Otu esi egbochi Windows 10 site n'Ịntanet

Ọ bụghị onye ọ bụla maara, mana kọmputa, laptọọpụ na mbadamba na Windows 10 nwere ọrụ ọchụchọ ngwaọrụ site na Ịntanetị na mkpọchi kọmputa dịpụrụ adịpụ, yiri nke ahụ dị na smartphones. Ya mere, ọ bụrụ na ị kwụrụ laptọọpụ larịị, enwere ohere ịchọta ya, ọzọ, imechi kpochidoro kọmputa na Windows 10 nwere ike ịba uru ma ọ bụrụ na ọ bụrụ na ị chefuru ịhapụ akaụntụ gị, ọ ga-aka mma ime ya.

Ihe nkuzi a na-akọwa otú ị ga-esi gbochie mgbochi (logout) nke Windows 10 n'elu Intanet na ihe achọrọ maka nke a. O nwekwara ike ịba uru: Windows 10 njikwa ndị nne na nna.

Wepu akaụntụ na igbachi PC ma ọ bụ laptọọpụ

Nke mbụ, banyere ihe ndị a chọrọ iji hụ na ị ga-eji ohere ahụ akọwapụtara:

  • Kọmputa na-ekpochi ga-ejikọrọ na Ịntanetị.
  • Ọ ga-agụnye atụmatụ "Search for device". Usọkarị nke a bụ ndabara, mana ụfọdụ mmemme maka igbochi ihe nchọgharị spyware nke Windows 10 nwere ike iwepụ atụmatụ a. Ị nwere ike ịme ya na Nhọrọ - Nwelite na Nche - Chọọnụ ngwaọrụ.
  • Akaụntụ Microsoft na ikike onye nchịkwa na ngwaọrụ a. Ọ bụ site na akaụntụ a ka a ga-egbuchi mkpọchi ahụ.

Ọ bụrụ na niile akọwapụtara na ngwaahịa, ị nwere ike ịga n'ihu. Na ngwaọrụ ọ bụla ejikọrọ na Ịntanetị, soro usoro ndị a:

  1. Gaa na saịtị //account.microsoft.com/devices ma tinye nbanye na paswọọdụ nke akaụntụ Microsoft gị.
  2. Ndepụta nke Windows 10 ngwaọrụ na iji akaụntụ gị ga-emeghe. Pịa "Gosi Nkọwa" na ngwaọrụ ịchọrọ igbochi.
  3. Na njirimara nke ngwaọrụ, gaa na ihe "Chọọ maka ngwaọrụ." Ọ bụrụ na ọ ga-ekwe omume iji chọpụta ọnọdụ ya, a ga-egosipụta ya na map. Pịa bọtịnụ "Block".
  4. Ị ga-ahụ ozi na-ekwu na mmemme niile ga-akwụsị, na ndị ọrụ mpaghara nwere nkwarụ. Ịbanye dịka onye nchịkwa na akaụntụ gị ka ga-ekwe omume. Pịa Ọzọ.
  5. Tinye ozi a ga-egosipụta na ihuenyo mkpọchi. Ọ bụrụ na ngwaọrụ gị furu efu, ọ dị mkpa ịkọwa ụzọ ịkpọtụrụ gị. Ọ bụrụ na ị na-egbochie ụlọ gị maọbụ rụọ ọrụ na kọmputa, m n'aka na ị ga-enwe ike ịbịakwute ozi ziri ezi.
  6. Pịa bọtịnụ "Block".

Mgbe ịpịsịrị bọtịnụ ahụ, a ga-eme mgbalị iji jikọọ na kọmputa ahụ, emesịa ndị ọrụ niile ga-apụ na Windows 10 ga-egbochi. Igwe mkpọchi gosipụtara ozi ị kwuru. N'otu oge ahụ, adreesị ozi-e metụtara na akaụntụ ahụ ga-enweta akwụkwọ ozi gbasara mkpọchi ahụ.

Oge ọ bụla, usoro ahụ nwere ike ịmeghe ọzọ site na ịbanye na akaụntụ Microsoft na njirimara nchịkwa na kọmputa ma ọ bụ laptọọpụ.