Anyị na-ahazi isi peeji nke Yandex


Dịka ọmụmaatụ, ọ bụrụ na ị na-akwadebe iPhone maka ire ere, ọ dị ezigbo mkpa iji wepụ ya niile ozi metụtara gị, gụnyere ịhapụ na akaụntụ Apple ID gị. N'okpuru, anyị ga-ekwu banyere otu esi eme nke a.

Napụ Apple iPhone ID

Akaụntụ ID ID bụ ngwá ọrụ dị mkpa iji iPhone gị. Ọ na-echekwa ọtụtụ ozi nzuzo, gụnyere kọntaktị ụlọ ọrụ ejiri, ndetu, data ngwa, kọntaktị, akwụkwọ ndabere nke ngwaọrụ niile na ọtụtụ ndị ọzọ. Ọ bụrụ na ị na-agafefe ekwentị na aka ndị ọzọ, jide n'aka na ị ga-apụ na ID gị dị ugbu a.

Usoro 1: Ntọala

Mbụ, tụlee ụzọ isi pụọ na ID Apple, nke ga-enye gị ohere ịhapụ akaụntụ gị, ebe ị na-edebe data na iPhone. Usoro a bara uru iji mee ihe ma ọ bụrụ na ịchọrọ ịbanye na akaụntụ ndị ọzọ.

Biko mara na mgbe ị kwụsịrị Apple IDE n'iji usoro a, a ga-ehichapụ ihe niile iCloud data na Apple Pay card.

  1. Mepee ntọala. N'elu window ọhụrụ, họrọ akaụntụ gị.
  2. Na mpaghara ala, pịa bọtịnụ ahụ. "Akara". Ọ bụrụ na i meela ọrụ ahụ na mbụ "Chọta iPhone", ị ga-esote ịbanye paswọọdụ Apple gị Eidie.
  3. The iphone ga-enye iji chekwaa ụfọdụ ụfọdụ iCloud data. Ọ bụrụ na anaghị arụ ọrụ a (ma ọ bụ isi), a ga-ehichapụ ozi niile. Iji mezue usoro a, pịa bọtịnụ ahụ "Akara".

Usoro 2: Ụlọ Ahịa

Nhọrọ a iji pụọ na Apple Aidy bụ ezi iji jiri ọnọdụ ebe ịkwesịrị ibudata ngwa ahụ na ekwentị gị site na akaụntụ ọzọ.

  1. Mwepụta Ụlọ Ahịa. Pịa taabụ "Taa" ma họrọ akara ngosi profaịlụ gị n'akụkụ aka nri aka nri.
  2. Họrọ bọtịnụ "Akara". Na nsonye sochi, usoro ga-apụ na profaịlụ dị ugbu a. Ọzọkwa, a ga-emepụta mmepụta ahụ na Ụlọ Ahịa iTunes.

Usoro 3: Tọgharia Data

A na-eji usoro a ma ọ bụrụ na ọ bụghị naanị na ị ga-akwụsị Apple ID, ma wepụkwa ọdịnaya na ntọala kpamkpam. Dị ka a na-achị, nke a bụ ụzọ a ga-esi mee ihe mgbe ị na-akwadebe iPhone maka ire ere.

Gụkwuo: Otu esi rụọ ọrụ zuru ezu iPhone

Nke ahụ bụ maka taa. Anyị nwere olileanya na isiokwu a ga-enyere gị aka.