Iguzobe "Aha nchekwa na ezighị ezi" mgbe ọ na-ejikọ eriri flash USB

Otu n'ime njirimara kachasị mma nke Google Chrome bụ paswọọdụ ịchekwa ihe. Nke a na-enye ohere, mgbe ị na-enye ikike na saịtị ahụ, ghara ịhapụ oge ịbanye nbanye na paswọọdụ, n'ihi na A na-etinye data a na-akpaghị aka site na ihe nchọgharị ahụ. Na mgbakwunye, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, Google Chrome, ị nwere ike ịhụ paswọọdụ gị.

Esi lelee paswọọdụ echekwara na Chrome

Ịchekwa okwuntughe na Google Chrome bụ usoro zuru oke, ebe ọ bụ ha niile ezoro ezo. Ma ọ bụrụ na ị chọrọ ịma na ebe nchekwa echekwara na Chrome, mgbe ahụ anyị ga-eleba anya na usoro a. Dịka iwu, mkpa maka nke a na-egosi mgbe echefuru paswọọdụ na ụdị autofilling adịghị arụ ọrụ ma ọ bụ saịtị ahụ enweela ikikere, mana achọrọ ịbanye na iji data ahụ site na smartphone ma ọ bụ ngwaọrụ ndị ọzọ.

Usoro 1: Ntọala Nchọgharị

Nhọrọ ọkọlọtọ bụ ịlele paswọọdụ ọ bụla ị zọpụtara na ihe nchọgharị weebụ a. N'okwu a, ehichapụre okwuntughe ya na aka ma ọ bụ mgbe ọ gasịrị nhichacha / ntinye nke Chrome agaghị egosipụta n'ebe ahụ.

  1. Mepee menu ma gaa "Ntọala".
  2. Na nke mbụ, gaa "Okwuntughe".
  3. Ị ga-ahụ ndepụta niile nke saịtị ebe echekwara paswọọdụ gị na kọmputa a. Ọ bụrụ na logins nwere ohere zuru oke, mgbe ahụ ịlele paswọọdụ, pịa na akara anya.
  4. A chọrọ ka ị banye ozi akaụntụ Google / Windows gị, ọbụlagodi na ịnweghị koodu nche mgbe ịmalite os. Na Windows 10 nke a na-emejuputa dị ka ụdị na nseta ihuenyo n'okpuru. N'ikpeazụ, a na-eme usoro ahụ iji kpuchie ozi nzuzo site na ndị nwere ohere na PC gị yana ihe nchọgharị.
  5. Mgbe ị banyere ozi dị mkpa, a ga-egosipụta paswọọdụ maka saịtị ahụ a họpụtara na mbụ, na akara anya ga-agafe. Site na ịpị ya ọzọ, ị ga-ezochi paswọọdụ ahụ ọzọ, nke, ma ọ dị, agaghị adị anya ozugbo emesị mechie ntọala taabụ. Iji lee okwuntughe nke abụọ na nke ozo, ị ga-enwerịrị nkọwa data Windows mgbe ọ bụla.

Echefula na ọ bụrụ na ị na-emekọrịta mmekọrịta na mbụ, a ga-echekwa ụfọdụ okwuntughe n'igwe ojii. Dị ka a na-achị, nke a dị mkpa maka ndị ọrụ na-abanyeghị na akaụntụ Google gị mgbe ha nesịrị ihe nchọgharị / sistemụ arụmọrụ. Echefula "Kwado Mmekọrịta", nke a na-eme n'ime mwube ihe nchọgharị:

Hụkwa: Mepụta Google akaụntụ

Usoro 2: Akaụntụ Google

Tụkwasị na nke a, enwere ike ịlele okwuntughe na ụdị ntanetị nke Google. Dị ka ọ dị, usoro a bụ naanị ndị kwesịrị ịmepụta akaụntụ Google. Ụzọ nke usoro a dị na paragraf ndị a: ị ga-ahụ niile okwuntughe ndị e debere na akaụntụ profaịlụ Google gị; na mgbakwunye, okwuntughe echekwara na ngwaọrụ ndị ọzọ, dịka ọmụmaatụ, na ama na mbadamba, egosipụta.

  1. Gaa na ngalaba "Okwuntughe" usoro a gosiri n'elu.
  2. Pịa na njikọ Akaụntụ Google site na amaokwu ederede banyere ilele na ijikwa paswọọdụ gị onwe gị.
  3. Tinye paswọọdụ maka akaụntụ gị.
  4. Ilele koodu nchedo niile dị mfe karịa na Usoro 1: ebe ịbanye na akaụntụ Google gị, ị gaghị mkpa ịbanye nzere Windows oge ọ bụla. Ya mere, site na ịpị akara ngosi anya, ịnwere ike ịhụ nchikota ọ bụla na nbanye site na saịtị mmasị.

Ugbu a, ị maara otú e si ele okwuntughe echekwara na Google Chrome. Ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ iwegharị ihe nchọgharị weebụ ahụ, echefula ka ịmekọrịta mmekọrịta na mbụ, ka ị ghara ịhapụ ndị niile echekwara echekwa maka ịbanye na saịtị.