Esi tinye ma wepu ihe di n'ime "Send" na Windows 10, 8 na 7

Mgbe ị pịrị aka nri na faịlụ ma ọ bụ nchekwa, n'ime ihe ndị e mepere emepe nwere ihe "Send" nke na-enye gị ohere ịmepụta ụzọ dị mkpirikpi na desktọọpụ gị, detuo faịlụ ahụ na kọmputa USB, tinye data na nchekwa ZIP. Ọ bụrụ na ịchọrọ, ịnwere ike ịgbakwunye ihe gị na "Send" menu ma ọ bụ hichapụ ndị dị, nakwa, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, gbanwee akara ngosi nke ihe ndị a, nke a ga-atụle na ntụziaka.

Ọ ga-ekwe omume iji mejuputa nkọwa a iji aka na-eji Windows 10, 8 ma ọ bụ Windows 7, ma ọ bụ iji mmemme free nke atọ, a ga-atụle nhọrọ abụọ ahụ. Biko rịba ama na na Windows 10 n'ime ihe ndị dị na gburugburu ihe abụọ bụ "Zipu", nke mbụ bụ maka "izipu" site n'iji ngwa sitere na Windows 10 store ma ị nwere ike ihichapụ ya ma ọ bụrụ na-ịchọrọ (lee Esi wepu "Zipụ" site na menu ndị dị na ya Windows 10). O nwekwara ike ịmasị: Otu esi ewepụ ihe site na menu nke Windows 10.

Esi ehichapụ ma ọ bụ gbakwunye otu ihe na menu "Send" na Explorer

Ihe kachasị nke "Send" nhọrọ dị na Windows 10, 8 na 7 na-echekwa na nchekwa pụrụ iche C: Ọrụ aha njirimara AppData Na-agagharị Microsoft Windows SendTo

Ọ bụrụ na ịchọrọ, ịnwere ike ihichapụ ihe ọ bụla site na folda a ma ọ bụ gbakwunye ụzọ mkpirisi gị nke na-apụta na menu "Zipụ". Dịka ọmụmaatụ, ọ bụrụ na ịchọrọ ịgbakwunye otu ihe iji zipu faịlụ na ntinye akwụkwọ, nzọụkwụ ga-abụ dị ka ndị a:

  1. Na onye na-eme nchọpụta na-abanye na nchịkwa adreesị shei: sendto ma pịa Tinye (nke a ga-eburu gị gaa na folda dị n'elu).
  2. Na ebe efu nke nchekwa ahụ, pịa aka nri - mepụta - ụzọ mkpirisi - notepad.exe ma dee aha "Notepad". Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ị nwere ike ịmepụta ụzọ dị mkpirikpi na nchekwa ahụ iji zipu faịlụ ozugbo na nchekwa a site na iji menu.
  3. Zọpụta ụzọ mkpirisi, ihe kwekọrọ na ihe "Send" menu ga-apụta ozugbo, na-ebidoghi komputa.

Ọ bụrụ na ịchọrọ, ịnwere ike ịgbanwe akara aha nke dịnụ (mana na nke a, ọ bụghị ihe niile, naanị maka ndị na-ede aha na akara akara akara) ihe nchịkọta nhọrọ n'ime ụzọ mkpirisi.

Iji gbanwee akara ngosi nke ihe nchịkọta nhọrọ ndị ọzọ ị nwere ike iji nchịkọta ndekọ:

  1. Gaa na igodo ndekọ
    HKEY_CURRENT_USER  Software Classes CLSID
  2. Mepụta nkebi okwu na-emetuta na ihe omume ihe omume a choro. (Ndepụta ga - emesia), na n'ime ya - nkebi okwu DefaultIcon.
  3. Maka uru ndabara, ezipụta ụzọ na akara ngosi ahụ.
  4. Malitegharịa ekwentị gị ma ọ bụ pụọ na Windows wee banye na ya.

Ndepụta nke ngalaba aha maka "Zipu" ihe ndokwa menu:

  • {9E56BE60-C50F-11CF-9A2C-00A0C90A90CE} - Akwukwo ozi
  • {888DCA60-FC0A-11CF-8F0F-00C04FD7D062} - nchekwa nchekwa ZIP
  • {ECF03A32-103D-11d2-854D-006008059367} - Akwụkwọ
  • {9E56BE61-C50F-11CF-9A2C-00A0C90A90CE} - Desktọpụ (mepụta ụzọ mkpirisi)

Na-edezi Ntugharị "Zipu" na iji mmemme nke atọ

E nwere ọtụtụ ọnụ ọgụgụ zuru oke nke mmemme free na-enye gị ohere igbakwunye ma ọ bụ wepụ ihe site na menu "Zipu" na gburugburu. N'etiti ndị a ga-atụ aro bụ SendTo Nchịkọta Nchịkọta akụkọ ma zipụ Ngwá Ọrụ, a na-akwado asụsụ ogbi Russian naanị na nke mbụ.

SendTo Nchịkọta akụkọ adịghị achọ ntinye na kọmpụta ma dị mfe iji (echefula iji gbanwee asụsụ Russian na Nhọrọ - Asụsụ): ị nwere ike ihichapụ ma ọ bụ gbanyụọ ihe ndị dị na ya, gbakwunye ihe ọhụrụ, ma gbanwee akara ngosi ma ọ bụ nyegharịrị aha mkpirisi site na menu ndokwa.

Ịnwere ike ibudata SenTo Menu Editor site na ebe nrụọrụ weebụ gọọmenti www.sordum.org/10830/sendto-menu-editor-v1-1/ (bọtịnụ nbudata dị na ala nke ibe ahụ).

Ozi ndị ọzọ

Ọ bụrụ na ịchọrọ iwepụ ihe niile "Send" na menu ndị dị na gburugburu, jiri nchịkọta ndekọ: gaa na mpaghara

HKEY_CLASSES_ROOT  AllFilesystemObjects  shellex  ContextMenuHandlers  Send To

Kọwaa data site na uru ndabara ma malitegharịa kọmputa ahụ. N'aka nke ọzọ, ma ọ bụrụ na egosiputa "Send" ahụ, jide n'aka na akụkụ ahụ a kapịrị ọnụ dị adị na njirimara ndabara dị na {7BA4C740-9E81-11CF-99D3-00AA004AE837}