Otu esi gbanyụọ ikike ịchekwa ikike na iPhone

Dịka ị maara, onye ọ bụla nọ na VKontakte nwere ohere iji megharịa ndekọ ndekọ netwọk mmekọrịta ya na ndekọ vidiyo ya. Na-ebugote faịlụ mgbasa ozi na ebe nchekwa akụ anaghị esiri gị ike, ihe ndị enyere gị aka nwere ntụziaka ndị ọrụ nke gam akporo smartphones na iPhones ji arụ ọrụ.

A gam akporo

Tupu ị malite ịtụle otú ị ga-esi budata vidiyo na netwọk mmekọrịta na ngwaọrụ gam akporo, ekwesịrị ịdebe na ọrụ ahụ dị mfe na ngwa ngwa ma ọ bụrụ na ngwa VKontakte bụ ọrụ na-arụ ọrụ. Nanị ntụziaka a nyere n'okpuru ebe a na-enye gị ohere ime ma ọ bụrụ na onye ahịa ahụ akọwapụtara bụ "Usoro 5".

Usoro 1: VK ngwa maka gam akporo

Iji mezue usoro mbu nke itinye vidiyo site na icheta ihe ngwaọrụ Android na netwọk mmekọrịta, arụ ọrụ nke VK ngwa ọrụ ejirila ihe ọzọ. N'ezie, ịgbaso ntụziaka ndị dị n'okpuru bụ ụzọ kachasị mfe na n'ụzọ zuru ụwa ọnụ isi kọwaa vidiyo gị na ndị na-ege ntị VKontakte.

Ọ bụrụ na VK ahịa maka gam akporo adịghị na ekwentị, ịnwere ike iwunye ya na Google Play Market ma ọ bụ ụzọ ndị ọzọ.

Gụkwuo: Otu esi etinye ngwa ngwa VKontakte na gam akporo-smartphone

  1. Na-agba ọsọ VK maka gam akporo, abanye na akaụntụ gị, ma ọ bụrụ na nke a emebeghị.
  2. Gaa na ngalaba "Video" site na nchịkọta nhọrọ nke ngwa ahụ (ahịrị atọ na ala nke ihuenyo) wee pịa "+" na elu aka nri.
  3. Ịgbasawanye n'ihi ihe mbụ nke ntụziaka ntụziaka na-enye gị ohere ịhọrọ isi iyi nke faịlụ mgbasa ozi, yana ịmepụta ndekọ ọhụrụ (album) na ibe netwọk mmekọrịta gị maka nbudata.

    Họrọ otu ihe na-egbo mkpa gị ugbu a:

    • "Dekọọ Video" - na-ebupu ngwugwu Android "Igwefoto"ebe ị nwere ike ibido ndekọ nke vidiyo na kpatụ na bọtịnụ kwekọrọ. Mgbe emechibidoro ederede, kpatụ akara ngosi ahụ.
    • "Họrọ dị" - mepee onye njikwa faili na-egosi faịlụ vidiyo niile dị na ebe nchekwa nke ama. Kpatụ na vidiyo nke vidiyo ọ bụla. Mgbe ahụ i nwere ike ile ya ma kpoo ya (bọtịnụ ahụ "Dezie"). Ọ bụrụ na faịlụ dị njikere ka agbakwunye na netwọk mmekọrịta, pịa "Tinye".
    • "Site na isi na saịtị ndị ọzọ". Ndị òtù ya nwere ike ịgbakwunye faịlụ na netwọk mmekọrịta netwọk ọ bụghị naanị site na ebe nchekwa nke ngwaọrụ ha, kamakwa vidiyo sitere na ihe ntanetị dị iche iche (dịka ọmụmaatụ, YouTube). Fanye njikọ a ọdịnaya a na windo pụrụ iche wee kpatụ "OK" - a ga-etinye ihe ndekọ ahụ ozugbo "ADDED".
    • "Mepụta Album" - na-enye ike ịmepụta ndekọ ọhụrụ iji tinye ọdịnaya n'ebe ahụ. Njirimara a na-enye aka ọ bụghị nanị iji hazie ihe eji ebu ibu, kamakwa ịchịkwa ọkwa nke ịnweta ya site n'aka ndị ọzọ VKontakte.
  4. Ọ bụrụ n 'nzọụkwụ gara aga nke ntụziaka a ị gosiri "Dekọọ Video" ma "Họrọ dị" ma duzie ntughari ndị ọzọ, window ga-apụta "New Video" ebe ị nwere ike ikpebi aha vidio a bugoro na netwọk mmekọrịta, nakwa tinye nkọwa ya. Mgbe ịmechara ihe ndị a, kpatụ "OK". Mgbe oge ụfọdụ (oge a na-adabere n'otú faịlụ a na-ebugo) vidiyo ọhụrụ ahụ ga-apụta na tab "BỤRỤ".

Usoro 2: Osisi

Ọ bụrụ na ịchọta na ọ na-adaba adaba iji ihe akụrụngwa Android maka ikiri foto na vidiyo na ekwentị gị, akpọ "Osisi", na ụzọ ọzọ ị ga-esi budata ọdịnaya gaa na ndekọ VKontakte site na smartphone nwere ike iyi ka ọ kachasị gị.

Ekwesiri ighota na, dabere na gam akporo Android nke onye na-emeputa ngwaọrụ na os nke os, ngwa ngwa na aha aha a puru iche di iche. Tụkwasị na nke a, ndị nwe smartphones nke oge a na-agba ọsọ "Android" dị ọcha enweghị ike ịchọpụta "Osisi" na usoro gị - na nke a, ị ga-eji ụzọ ndị ọzọ nke bulite faịlụ na VK.

  1. Meghee "Osisi" ma chọta vidiyo ịchọrọ ịkwado na netwọk mmekọrịta.
  2. Mee ka ihe nkiri ahụ doo na VK site na ịpị ogologo oge na nyocha ya. Site n'ụzọ, n'ụzọ dị otú a ị nwere ike itinye ọtụtụ faịlụ mgbasa ozi na netwọk mmekọrịta n'otu oge - na nke a, lelee igbe na ihe niile ịchọrọ iziga. N'otu oge na oke nke otu ma ọ bụ karịa vidiyo na "Osisi" Nchịkọta nhọrọ omume nwere ike igosi n'elu. Aka "Zipu"wee dezie ndepụta nke ndị ọrụ-nnata-enweta akara ngosi ahụ "VK" ma pịa ya.
  3. N'ihi ya, a ga-akpali gị "Ekekọrịta Video". Ọ na-anọgide na-ahọrọ ebe a ga-eziga faịlụ mgbasa ozi.

    • "Ziga na mgbidi" - faịlụ mgbasa ozi na-etinye aka na ntinye nke etinye na mgbidi nke VK peeji nke.
    • "Tinye na vidiyo m" - Nwelite vidiyo "BỤRỤ" na ngalaba "Video" peeji nke gị na ọrụ.
    • "Zipu site na Ozi" - ndepụta nke ndị enyi ị nwere ike ịnyefe faịlụ a, na mgbe ịhọrọ onye natara, ọdịnaya dị na ozi ahụ.
  4. Ọ dịghị mkpa nke nhọrọ site na ndị edepụtara na paragraf mbụ ị họrọ - tupu ịdebe ndekọ site na smartphone pụtara na netwọk mmekọrịta, ị ga-echere ntakịrị.

Usoro nke 3: Foto Google

Google Photo, kere maka ịchekwa, ịhazi, edezi na ịkekọrịta foto, yana video, ugbu a na-eburu otu n'ime ọnọdụ ndị isi na ndepụta nke ngwaọrụ na ọrụ ndị a kapịrị ọnụ maka ndị ọrụ nke usoro sistemụ dị iche iche. Google Photo App maka gam akporo bụ ihe magburu onwe ya ọzọ na n'elu. "Osisi" na "nwere ike" bulite faịlụ mgbasa ozi na VKontakte. Ọ bụrụ na ngwá ọrụ na ajụjụ adịghị na smartphone, ọ nwere ike arụnyere na Play Market.


Wepu foto Google si Market Market

  1. Mepee ngwa "Foto" ma chọta vidiyo ịchọrọ ịkwalite na VK.

    Iji gosipụta na vidiyo niile na vidiyo ndị dị na ebe nchekwa ngwaọrụ, kpatụ "Albums" na ala nke ihuenyo wee họrọ "Video".

  2. Ogologo pịa na vidiyo nke vidiyo, họrọ ya. Mgbe ahụ, ị ​​nwere ike ịche ọtụtụ faịlụ ọzọ ma ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ itinye ihe karịrị otu ndekọ na netwọk mmekọrịta. Pịa akara ngosi Kwuo na n'elu ihuenyo ahụ. Na mpaghara na ala na nhọrọ nke ọrụ nnata, chọta akara ngosi ahụ "VK" ma pịa ya.

  3. Na ihuenyo ọzọ, họrọ "Ụdị Mbụ". Na-esote, pịa ihe-aha nke akụkụ achọrọ na netwọk mmekọrịta ebe a ga-etinye nbudata.

  4. Chere maka nyefe faịlụ (s) iji mezue - vidiyo ga - apụta na peeji VK gị.

Usoro 4: Njikwa faili

Iji tinye ọdịnaya n'ime netwọk mmekọrịta site na ekwentị, na mgbakwunye na ngwa ndị dị n'elu, na-enyekwa ndị njikwa faịlụ maka gam akporo. Ime ihe a nwere ike ime dika okwesiri "Explorer", nke a na-etinye na ya na mobile os, na site na ngwọta sitere na ndị mmepe nke ọzọ, n'okpuru nnweta nke ndị ọrụ VK ọrụ ahụ na usoro. Ihe atụ dị n'okpuru na-egosi otu esi arụ ọrụ na njikwa faili njikwa ES File Explorer.

Download ES Explorer

  1. Bugharịa ES Explorer wee gaa ndekọ na nchekwa dị n'ime ma ọ bụ na ngwaọrụ nchekwa, nke na-echekwa faịlụ vidiyo, bu n'obi ka ebunye ya na netwọk mmekọrịta. Iji mee ka nchọpụta ahụ dị mfe, metụrụ akara ngosi ahụ aka. "Video" na isi ihuenyo njikwa - faịlụ niile nke ụdị kwekọrọ, nke dị na smartphone, ga-achọpụta na-akpaghị aka ma gosipụta ya.
  2. Na ogologo mgbata, họrọ otu vidiyo ma ọ bụ karịa ka ezitere na VK. N'otu oge na nhọrọ na ala nke ihuenyo a menu nke omume ga-apụta. Aka "More" na na ndepụta na-egosi, họrọ "Zipu".
  3. Na mpaghara mepere emepe ahụ "Zipụ na" chọta akara ngosi VKontakte ma pịa ya. Ọ na-anọgide na-ahọrọ ebe a ga-etinye vidiyo ahụ kpọmkwem - na mgbidi, na ngalaba "My Videos" ma ọ bụ tinye aka na ozi onye ọzọ (enyi) na VK.

  4. Mgbe ịchisịrị akụkụ VC chọrọ ihe na menu mgbe ị na-eme nzọụkwụ mbụ nke ntụziaka ahụ, a ga-ebudata ndekọ ahụ ma mgbe oge ụfọdụ ga-adị na netwọk mmekọrịta.

Usoro 5: Nchọgharị

Ụzọ niile dị n'elu maka nbudata vidiyo site na ekwentị na Android na VKontakte na-atụ aro na ngwa onye ọrụ nwere ngwa ọrụ netwọk ọrụ. Ọzọkwa, ọ bụrụ na ntinye na ojiji nke VK ahịa maka gam akporo bụ n'ihi ihe ụfọdụ na-agaghị ekwe omume ma ọ bụ ekwesighi, iji bulite faịlụ mgbasa ozi na ndekọ nke akụ na ajụjụ, ị nwere ike iji ihe ọ bụla nchọgharị. Ihe omuma atu a na - eji otu n'ime ihe nchọgharị weebụ kachasị ama - Google Chrome.

Download Google Chrome maka gam akporo na Play Market

  1. Meghee ihe nchọgharị ma gaavk.com. Banye na netwọk mmekọrịta.
  2. Mepee menu ihe ndi ozo site n'itinye uzo ato n'elu elu akwukwo aka ekpe. Ọzọ, ị ga-aga site na nsụgharị mobile nke saịtị VKontakte, ndabara gosipụtara site na ihe nchọgharị weebụ maka mobile OS, na "desktọọpụ" mbipute nke akụ. Iji mee nke a, pịgharịa gaa na ihe menu nhọrọ VK elu ma metụ njikọ ahụ na ebe kachasị mma "Full Version".
  3. Maka ihe dị mma, mmegharị ahụ na-eme ka ọnụ ọgụgụ nke saịtị gosipụta ma gaa "Video" site na menu na ekpe. Enwere bọtịnụ na ibe weebụ meghere na nri n'okpuru avatar gị. "Tinye Video" - pịa ya.
  4. Na windo na-egosi "New Video" aka "Họrọ faịlụ" - nke a ga - egosipụta ebe ị chọrọ iji chọpụta isi iyi nke nbudata - "Igwefoto", "Camcorder" (ịmalite ịdekọ ma budata vidiyo); "Documents" ịkọwa ụzọ na faịlụ echekwara na ebe nchekwa nke smartphone. Ebe ikpeazụ ma kwesiri iji ya mee ihe n'ọtụtụ okwu.
  5. Kpọọ nchịkọta nke usoro nchịkwa ahụ (nkedo atọ n'ime aka ekpe aka ekpe), kpatụ "Video", wee họrọ vidio a bugoro na netwọk mmekọrịta site na ịpị ogologo na nlele. Tapnite "Meghee".
  6. Chere ruo mgbe edere faịlụ ahụ na ihe nkesa VK, wee jupụta n'ubi "Aha" ma "Nkọwapụta". Nhọrọ, ịnwere ike ịhọrọ akwụkwọ ebe a ga-edebe video ahụ ebudatara, yana ịdebe ndekọ ahụ na obere vidio dị na mgbidi gị site na itinye igbe dị na ibe ahụ. Mgbe ịkọwachara mpaghara, kpatụ "Emere" - na nbudata ọdịnaya a na netwọk mmekọrịta site na ekwentị site na ihe nchọgharị maka gam akporo.

iOS

Ndị ọrụ VK ndị na-eji Apple smartphones iji nweta netwọk mmekọrịta, dị ka ndị ọrụ nke ngwaike na ngwanrọ ndị ọzọ, nwere ike iji ihe karịrị otu ngwá ọrụ iji budata faịlụ mgbasa ozi na ebe enyemaka. Ọtụtụ n'ime ụzọ (Nkeji 1-4 n'okpuru ebe a na-akọwa) na-etinye VKontakte ahịa maka iPhone na smartphone, ma nke a abụghị ihe dị mkpa - ị nwere ike ịnweta ngwa ngwa iOS (ntụziaka nke 5) iji dozie nsogbu ahụ.

Usoro 1: VK ngwa maka iOS

Ikekwe usoro kachasị mfe na nke kachasị mfe iji nbudata vidiyo na VC bụ iji ọrụ nke netwọk mmekọrịta mmadụ na ibe ya maka iPhone - ọ bụla ọdịnaya si "Media Library" E nwere ike iṅomi iOS na mpaghara kwesịrị ekwesị nke akụ na ajụjụ, ndị mmepe ngwa ngwa emeela ihe niile iji mee ka usoro ahụ dị mfe.

Hụkwa: Otu esi esi na komputa gaa na ngwaọrụ Apple site na iji iTunes

Ọ bụrụ na ị wụnyebeghị ngwa ọrụ VKontakte ọrụ ma amaghị otú e si eme ya, lelee ihe ndị ahụ sitere na ihe dị na weebụsaịtị anyị nwere nkọwa nke ọtụtụ ụzọ isi wụnye onye ahịa nke netwọk mmekọrịta na ajụjụ na iPhone.

Gụkwuo: Otu esi etinye ngwa ngwa VKontakte na ngwaọrụ iOS

  1. Mepee VK maka iPhone. Ọ bụrụ na-abanyeghị na akaụntụ akaụntụ ahụ, banye.
  2. Gaa na ngalaba "Video" site na menu a na-akpọ site n'ahịrị atọ na ala nke ihuenyo na nri. Pịa "+ Tinye Video".
  3. Ihuenyo nke gosipụtara site na nzọụkwụ mbụ gosiri ọdịnaya nke gị "Media Library". Chọta faịlụ ịchọrọ ịkwalite na netwọk mmekọrịta, kpatụ anya ya, wee pịa "Emere" n'okpuru ala.
  4. Tinye aha nke vidiyo na nkọwa ya, yana ịchọta ọkwa nke ịnweta ndekọ ederede na netwọk mmekọrịta sitere na ndị ọrụ ndị ọzọ. Kọwaa ọnụọgụ abụọ, kpatụ "Emere" na n'elu ihuenyo ahụ.
  5. Chere maka ichikota vidiyo ahụ na VK repository na ọdịdị ya na ngalaba kwekọrọ na ibe netwọk mmekọrịta gị.

Usoro 2: Njikọ foto

Isi ngwá ọrụ Apple maka ndị ọrụ iji nweta ọdịnaya nke ihe nchekwa nke iPhone ha bụ ngwa ahụ "Foto". Na mgbakwunye na ọtụtụ njirimara ndị ọzọ, usoro ihe omume ahụ na-enye gị ohere ịkekọrịta vidiyo na otu n'ime ndị enyi gị na netwọk mmekọrịta ma ọ bụ tinye vidiyo na mgbidi VKontakte gị.

  1. Aka akara "Foto" na desktọọpụ desktọọpụ iji mee ngwa ahụ. Ọzọ ị ga-achọ ịchọta vidio ị na-eme atụmatụ itinye na VK. Ụzọ kachasị mfe iji chọọ bụ ịga "Albums" site na menu na ala nke ihuenyo.

    Pịgharịa na ala ndepụta nke Albums. "Ụdị faịlụ mgbasa ozi" pịa na "Video" - Nke a ga-eme ka ọnụọgụ nke faịlụ multimedia gosipụtara na-enye gị ohere ịchọta vidiyo ịchọrọ ngwa ngwa.

  2. Kpatụ na nyochaa nke faịlụ mgbasa ozi dị na VC, nke ga-akpọrọ gị gaa na ihuenyo ebe ị nwere ike ịlele ya (pịa "Egwu") na ewepụtụ (ihe "Dezie" n'elu). Mgbe ị kwadoro na post dị njikere ị zigara netwọk mmekọrịta, pịa akara ngosi ahụ Kwuo na ala nke ihuenyo dị n'aka ekpe.

  3. Na mpaghara nke na-egosi na ala ihuenyo ahụ, pịrịgaa n'aka ekpe iji hụ ndepụta nke ọrụ na-enweta vidiyo ma pịa "More". Na-esote, mee ka ịgbanwee ọkụ ahụ na-aga n'ihu akara VK ma gosi na-agbakwụnye ihe na menu site na kpatụ "Emere".

  4. Na-emetụ akara ngosi netwọk mmekọrịta ndị mmadụ na-egosipụta ugbu a na menu n'elu. Kwuo.

    Mgbe ahụ, e nwere nhọrọ abụọ:

    • Pịa na aha onye nnata ma ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ ịgbakwunye vidiyo na ozi zitere site na VK. Na-esote, tinye okwu na ozi na pịa "Zipu"
    • Họrọ "Dee na peeji nke" ịdebe ihe ngosi na ụdị ihe ndekọ na mgbidi ya.
  5. Ọ na-echere ịmechaa iziga faịlụ ahụ na VC, mgbe nke a gasịrị, a ga-atụle ọrụ ahụ a tụlere.

Usoro 3: Ngwa igwefoto

Ndị ọrụ iOS ndị na-achọghị ịlafu otu oge nke abụọ ozugbo na-ekerịta vidio ha edere na ndị VKontakte na-ege ntị ga-ahụ na ọ bara uru iji nyefee vidiyo na netwọk mmekọrịta n'emechighị ngwa ahụ. "Igwefoto" mgbe agbapụ oge na-adọrọ mmasị.

  1. Gbaa ọsọ "Igwefoto" ma mee vidiyo.
  2. Kwụsị ndekọ ahụ, metụ anya nke vidiyo ahụ na akuku aka ekpe nke ihuenyo. Tupu izipu ozi na VK, ịnwere ohere iji lee faịlụ mgbasa ozi, gbuokwa ya - ọ bụrụ na e nwere mkpa dị otú a, jiri ihe ngosi ihuenyo kwesịrị ekwesị.
  3. Pịa Kwuo na ala nke ihuenyo ahụ. Na mpaghara nke na-enye nhọrọ nke onye nnyefe ọrụ, pịa akara ngosi ahụ "VK". (Ọ bụrụ na akara ngosi ahụ na-efu, ịkwesịrị ime ka ngosi ya dị ka akọwapụtara na paragraf nke 3 nke ntụziaka. "Usoro 2" n'elu na isiokwu.)
  4. Dee onye nnata site na ịpị aha ya na ndepụta ndị enyi na netwọk mmekọrịta, ma ọ bụ tinye ntinye na mgbidi gị site na ịhọrọ "Dee na peeji nke". Tinye okwu na ntinye ederede na pịa "Zipu"

  5. Chere maka vidio a ga-edegharị ya na ihe nkesa VK ma ọ ga-apụta na mgbidi gị ma ọ bụ na ozi ezipụ.

Usoro 4: Njikwa faili

Ndị nwe IPhone ndị na-ahọrọ iji ngwá ọrụ sitere na ndị mmepe nke atọ iji rụọ ọrụ na faịlụ mgbasa ozi jupụtara na nchekwa nke ngwaọrụ ga-ahụ ya dị nnọọ irè iji ọrụ nke ndị njikwa faịlụ maka iOS iji tinye ọdịnaya na netwọk mmekọrịta dị na VKontakte. Ihe atụ dị n'okpuru na-egosi ngwọta nke nsogbu site na isiokwu isiokwu na-eji ngwa ahụ Ihe odide sitere na Readdle.

Wepu ihe edere site na Readdle site na Apple App Store

  1. Ihe mepee site na Readdle wee chọta faịlụ vidiyo a ezube ka etinye na VK na taabụ "Documents" ngwa.
  2. Nlekọta nke vidiyo ọ bụla nwere ihe atọ, otu mgbapụ nke na - eduga na ngosipụta nke nhọrọ nke omume omume na faịlụ - kpọọ ndepụta a. Aka Kwuo wee pịa na akara ngosi ahụ "VK" na ndepụta nke ọrụ nnata.
  3. Pịa "Dee na peeji nke"ma ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ, ma ọ dịkarịa ala nwa oge, iji tinye ihe ndekọ ahụ na mgbidi gị. Ma ọ bụ họrọ onye natara video site na ndepụta ndị enyi na VK.
  4. Mgbe ahụ, ọ na-anọgide na-echere iji nyefee faịlụ ahụ na netwọk mmekọrịta.

Usoro 5: Nchọgharị

Ọ bụrụ na ihe ụfọdụ ị na-ejighị ọrụ VK ahịa maka iOS, na-ahọrọ ka ị "gaa" na netwọk mmekọrịta site na ihe nchọgharị weebụ, nke a apụtaghị na e nwere nnukwu ihe mgbochi ịkwado vidiyo na nchekwa nchekwa. Na ihe atụ dị n'okpuru, iji dozie nsogbu nke nbudata ọdịnaya sitere na ngwaọrụ Apple gaa na VC, SafariNtinye ya na iPhone ọ bụla, ma ị nwere ike iji ihe nchọgharị ọ bụla ọzọ họrọ, jiri otu usoro ahụ akọwapụtara.

  1. Nwee ihe nchọgharị weebụ gị, gaa VKontakte ma banye ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa.
  2. Mepee menu isi nke ọrụ site na ịpị akara atọ dị na akuku aka ekpe nke ibe ahụ, gbadaa ndepụta nke ihe ma pịa njikọ ahụ "Full Version".

    Ị ga-ahụ interface nke saịtị VK, dị ka a ga - asị na ị meghere ya na kọmpụta. Maka mma, gbanwee ọnụ ọgụgụ egosipụtara na mmegharị ahụ.

  3. Gaa na ngalaba "Video" site na menu na aka ekpe wee pịa "Tinye Video". Na windo egosipụtara window "Họrọ faịlụ".
  4. Mgbe ahụ, ị ​​ga-enwe ohere ịhọrọ isi iyi nke vidiyo a bugoro na netwọk mmekọrịta na menu. Ihe kachasị mfe bụ ma ọ bụrụ na ọ dị ugbu a "Media Library" faịlụ - pịa ihe kwekọrọ na ya, wee chọta vidiyo na ihuenyo nke meghere.
  5. N'iji mmasi nke faịlụ mgbasa ozi, ị mepee ihuenyo ebe ị nwere ike igwu ya. Ijide n'aka na post bụ kpọmkwem ihe ịchọrọ ịkekọrịta na netwọk mmekọrịta, pịa "Họrọ".
  6. Nye utu aha na ntinye ederede na VK, gbakwunye nkọwa dị ka achọrọ ma họrọ site na listi akwụkwọ dịnụ ebe a ga-edekọ ndekọ ahụ, ma chọpụtakwa ọkwa nke ịnweta ndị ọzọ na-ahụ maka netwọk ka ịlele ọdịnaya. Tụkwasị na nke a, ị nwere ike itinye video na mgbidi gị ozugbo - maka nke a, kwadebe ya na igbe kwesịrị ekwesị. Mgbe ị gwụchara ịkọwa mpaghara, pịa "Emere" - a ga-etinye vidiyo ahụ na VKontakte katalọgụ.

Mgbe ị nyochachara ntuziaka ndị dị n'elu, ị nwere ike ijide n'aka na ndị nwe smartphones na gam akporo ma ọ bụ iOS, ndị chọrọ bulite vidiyo gaa na netwọk mmekọrịta gị na VKontakte, nwere oke nhọrọ. Ndị mmepe nabatara ọdịnaya nke akụ na ụba, na-atọ ụtọ ma na-atọ ụtọ ọdịnaya, ya mere, onye na-eji ọrụ mgbasa ozi na-agbakwunye VC na-eme ka ọ dị mfe, yana mmejuputa ya nwere ike ime n'ụzọ dịgasị iche iche.