Esi nyefee egwu site na iPhone na iPhone


Nye ọtụtụ ndị ọrụ, iPhone bụ ngbanwe zuru ezu maka onye ọkpọ, na-ahapụ gị ka ị kpọọ egwu egwu kachasị amasị gị. Ya mere, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, a ga-esi n'otu iPhone gaafe na nke ọzọ n'ime otu n'ime ụzọ ndị a.

Anyị na-ebufe egwu egwu site na iPhone na iPhone

O mere na na iOS, onye ọrụ ahụ enweghị ọtụtụ nhọrọ maka ịnyefe abụ sitere na Apple smartphone gaa na nke ọzọ.

Usoro 1: ndabere

Usoro a ga-agwa gị ma ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ ịkwaga site na otu Apple-smartphone na onye ọzọ. N'okwu a, ka ị ghara ịbanye na ekwentị niile, naanị ịkwesịrị ịwụnye ndabere. N'ebe a, anyị kwesịrị ịgbanyere enyemaka nke iTunes.

Biko mara na usoro a ga-arụ ọrụ naanị ma ọ bụrụ na egwu niile a na-aga site n'otu ekwentị gaa na onye ọzọ na-echekwa na ọbá akwụkwọ iTunes gị.

Gụkwuo: Esi tinye komputa gị na iTunes

  1. Tupu ekwusara ozi niile, gụnyere egwu, gaa na ekwentị ọzọ, ịkwesịrị ime nkwado ndabere na-adịbeghị anya na ngwaọrụ ochie gị. A kọwapụtara ya n'ụzọ zuru ezu na e si kee ya na isiokwu dị iche na weebụsaịtị anyị.

    Gụkwuo: Otu esi emepụta ndabere iPhone

  2. Mgbe ahụ i nwere ike ịga rụọ ọrụ na ekwentị ọzọ. Iji mee nke a, jikọọ ya na kọmputa. Ozugbo Aytyuns chọpụta ya, pịa bọtịnụ menu ngwaọrụ n'elu.
  3. N'aka ekpe ị ga-achọ mepee taabụ ahụ "Nyocha". Na nri ị ga-ahụ bọtịnụ Weghachite site na Detuonke ị ga-achọ ịhọrọ.
  4. Na omume na ngwá dị na iPhone "Chọta iPhone", mgbake gadget agaghị amalite. Ya mere, ị ghaghị ịkwụsị ya. Iji mee nke a, mepee ntọala gị smartphone ma họrọ akaụntụ gị n'elu ihuenyo. Na windo nke mepee, họrọ ngalaba iCloud.
  5. Ị ga-aga na ngalaba ahụ "Chọta iPhone"wee gbanyụọ atụmatụ a. Iji kwado ntọala ọhụrụ, ị ghaghị ịdenye aha paswọọdụ si Apple Aidie.
  6. Gaa na Aytyuns. Window ga-apụta na ihuenyo, nke, ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ị ga-achọ ịhọrọ bipụtaghachi a chọrọ ma pịa bọtịnụ ahụ "Weghachite".
  7. Ọ bụrụ na i meela nkwado ndabere zoro ezo, tinye paswọọdụ ị kwuru.
  8. Ọzọ, usoro ahụ ga-amalite mgbake ngwaọrụ, wee wụnye ndabere ị họrọ. Akwụpụla ekwentị site na komputa ruo mgbe usoro ahụ zuru ezu.

Usoro 2: iTools

Ọzọ, usoro a nke na-ebufe egwu sitere na iPhone ruo ọzọ gụnyere itinye kọmputa. Ma oge a, usoro iTools ga-eme dịka ngwá ọrụ inyeaka.

  1. Jikọọ iPhone, site na nke a ga-ebufe egwú na kọmputa, wee mepee Aytuls. N'aka ekpe, gaa na mpaghara "Egwú".
  2. A ga-egosipụta ndepụta nke abụ ndị agbakwunyere na iPhone na ihuenyo. Họrọ ihe ndị a ga-ebuga na kọmpụta site na ịpị ha n'aka ekpe. Ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ ịtụba egwu niile ahụ, lelee igbe dị n'elu windo. Iji malite mbufe pịa bọtịnụ ahụ. "Mbupụ".
  3. Ọzọ ị ga-ahụ windo Windows Explorer nke ị ga-ezipụta ebe nchekwa ebe nchekwa ga-echekwa.
  4. Ugbu a, ekwentị nke abụọ amalitere, nke, n'eziokwu, a ga-agafe egwu ahụ. Jikọọ ya na komputa gị ma malite iTools. Na-aga na tab "Egwú"pịa bọtịnụ ahụ "Bubata".
  5. Window windo Windows ga-apụta na ihuenyo, nke ị ga-ezipụta ụda njem ndị a na-ebupụ na mbụ, mgbe ahụ, ọ ka na-amalite usoro nke ịnyefe egwu na ngwaọrụ ahụ site na ịpị bọtịnụ ahụ "OK".

Usoro 3: Detuo njikọ

Usoro a na - enye gị ohere ka ị ghara ịkwafe egwu site na otu IPhone gaa na onye ọzọ, mana ịkekọrịta egwu (album) nke nwere mmasị na gị. Ọ bụrụ na onye ọrụ ahụ nwere ọrụ Egwuregwu Apple na ejikọrọ, album ga-adị maka nbudata na ngere. Ọ bụrụ na ọ bụghị, a ga-enye ya ịme ihe.

Biko mara na na enweghị ndenye aha na Egwú Apple, ị nwere ike ịkekọrịta egwu nke a zụrụ site na Ụlọ Ahịa iTunes. Ọ bụrụ na ebudatara egwu ma ọ bụ ọba egwu na ekwentị site na kọmputa, ị gaghị ahụ ihe menu achọrọ.

  1. Nwee ngwa Music. Mepee egwu dị iche (album) nke ị bu n'obi ịkwaga na iPhone ọzọ. N'okpuru ala nke windo ahụ, ị ​​ga-achọ ịhọrọ akara ngosi nwere oghere atọ. Na nchịkọta nhọrọ ndị ọzọ meghere, kpatụ bọtịnụ ahụ "Kwuo egwu".
  2. Ọzọ, windo ga-emeghe ebe ị ga-achọ ịhọrọ ngwa ahụ nke a ga-ebute njikọ nke egwu ahụ. Ọ bụrụ na edeghị ngwa nke mmasị, pịa ihe "Detuo". Mgbe nke ahụ gasịrị, a ga-echekwa njikọ ahụ na desktọọpụ.
  3. Gbaa ngwa ahụ nke ị na-eme atụmatụ ịkekọrịta egwu, dịka ọmụmaatụ, WhatsApp. Mepee mkparịta ụka na onye na-eme mkparịta ụka, ogologo pịa akara iji tinye ozi, wee họrọ bọtịnụ ahụ na-egosi Tapawa.
  4. N'ikpeazụ, pịa bọtịnụ mbufe ozi. Ozugbo onye ọrụ ahụ meghere njikọ ejiri,
    Ụlọ Ahịa iTunes ga-amalite na-akpaghị aka na ibe achọrọ.

Maka ugbu a, ndị a bụ ụzọ niile ị ga-esi jiri otu iPhone gaa na nke ọzọ. Ka anyị nwee olileanya na ka oge na-aga, a ga-agbasa ndepụta a.