Onye na-eme ihe na-akpata ngwá ọrụ 9.0.0.0

Dị ka ị maara, Windows 10 ga-abụ usoro kachasị ọhụrụ nke sistemụ arụmọrụ sitere na Microsoft. A ga - eme ka nsonaazụ a dịkwuo mma, ma ọ nwere n'ọdịnihu nke Microsoft. N'ezie, na nke a nke Windows, e nwere ọtụtụ ihe ọhụrụ, nke ụfọdụ na-ele anya. Otú ọ dị, a na-ewere Microsoft Edge otu n'ime ihe kacha mma.

Microsoft Edge bụ ihe nchọgharị ọhụrụ ma dị mfe maka Windows 10. Ọ nwere ọtụtụ ọrụ bara uru na ngwaọrụ wijetị dị iche iche na-eme ka ịsọ asọmpụ na ndị ọzọ. Achọpụta ihe nchọgharị a site na nnukwu ọsọ ọsọ ọsọ ma kwadoro maka ọrụ dị irè na Ịntanetị. Ugbu a, anyị ga-aghọtakwu ihe na arụ ọrụ ya niile.

Akwa ọsọ

Ihe nchọgharị a dị iche na nke ọzọ n'ihi na ọ na-emeghachi ngwa ngwa ngwa niile. Ịmepe nchọgharị n'onwe ya, sọọfụ, omume ndị ọzọ - ihe niile a na-eme na ihe nke sekọnd. N'ezie, Google Chrome ma ọ bụ ihe nchọgharị yiri nke a enweghị ike igosi ụdị egwu dị otú a n'ihi na otu nkwụnye plug-ins arụnyere, isiokwu dịgasị iche na ihe ndị ọzọ, ma ka, nzapụtara na-ekwu maka onwe ya.

Mepụta akwụkwọ edemede aka na peeji nke

Ọrụ a adịghị adị na ihe nchọgharị ọ bụla na-enweghị nkwụnye ins. Ị nwere ike ịmepụta ihe edeturu na ibe, gosi ihe ịchọrọ, iji mee ka atụmatụ nke a ma ọ bụ ihe ahụ na-enweghị gbanyụọ ihe nchọgharị ahụ, ebe ị na-azọpụta nwere ike ịga, ma na ibe edokọbara na OneNote (nke ọma, ma ọ bụ na ndepụta ọgụgụ). Site na ngwá ọrụ edetu, ị nwere ike iji "Pen", "Marker", "Eraser", "Mepụta akara ngosi akara", "Nkeji" (Iberibe otu ibe).

Ọnọdụ ọgụgụ

Ihe ngwọta ọzọ dị na nchọgharị ahụ aghọwo "Ụdị Ngụgụ". Ọnọdụ a bara uru nke ukwuu maka ndị na - enweghị ike ịgụ isiokwu na Ịntanetị, na-adọpụ uche mgbe niile site na mgbasa ozi ma ọ bụ ndekọ nke atọ na ibe. Tinyere ọnọdụ a, ị na-ewepụ ihe niile na-enweghị isi, na-ahapụ naanị ederede chọrọ. Tụkwasị na nke a, ọ ga-ekwe omume ịchekwa isiokwu ịchọrọ maka ibe edokọbara maka ịgụ ihe, nke mere ka emesịa ha mepee ozugbo na ọnọdụ a.

Chọọnụ na ebe nkesa

Njirimara a abughi ihe ohuru, mana o bu ihe bara uru maka ihe o bula. N'ihi algọridim ndị pụrụ iche, ihe nchọgharị ahụ na-ekpebi ederede gị n'igbe ntanetị, ọ bụrụ na ọ naghị eduga na saịtị ọ bụla, njinchọ ọrụ ahụ ga-emeghe, nke a kapịrị ọnụ na ntọala, nke ga-abanye arịrịọ gị.

InPrivate

Ma ọ bụ, na okwu ndị ọzọ, a maara "Incognito Mode" a maara nke ọma "Ọnọdụ Anonymous". Ee, ọnọdụ a dịkwa na ebe a, ọ na-enyekwa gị ohere ị sọfụ na-edeghị ederede ị gara na akụkọ ihe mere eme.

Ndepụta kacha mma

Ndepụta a nwere niile ibe ịdepụtara. Ọrụ ahụ abụghịkwa nke ọhụrụ, ma ọ bara ezigbo uru, karịsịa maka ndị na-ejikarị Intanet eme ihe, ma n'oge a ha bụ ndị ka n'ọnụ ọgụgụ. A na-echekwa ya ma dekọọ maka ịgụ na ịbịaru ibe edokọbara.

Nchedo

Microsoft na-elekọta nchekwa nke ebube ahụ. A na-echekwa oge Microsoft na ọ bụla n'akụkụ, ma site na mpụga, na site na saịtị. Ọ na-egbochi oghere nke saịtị ịrịa ọrịa site na iji nlezianya ha na-eji SmartScreen. Tụkwasị na nke ahụ, a na-emeghe peeji niile na usoro iche iche iji kpuchie usoro isi.

Uru nke Microsoft Edge

1. Na ngwa ngwa

2. Ọ bụ asụsụ Russian

3. Ọnọdụ dị mma iji gụọ

4. Enwekwu nchedo

5. Ikike ịgbakwunye ibe edokọbara aka

6. Ejiri ya na Windows 10

Enwere ike ikwu na ụkọ ihe ndị a bụ naanị n'eziokwu na taa, enwere nkwụsịtụ ole na ole maka ihe nchọgharị a, ma nke kachasị mkpa n'etiti ha ka nwere ike ịchọta. Microsoft, n'aka nke ya, na-eme ihe nile dị ike ha iji nye ha nkwado.

Download Microsoft Age maka n'efu

Esi gbanyụọ ma ọ bụ wepu ihe nchọgharị Microsoft Ihe ị ga-eme ma ọ bụrụ na Microsoft Edge anaghị amalite Esi melite Microsoft Edge Esi tufuo mgbasa ozi na Microsoft Edge

Kesaa isiokwu na netwọk mmekọrịta:
Microsoft Edge bụ ihe nchọgharị ọhụrụ na Windows 10, nke na-arụ ọrụ ngwa ngwa ma ọ naghị arụ ọrụ ahụ.
System: Windows 10
Udi: Nchọgharị Windows
Onye Mmepụta: Microsoft Corporation
Ọnụ: Free
Size: 3 MB
Asụsụ: Russian
Version: 3.0