Ebe ibudata physxloader.dll

Ọ bụrụ na egwuregwu ọhụrụ ahụ amaliteghị na ozi na mmalite nke usoro ihe omume ahụ agaghị ekwe omume, n'ihi na faili physxloader.dll na-efu, adala ọsọ ịchọ ebe ị ga-ebudata faịlụ a ma n'ezie ị gaghị achọ iyi site na physxloader.dll ma ọ bụ ebe ọ dị ya mkpa tinye faịlụ ebudatara na Windows 7 ma ọ bụ Windows 8.

Oge ọ bụla m na-ekwu banyere njehie dll, ana m ekwupụta na ọ bụrụ na ịchọọ ebe ị ga-esi budata physxloader.dll maka n'efu (ya na ndị ọzọ dll), mgbe ahụ ị nwere ike agaghị edozi nsogbu ahụ na ịmalite egwuregwu, ma ọzọ, i nwere ike iburu ya nje. Kedu ihe ị ga-eme? Kpebie ihe akụrụngwa nke akụrụngwa na-adịghị egwu bụ faịlụ na-efu ma budata akụrụngwa a site na ebe nrụọrụ weebụ onye mmepụta ihe. Ọ bụ mgbe niile n'efu na nchekwa. Physxloader.dll bụ NVidia PhysX ọbá akwụkwọ, akụrụngwa maka nhazi physics na ọtụtụ egwuregwu. Mụtakwuo gbasara PhysX (jikọọ na Wikipedia).

Download na wụnye PhysX

Dị ka ọ ga-ekwe omume ịghọta site n'elu, ibudata ma wụnye physxloader.dll n'ụzọ kwesịrị ekwesị na ihe ndị ọzọ dị mkpa iji na-agba ọsọ ahụ, ị ​​ga-achọ ibudata NVidia PhysX, nke ị nwere ike ịga na ngalaba nbudata na ebe nrụọrụ weebụ na NVidia //www.nvidia.ru/Download /index.aspx?lang=ru.

Download PhysX site na nvidia website.

Na mpaghara "Software ndị ọzọ na ndị ọkwọ ụgbọala", họrọ "NVidia PhysX System Software" nhọrọ, nke ga-esi na nke a ga-akpọrọ gị na saịtị ntanetị nke ụdị ọhụrụ ahụ. Pịa "Download Ugbu a" iji budata PhysX na kọmputa gị. Mgbe nbudata, ọ na-anọgide na-agba faịlụ ahụ ebudatara ma soro ntuziaka nke ọkachamara nwụnye. Ihe ndị a metụtara Windows 7, Windows 8 na 8.1. Ọ bụrụ na njehie physxloader.dll na Windows XP ma ọ bụ Vista Vista, jiri ụdị nke PhysX 8/09/04, nke nwere ike ibudata ebe a: http://www.nvidia.ru/object/physx_8.09.04_whql_ru.html.

Mgbe echichi ahụ zuru ezu, malitegharịa kọmputa ma malite egwuregwu ahụ ọzọ - njehie "usoro a enweghị ike ịmalite n'ihi na physxloader.dll na-efu" agaghịzi egosipụta onwe ya.