Njehie malite ngwa 0xc0000022 - ihe ị ga-eme iji dozie ya?

Ọ bụrụ na ịmalite egwuregwu ma ọ bụ mmemme na Windows 7 na 8, ị ga-ahụ ozi ahụ "Njehie mgbe ịmalitere ngwa 0xc0000022", na ntụziaka a ị ga-ahụ ihe ndị kachasị kpatara nke a, ma kụziere ihe ị ga-eme iji dozie ọnọdụ ahụ.

O kwesiri ighota na na ufodu, ihe kpatara njehie di otua nwere ike tinye na koodu emejuputara atumatu iji mechie mmepe nke mmemme - nke bu, imaatu, egwuregwu apuru apia ghara ibido, n'agbanyeghi ihe i na eme.

Esi edozi njehie 0xc0000022 mgbe ị na-amalite ngwa

Ọ bụrụ na njehie na ọdịda na-eme n'oge mmepụtara nke mmemme na koodu akọwapụtara n'elu, ị nwere ike ịnwa ime ihe ndị a kọwara n'okpuru ebe a. E nyere ntụziaka na usoro mgbada n'usoro nke o yikarịrị ka nke a ga-edozi nsogbu ahụ. Ya mere, a bụ ndepụta nke ngwọta ndị ga-enyere aka dozie njehie ahụ.

Egbula ibudata DLL ma ọ bụrụ na ozi ahụ esonyere ya na ozi gbasara faịlụ efu.

Ihe dị mkpa: echela maka DLL ọ bụla ma ọ bụrụ na ederede ozi njehie nwere ozi gbasara ụlọ akwụkwọ na-efu ma ọ bụ mebiri emebi nke na-egbochi mwepụta ahụ. Ọ bụrụ na ị kpebie ibudata ụdị DLL dị otú ahụ site na saịtị ndị ọzọ, mgbe ahụ ị na-agba ọsọ n'ihe ize ndụ nke ịnweta software ọjọọ.

Aha akwukwo kachasị ama nke kpatara njehie a bu:

  • nv ***** dll
  • d3d **** _Two_Digital.dll

N'okwu mbụ, naanị ịkwesịrị ịwụnye ndị ọkwọ ụgbọala Nvidia, nke abụọ - Microsoft DirectX.

Melite ndị ọkwọ ụgbọala gị ma tinye DirectX site na weebụsaịtị Microsoft.

Otu n'ime ihe ndị kachasị mkpa na kọmputa na-ede "Error 0xc0000022" bụ nsogbu na ndị ọkwọ ụgbọala na ụlọ akwụkwọ ọhụụ nke na-ahụ maka mmekọrịta na kaadị vidiyo nke kọmputa. Ya mere, ihe mbụ ị ga-eme bụ ịga na ebe nrụọrụ weebụ gọọmenti nke onye na-emepụta vidiyo, budata ma wụnye ndị ọkwọ ụgbọala kachasị ọhụrụ.

Tụkwasị na nke a, wụnye ngwa ngwa nke DirectX site na weebụsaịtị Microsoft (http://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=35). Nke a bụ eziokwu karịsịa ma ọ bụrụ na ị nwere Windows 8 arụnyere - enwere akwụkwọ DirectX na usoro ya, ma ọ bụghị ya dum, nke na-eduga na ọdịdị nke njehie 0xc0000022 na 0xc000007b.

Eleghi anya, omume ndị a kọwara n'elu ga-ezu iji dozie njehie ahụ. Ọ bụrụ na ọ bụghị, ịnwere ike ịnwale nhọrọ ndị a:

  1. Gbaa usoro ihe omume dị ka onye nlekọta
  2. Wụnye Windows niile ka awụnyebeghị tupu mmelite a.
  3. Gbaa ọsọsọ ọsọsọ dịka onye nchịkwa ma tinye iwu ahụ sfc / scannow
  4. Iji weghachite usoro, weghachi ya na isi ebe njehie ahụ apụtaghị n'onwe ya.

Enwere m olileanya na isiokwu a ga-enyere gị aka idozi nsogbu na ajụjụ nke ihe ị ga-eme na njehie 0xc0000022 agaghị ebili ọzọ.