Kwụsị ọdịda na faịlụ ieshims.dll na Windows 7


N'ọnọdụ ụfọdụ, ịnwa ịme ihe omume ahụ na Windows 7 na-enye ịdọ aka ná ntị ma ọ bụ ozi nhiere na ọbá akwụkwọ ieshims.dll dị ike. A na-egosipụtakarị njedebe na 64-bit nke OS a, ma dina na atụmatụ nke ọrụ ya.

Nchọpụta nsogbu ieshims.dll

The faịlụ ieshims.dll bụ nke usoro ihe nchọgharị Internet Explorer 8, nke jikọtara ya na "asaa" ahụ, nke a bụkwa usoro ihe omume. Otutu, obo akwukwo a di na C: Program Files Internet Explorer nchekwa, nakwa n'usoro usoro System32. Nsogbu dị na 64-bit nke OS bụ na DLL a kapịrị ọnụ dị na ndekọ System32, mana ọtụtụ ngwa 32-bit, n'ihi na nke koodu ahụ, na-ezo aka kpọmkwem na SysWOW64, bụ ebe achọrọ ụlọ akwụkwọ achọrọ. Ya mere, ngwọta kachasị mma ga-abụ ịdepụta DLL site n'otu ndekọ gaa na nke ọzọ. Mgbe ụfọdụ, Otú ọ dị, ieshims.dll nwere ike ịnọ na ntuziaka ndị na-adabere na ya, mana njehie ka na-eme. N'okwu a, ị ga-eji faịlụ nchịkọta usoro

Usoro 1: Detuo ọbá akwụkwọ ahụ na ndekọ SysWOW64 (x64 naanị)

Omume ahụ dị nnọọ mfe, ma rịba ama na maka arụmọrụ na ndekọ aha usoro, akaụntụ gị ga-enwe ikikere nchịkwa.

Gụkwuo: Nchịkwa nchịkwa na Windows 7

  1. Kpọọ "Explorer" ma gaa ndekọC: Windows System32. Chọta faịlụ ieshims.dll n'ebe ahụ, họrọ ya ma detuo ya na ụzọ mkpirisi keyboard Ctrl + C.
  2. Gaa na ndekọ ahụC: Windows SysWOW64ma kpoo ogbe akwukwo a na nchikota Ctrl + V.
  3. Deba akwukwo ozo n'ime usoro a, nke anyi na akwado anyi na iji ntuziaka na njikọ di n'okpuru.

    Ihe ọmụmụ: Ịdenye akara akwụkwọ dị ike na Windows

  4. Degharịa kọmputa.

Nke a niile - edozi nsogbu ahụ.

Usoro 2: Weghachite faịlụ faịlụ

Ọ bụrụ na nsogbu ahụ malitere na 32-bit "asaa" ma ọ bụ na-agụ akwụkwọ dị mkpa dị na ndekọ abụọ, nke a pụtara a malfunction na ọrụ nke faịlụ na ajụjụ. N'ọnọdụ dị otú a, ihe ngwọta kachasị mma bụ iji weghachite faịlụ dị iche iche, ọkacha mma site n'enyemaka nke ngwaọrụ-arụ ọrụ - a ga-achọta nduzi zuru ezu maka usoro a mgbe emesịrị.

More: Na-enweta faịlụ ntanetị na Windows 7

Dịka ị pụrụ ịhụ, nchọpụta nsogbu faịlụ ieshims.dll na Windows 7 anaghị akpata nsogbu ọbụla, ọ chọghịkwa nkà a kapịrị ọnụ.