Otu esi agba ọsọ VirtualBox na Hyper-V igwe na kọmputa

Ọ bụrụ na ị na-eji ndị ọrụ VirtualBox arụmọrụ (ọ bụrụgodị na ị maghị ya: ọtụtụ ndị emelitere gam akporo na-adabere na VM a) ma wụnye igwe Hyper-V nke oma (mejupụtara akụkụ nke mbipụta Windows 10 na 8), ị ga-ahụ eziokwu ahụ Ngwa kọmputa VirtualBox ga-akwụsị ịgba ọsọ.

Ihe ederede ederede ga - akọ: "enweghị ike imeghe ohere maka igwe arụmọrụ", na nkọwa (ihe atụ maka Intel): VT-x adịghị (VERR_VMX_NO_VMX) koodu nhiere E_FAIL (Otú ọ dị, ọ bụrụ na ị wụnye Hyper-V, Njehie ahụ kpatara site na eziokwu ahụ bụ na anaghị etinye aka na BIOS / UEFI).

Enwere ike idozi nke a site na iwepụ Hyper-V components na Windows (ogwe njikwa - mmemme na components - ntinye ma wepu ihe). Otú ọ dị, ọ bụrụ na ịchọrọ igwe igwe Hyper-V, nke a nwere ike ịbụ ihe na-adịghị mma. Ihe nkuzi a na-akọwa otu esi eji VirtualBox na Hyper-V na otu kọmputa na obere oge.

Gbanyụọ ngwa ngwa ma mee ka Hyper-V na-agba ọsọ VirtualBox

Iji nwee ike ịgba ọsọ VirtualBox arụmọrụ arụmọrụ na gam akporo emulators dabara na ha mgbe a na-arụnye Hyper-V, ịkwesịrị ịgbanyụ mwepụ nke hyper-V hypervist.

Enwere ike ime nke a n'ụzọ dị otú a:

  1. Gbaa ọsọsọ ọsọsọ dịka onye nchịkwa ma tinye iwu na-esonụ
  2. bcdedit / setịpụrụ hypervisorlaunchtype
  3. Mgbe ịmechara iwu ahụ, malitegharịa kọmputa ahụ.

Ugbu a VirtualBox ga-amalite na-enweghị "enweghị ike imeghe oge maka igwefoto igwe" njehie (Otú ọ dị, Hyper-V agaghị amalite).

Iji weghachite ihe niile na ala mbụ ya, jiri iwu ahụ bcdedit / setịpụrụ auto hypervisorlaunchtype ya na mmalite nke komputa.

Usoro a nwere ike gbanwee site na ịtinye ihe abụọ na menu Windows boot: onye nwere ọrụ Hyper-V, na ndị ọzọ nwere nkwarụ. Ụzọ dị mkpokọta ndị a (na akara iwu dị ka onye nchịkwa):

  1. bcdedit / copy {current} / d "Gbanyụọ Hyper-V"
  2. A ga-ekepụta ihe ọhụụ Windows ngwa ngwa ọhụrụ, na GUID nke ihe a ga-egosikwa na akara iwu ahụ.
  3. Tinye iwu
    bcdedit / set {gosiri GUID} hypervisorlaunchtype apụ

N'ihi ya, mgbe ịmalitegharịrị Windows 10 ma ọ bụ 8 (8.1), ị ga-ahụ ụzọ abụọ ịmepụta nhọrọ ịmepụta blọọgụ abụọ: ịbanye n'ime otu n'ime ha ga-enweta Hyper-V VM ọrụ, na nke ọzọ - VirtualBox (ma ọ bụghị otu usoro ahụ).

N'ihi ya, ọ ga-ekwe omume ịrụ ọrụ, ọ bụrụgodị na ọ bụghị n'otu oge, nke abụọ arụmọrụ igwe n'otu kọmputa.

N'ụzọ dị iche, ana m arịba ama na ụzọ ndị a kọwara na Ịntanetị na-agbanwe ụdị nke ịmalite ọrụ hvservice, gụnyere na ndekọ HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Services na nnwale m, ewetaghị ihe a chọrọ.