Igwe egwu Flash VKontakte anaghị arụ ọrụ: nchọpụta nsogbu

Ndị ọrụ VKontakte mgbe ị na-elele vidio e debere na netwọk mmekọrịta, yana ịkwalite ngwa ngwa weebụ mgbe ụfọdụ na-ezute njehie na mkpọka nke Adobe Flash Player. Nsogbu ndị dị otú a na-eduga n'inwetaghị ikike nke ọdịnaya nke akụ na ụba ma mee ka ọtụtụ ndị mara nke ọma. Iji ghọta ihe kpatara nsogbu ahụ ma dozie ya, onye ọrụ na ọtụtụ ikpe nwere ike ịme onwe ya.

N'agbanyeghi na enwere nwayọọ nwayọọ na-eji okpụlị Adobe Flash multimedia na-anọchi anya ya, teknụzụ ndị na-ahụ maka ihe dị mma, bụ VKontakte, na-enye ọtụtụ ozi bara uru na nke na-adọrọ mmasị, ohere nke ga-ekwe omume naanị iji Flash Player.

Lee kwa: Gini mere i ji choro Adobe Flash Player

Ekwesiri ighota na ihe kpatara nsogbu nke enweghi ike ikiri na imekorita ya na ihe omuma n'ime 99% nke okwu abughi netiti ndi mmadu dika ihe omuma weebụ na ihe di n'ime ya, mana software adi na kọmputa onye ozo. Anyị ga-aghọta isi ihe kpatara inoperability nke ikpo okwu.

Ebumnuche nke 1: Nkwụpọ ụgbọelu Flash Player

Flash Player nwere ike ọ gaghị arụ ọrụ nke ọma na ihe nchọgharị ọ bụla na mgbe ọ na-emepe ọtụtụ peeji nke nwere ọdịnaya e mere n'elu ikpo okwu si Adobe, ọ bụghị naanị mgbe ị na-anwa ịnweta ohere VKontakte.

Jide n'aka na Flash Player adịghị arụ ọrụ na ihe nchọgharị niile a na - arụnyere, na mgbe ị na - emepe ibe weebụ dị iche iche na ọdịnaya nke chọrọ ka akụrụngwa a gosipụta. Ọ bụrụ na ọnọdụ dị ka akọwapụtara, mee ihe ndị a.

  1. Mee usoro maka imelite nsụgharị nke Flash Player, na-eduzi ntuziaka ndị a:

    Ihe omumu: Otu esi emelite Adobe Flash Player

  2. Ọ bụrụ na mmelite nke Flash Player adịghị eweta nsonaazụ na na agbanyeghị, enwere nsogbu na igosipụta ọdịnaya mmekọrịta na netwọk mmekọrịta ọha na eze VKontakte, ị ga-eji ụzọ kachasị dị irè isi dozie nsogbu na ngwanrọ ahụ - ajụjụ niile. Maka nke a:
    • Wepụ kpamkpam Flash Player site na usoro;
    • Gụkwuo: Esi ewepụ kọmputa Adobe Flash kpamkpam

    • Megharia PC;
    • Nbudata ngwa ngwa nke installer site na Adobe website ma tinye software.
    • Ihe omumu: Otu esi etinye Adobe Flash Player na komputa gi

  3. N'ọnọdụ nke nsogbu mgbe ị na-etinye Flash Player ma ọ bụ na ọnọdụ ebe nrụgide na-apụta n'ihu mgbe a weghachitere gị, zoo aka na ndụmọdụ sitere na ihe:

    Hụkwa: Nsogbu kachasị nke Flash Player na ngwọta ha

Ebumnuche 2: Nsogbu na ihe nchọgharị

Ebe ọ bụ na enwere mmekọrịta na ihe VKontakte na-arụ site na ihe nchọgharị weebụ, arụmọrụ na-ezighị ezi nke Flash Player ngwa mgbakwunye n'ime ihe nchọgharị ma ọ bụ ihe nnweta nke Ịntanetị nwere ike bụrụ mgbọrọgwụ nke nsogbu nke ọdịnaya flash na ibe netwọk mmekọrịta.

Gụkwuo: Flash Player anaghị arụ ọrụ n'ime ihe nchọgharị: isi ihe kpatara nsogbu ahụ

Ebumnuche nke a na-atụle ihe ndị mere maka inoperability nke ọdịnaya multimedia ndị e kere site na iji teknụzụ Flash na ihe nchọgharị weebụ ise kachasị ewu ewu, nakwa dịka ụzọ isi kpochapụ njehie na ọdịda n'ụzọ zuru ezu na isiokwu dị na weebụsaịtị anyị.

Họrọ ihe kwekọrọ na ihe nchọgharị ahụ iji nweta VK, ma soro ntuziaka ndị e depụtara na ya.

Gụkwuo: Ihe mere na enweghị ike ịnweta Flash Player na nsogbu nsogbu na ya na Google Chrome, Yandex Browser, Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer.

Ya mere, a ghaghị ikwu na ihe kpatara enweghị ike ịnweta Flash Player na ọdịda ngwanrọ, kama nsogbu nke otu n'ime ihe ndị kasị ewu ewu maka nkwurịta okwu na nkesa nke ozi dị iche iche - netwọk mmekọrịta ọha na eze VKontakte. Dị ka n'ọtụtụ okwu ndị yiri ya, isi ihe dị na nkwụsị nke ịnweta ozi na ngosipụta ziri ezi na ihe nchọgharị ahụ arụnyere arụnyere, emelite ma hazie software.