na kpochapụ faịlụ.

Degharia na mberede

Ọ bụrụ na usoro Skype kwadoro, a ghaghị ịmalitegharịrị ya, ma ihe ndị ọzọ na-agbapụtaghachi anaghị adabara ebe a. Iji mee ka Skype malitegharịa, kpọọ Task Manager site na ịpị ụzọ mkpirisi keyboard Ctrl + Shift Esc, ma ọ bụ site na ịpị ihe omume kwesịrị ekwesị, nke a na-akpọ Taskbar.

Na Task Manager taabụ "Ngwa", ị nwere ike ịnwa ịmalitegharịa Skype site na ịpị bọtịnụ "Kwụsị Task", ma ọ bụ site na ịhọrọ ihe kwekọrọ na ihe omume.

Ọ bụrụ na mmemme ahụ amaliteghị ịmalitegharịa, mgbe ahụ, ị ​​ga-aga na taabụ "Usoro" site na ịpị ihe omume menu dị na Task Manager "Gaa na usoro".

N'ebe a, ị ga-ahọrọ usoro Skype.exe, ma pịa bọtịnụ "Njedebe", ma ọ bụ họrọ ihe na otu aha na menu ndokwa.

Mgbe nke ahụ gasịrị, igbe na-egosi na ọ bụrụ na onye ọrụ chọrọ n'ezie iji mezue usoro ahụ, n'ihi na nke a nwere ike iduga ọnwụ data. Iji kwado ọchịchọ ịmalitegharịa Skype, pịa bọtịnụ "Njedebe".

Mgbe emechibidoro ihe omume a, ị nwere ike ịmaliteghachi ya, dịka mgbe ịmalitegharia site na iji usoro ọkọlọtọ.

N'ọnọdụ ụfọdụ, ọ bụghị naanị skype nwere ike kpọgidere, mana dum sistemụ dịka dum. Na nke a, kpọọ Task Manager agaghị arụ ọrụ. Ọ bụrụ na ịnweghị oge ichere maka usoro iji weghachite ọrụ ya, ma ọ bụ na ọ pụghị ime ya naanị, mgbe ahụ, ị ​​ga-amalitegharịa ngwaọrụ ahụ kpamkpam site na ịpị bọtịnụ reboot nke laptọọpụ. Ma, usoro a nke ịmalitegharị Skype na laptọọpụ dịka dum, enwere ike iji ya mee ihe dị ka ihe ikpeazụ.

Dị ka ị nwere ike ịhụ, n'agbanyeghị eziokwu ahụ bụ na ọ nweghị ọrụ nrụgharịrị aka na redpe na Skype, a pụrụ ịmegharị ihe omume a n'ọtụtụ ụzọ. Na ọnọdụ nkịtị, a na-atụ aro ka ịmalitegharịa usoro ahụ n'ụzọ dị n'usoro site na menu ndị dị na Taskbar ma ọ bụ na Ebe Ịkọwapụta, a ga-ejikwa ihe nrụzigharị zuru ezu nke usoro ahụ mee ihe dị ka ihe ikpeazụ.