Esi ebugharị na Google Chrome


Mgbe ị na-agbanye na nchọgharị ọhụrụ, ịchọrọ ịhapụ ozi dị mkpa dị ka ibe edokọbara. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịnyefe akwụkwọ edokọbara site na ihe nchọgharị Google Chrome ọ bụla ọzọ, mgbe ahụ, ị ​​ga-ebu ụzọ bubata akwụkwọ edokọbara site na Chrome.

Ihe edokọbara mbupu ga-echekwa ihe edokọbara Google Chrome ugbu a dị ka faịlụ dị iche. N'ikpeazụ, a nwere ike itinye faịlụ a na ihe nchọgharị ọ bụla, si otú ahụ na-ebufe ibe edokọbara site na otu ihe nchọgharị weebụ na ọzọ.

Download Google Chrome Nchọgharị

Kedu esi ebufe mpempe akwụkwọ Chrome?

1. Pịa na bọtịnụ menu n'akụkụ aka nri nke ihe nchọgharị ahụ. Na ndepụta na-egosi, họrọ "Akwụkwọ edokwubara"wee mepee "Bookmark Manager".

2. A na windo ga-apụta na ihuenyo, na etiti akụkụ nke pịa ihe ahụ "Management". A obere ndepụta ga-apụta na ihuenyo ebe ị chọrọ ịhọrọ ihe "Mpempe akwụkwọ Mbupu na Njikwa HTML".

3. Ihuenyo na-egosiputa Windows Explorer ọmarịcha, nke ị chọrọ ikwupụta ebe nchekwa maka faịlụ echekwara, yana, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, gbanwee aha ya.

Enwere ike ịbubata faịlụ edeturu ederede ọ bụla n'oge ọ bụla n'ime ihe nchọgharị ọ bụla, nke a nwere ike ọ gaghị abụ Google Chrome.