Gbanwee pampers na Canon MG2440 nbipute


A na-emegharị vidiyo site na ihuenyo mgbe ị na-eke vidiyo ọzụzụ ma ọ bụ na-edozi egwuregwu. Iji rụzuo ọrụ a, ọ dị mkpa iji nlezianya wụnye ngwanrọ pụrụ iche. Isiokwu a ga-ekwu banyere oCam Screen Recorder - ngwá ọrụ a na-ewu ewu maka iwepụta vidiyo site na kọmputa.

OCam Screen Recorder na-enye ndị ọrụ ya ohere zuru ezu maka vidio vidiyo site na kọmputa.

Ihe omumu: Otu esi edeputa vidiyo site na ihuenyo ya na ocam Screen Recorder

Anyị na-akwado ka ị hụ: Ngwọta ndị ọzọ maka ịdekọ vidiyo site na kọmputa

Agbapụ video site na ihuenyo

Tupu ịmalite ịgbapụ vidiyo site na ihuenyo na mmemme OCam Screen Recorder, ogwe pụrụ iche ga-apụta na ihuenyo gị, nke ịchọrọ ịtọ ntọala nke égbè ahụ. Ị nwere ike ịgbasa okpokoro ahụ na ihuenyo zuru oke, yana mpaghara ebe ị na-edozi onwe gị site na ịkwaga osisi ahụ gaa n'ọkwá chọrọ ma debe usoro ya chọrọ.

Ime Nda ihuenyo

Dị ka vidio, OCam Screen Recorder na-enye gị ohere ịmepụta snapshots n'otu ụzọ ahụ. Nanị tinye ókèala nseta ihuenyo site na iji etiti ma pịa bọtịnụ "Snapshot" ahụ na mmemme ahụ n'onwe ya. A ga-ewepụ nseta ihuenyo n'otu ntabi anya, mgbe e mesịrị, a ga-etinye ya na nchekwa ahụ akọwapụtara na ntọala na kọmputa ahụ.

Ntinye ngwa ngwa nke ntanetị na ntanye ihuenyo

Na mgbakwunye na mmeghe nke ike nke etiti ahụ, usoro ihe omume ahụ na-enye ntọala mkpebi ntinye vidiyo. Nanị họrọ ọnọdụ kwesịrị ekwesị iji dozie etu a chọrọ.

Usoro Codec gbanwere

N'iji codecs ewunyere, usoro ihe a na-enye gị ohere ịgbanwe usoro nke ikpeazụ nke vidio a weghaara, yana ịmepụta ọbụna ihe ngosi GIF.

Ede ụda

N'etiti ntọala ụda dị na OCam Screen Recorder, ị nwere ike gbanwee ndekọ nke ụda usoro, detuo ụda ma ọ bụ ogbi ụda ahụ.

Hotkeys

Na ntọala mmemme, ị nwere ike ịhazi hotkeys, nke ọ bụla ga-enwe ọrụ maka ọrụ ya: malite ndekọ site na ihuenyo, kwụsị, nseta ihuenyo na na.

Mmiri mmiri na-ekpuchi

Iji chebe nwebisiinka nke vidiyo gị, a na-atụ aro ha ka ha mee ka mmiri dị ọcha. Site n'usoro ihe omume ahụ, ịnwere ike ịgbanwuo ngosipụta nke akara mmiri na vidiyo vidiyo site na ịhọrọ ihe oyiyi site na nchịkọta na kọmputa ma debe ya na nghọta na ọnọdụ dị ya mkpa.

Usoro nhazi egwu

Ọnọdụ a na-ewepu etiti si na ihuenyo ahụ, nke nwere ike ịtọ ntọala nke ndekọ ahụ, n'ihi na Na ọnọdụ egwuregwu, a ga-edekọ ihuenyo dum na egwuregwu ahụ na-agba ọsọ.

Nchọta ebe iji chekwaa faịlụ

Na ndabara, faịlụ niile e kere na ocam Screen Recorder ga-echekwa na nchekwa "oCam" nke, n'aka nke ya, dị na nchekwa "Documents". Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ịnwere ike ịgbanwe nchekwa ahụ iji chekwaa faịlụ, Otú ọ dị, usoro ihe a adịghị enye maka nkewa nke nchekwa maka vidio emenyere na screenshots.

Uru:

1. Ezigbo interface enyi na nkwado maka asụsụ Russian;

2. Ọrụ dị elu, na-enye ọrụ dị elu na vidio na screenshots;

3. Ekekọrịtara n'efu.

Ọghọm:

1. Na interface enwere mgbasa ozi, nke, Otú ọ dị, anaghị egbochi iji ntụsara ahụ mee ihe.

Ọ bụrụ na ịchọrọ ịchọrọ vidiyo site na ihuenyo, rụọ ọrụ ma rụọ ọrụ dị mfe, jiri nlezianya na-ege ntị na mmemme OCam Screen Recorder, nke ga-enye gị ohere ịme ihe arụ ọrụ ahụ.

Download OCAM Screen Recorder maka n'efu

Wepu usoro mmemme kachasị ọhụrụ nke saịtị ahụ

Ihuenyo vidiyo ihuenyo Igwe nlekota igwe Esi edeputa vidiyo site na ntanetị kọmputa Movavi Screen Capture Studio

Kesaa isiokwu na netwọk mmekọrịta:
OCam Screen Recorder bụ mmemme free na nke ị nwere ike idekọ ọrụ niile onye ọrụ ya na kọmputa. Ngwaahịa nwere ike idekọ akụkụ ọ bụla nke ihuenyo ahụ.
System: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Atiya: Mmemme Nyocha
Onye Mmepụta: OhSoft
Ọnụ: Free
Size: 8 MB
Asụsụ: Russian
Version: 428.0