Ụzọ ịkpọghee ID ID


Igwe mkpọchi ID nke Apple pụtara na ngosi iOS7. Uru nke ọrụ a na-abụkarị obi abụọ, ebe ọ bụ na ọ bụghị ndị ọrụ efu (furu efu) onwe ha na-ejikarị ya eme ihe, mana ndị na-eme nchọpụta, bụ ndị site na aghụghọ na-eme ka onye ọrụ ahụ banye na onye ọzọ Apple ID wee kwụsịzie ngwa ngwa ahụ.

Otu esi ewepụ mkpọchi site na ngwaọrụ site na Apple ID

Ekwesiri ime ka o doo anya na ngwa mkpọchi, nke Apple ID, mere abụghị na ngwaọrụ n'onwe ya, kama na sava Apple. Site na nke a, anyị nwere ike ikwubi na ọ bụghị otu ihe ọkụkụ nke ngwaọrụ ahụ ga-ekwe ka ịnweta ya iji laghachi. Ma, e nwere ụzọ ndị nwere ike inyere gị aka ịmeghe ngwaọrụ gị.

Usoro 1: Kpọtụrụ Nkwado Apple

A ghaghị iji usoro a naanị n'ọnọdụ ndị ahụ ma ọ bụrụ na ngwaọrụ Apple bụ nke mbụ gị, ma, ọ bụghị, dịka ọmụmaatụ, achọtara n'okporo ámá ugbua na ụdị mgbochi. N'okwu a, ị ga-enwerịrị igbe site na ngwaọrụ ahụ, ego ego, ozi gbasara Apple ID nke arụ ọrụ ahụ, yana akwụkwọ edemede gị.

  1. Soro njikọ a na ibe Nkwado Apple na na ngọngọ ahụ "Ndị ọkachamara Apple" họrọ ihe "Inweta enyemaka".
  2. Ọzọ ị ga-achọ ịhọrọ ngwaahịa ma ọ bụ ọrụ nke ị nwere ajụjụ. Na nke a, anyị nwere "ID ID".
  3. Gaa na ngalaba "Mkpọchi ọrụ na passcode".
  4. Na window ọzọ ị ga-achọ ịhọrọ ihe ahụ "Kọọrọ Apple nkwado ugbu a", ma ọ bụrụ na ịchọrọ inweta oku n'ime nkeji abụọ. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịkpọ Apple nkwado onwe gị na oge dị mma maka gị, họrọ "Kpọọ Nkwado Apple Mgbe e mesịrị".
  5. Dabere na ihe ahọrọ, ị ga-ahapụ ozi kọntaktị. Mgbe ị na-ekwurịta okwu na ọrụ nkwado, ọ ga-abụ na ọ dị gị mkpa ịnye ozi ziri ezi banyere ngwaọrụ gị. Ọ bụrụ na a ga-enye data ahụ n'ozuzu ya, o yikarịrị ka a ga-ewepụ ihe mgbochi ahụ na ngwaọrụ ahụ.

Usoro 2: Na-akpọ onye ahụ egbochiri ngwaọrụ gị

Ọ bụrụ na-egbochi ngwaọrụ gị, mgbe ahụ na ọ bụ onye nwere ike imeghe ya. Na nke a, nwere nnukwu ihe gbasara nke puru omume, ozi ga-apụta na ihuenyo nke ngwaọrụ gị na arịrịọ iji nyefe ego ole na ole kaadị bank ma ọ bụ usoro ịkwụ ụgwọ.

Mmetụta nke usoro a bụ na ị na-eso ndị aghụghọ. Ọzọ - ị nwere ike ịnweta ohere ọzọ iji ngwa gị.

Biko mara na ọ bụrụ na e zuola ngwaọrụ gị ma gbochie ya ngwa ngwa, ị ga-akpọtụrụ ngwa ngwa Apple, dịka akọwara ya na usoro mbụ. Na-ezo aka na usoro a naanị dị ka ihe ikpeazụ ma ọ bụrụ na Apple na ndị mmanye iwu ahụ enweghị ike inyere gị aka.

Usoro 3: Unlock Apple for Security

Ọ bụrụ na Apple egbochila ngwaọrụ gị, ozi na-egosi na ihuenyo nke ngwa apụl gị "Akwụsịla ID ID gị maka ihe nchekwa".

Dị ka a na-achị, nsogbu yiri nke ahụ ga-eme ma ọ bụrụ na e mere mgbalị ntinye aka na akaụntụ gị, nke ga-esi na ya banye na ugboro ugboro ma ọ bụ azịza na-ezighi ezi maka ajụjụ nchedo.

N'ihi ya, Apple na-agbanye ohere na akaụntụ gị iji chebe onwe gị pụọ na ndị aghụghọ. Enwere ike iwepụ otu ngwugwu ma ọ bụrụ na ị kwadoro ndị òtù gị na akaụntụ ahụ.

  1. Mgbe ihuenyo gosipụtara ozi "Akwụsịla ID ID gị maka ihe nchekwa"dị n'okpuru pịa bọtịnụ ahụ "Unlock Account".
  2. A ga-agwa gị ka ịhọrọ otu n'ime nhọrọ abụọ: "Unlock site na iji ozi-e" ma ọ bụ "Azịza jikwa ajụjụ".
  3. Ọ bụrụ na ịhọrọ iji nkwenye na-eji email eme ihe, a ga-eziga ozi-abata na adreesị ozi-e gị na koodu nkwenye, nke ị ga-etinye na ngwaọrụ ahụ. N'okwu nke abụọ, a ga-enye gị ajụjụ abụọ na-enweghị isi, nke ị ga-achọ inye azịza ziri ezi dị mkpa.

Ozugbo a kwadoro otu n'ime ụzọ ahụ, a ga-ewepụ ihe ngọngọ ahụ na akaụntụ gị.

Biko rịba ama na ọ bụrụ na a manyere mkpọchi ahụ maka ihe nchebe site na nsogbu gị, mgbe ị laghachiri na ngwaọrụ ahụ, jide n'aka na ị gbanwee paswọọdụ gị.

Hụkwa: Otu esi agbanwe paswọọdụ site na ID ID

N'ụzọ dị mwute, ọ dịghị ụzọ ọzọ dị irè iji nweta ngwaọrụ Apple ekpochi. Ọ bụrụ na ndị na-emepe emepe na-ekwu banyere ihe nwere ike ịmeghe site na iji ụlọ ọrụ pụrụ iche (N'ezie, ngwaọrụ a ga-eme Jailbreak), ugbu a Apple emechila "oghere" niile nke na-enye ohere a.