Control Parental maka gam akporo


Ndị na-ekwu okwu Bluetooth bụ ihe dị mfe na-eji arụ ọrụ iji nweta uru na ọghọm ha. Ha nyere aka gbasaa ike nke laptọọpụ iji mụta ụda ma nwee ike itinye aka na obere akpaa azụ. Ọtụtụ n'ime ha nwere ezigbo mma ịrụ ọrụ na ụda ezigbo mma. Taa, anyị ga-ekwu banyere otu esi jikọọ ndị dị otú ahụ ngwaọrụ na laptọọpụ.

Ijikọ ndị ọkà okwu Bluetooth

Ịgwa ndị ọkà okwu dị otú ahụ, dị ka ngwaọrụ Bluetooth ọ bụla, adịghị mfe niile; naanị ịkwesịrị ịme usoro omume.

  1. Mbụ ịkwesịrị ịkwado kọlụm dị nso na laptọọpụ ahụ ma gbanye ya. Ihe nkedo nke oma na-egosiputa site na obere egosi na ahu nke ngwa. Ọ nwere ike ma na-ere ọkụ ma na-amụba.
  2. Ugbu a ị nwere ike ịgbanye ihe nkwụnye Bluetooth na laptọọpụ ahụ. Na ụfọdụ laptọọpụ keyboards maka nzube a nwere igodo pụrụ iche na akara ngosi kwekọrọ na akara "F1-F12". Pịa ya na nsonye ya na "Fn".

    Ọ bụrụ na enweghi igodo dị otú ahụ ma ọ bụ ịchọ ya siri ike, ị nwere ike gbanwee nkwụnye si sistemụ arụmọrụ.

    Ihe ndi ozo:
    Kwado Bluetooth na Windows 10
    Gbanyụọ Bluetooth na laptọọpụ Windows 8

  3. Mgbe ihe niile ịkwadoro, ị ga-eme ka ọnọdụ dị mma na kọlụm. Anyị agaghị enye nkọwa a kpọmkwem maka bọtịnụ a ebe a, ebe ọ bụ na a pụrụ ịkpọ ha na iche iche na ngwaọrụ dị iche iche. Gụọ akwụkwọ ntuziaka nke ga-abịa na ya.
  4. Ọzọ, ịkwesịrị ijikọ ngwaọrụ Bluetooth na sistemụ arụmọrụ. Maka ngwaọrụ ndị dị otú ahụ, omume ndị ahụ ga-abụ ọkọlọtọ.

    Gụkwuo: Anyị jikọọ ekweisi ikuku na kọmputa

    Maka Windows 10, usoro ndị a bụ:

    • Gaa na menu "Malite" ma chọọ maka akara ngosi ahụ "Nhọrọ".

    • Gaa na mpaghara "Ngwaọrụ".

    • Tụgharịa nkwụnye, ọ bụrụ na enwere nkwarụ, ma pịa na gbakwunyere ịgbakwunye ngwaọrụ.

    • Ọzọ, họrọ ihe kwesịrị ekwesị na menu.

    • Anyị na-achọta ngwaọrụ dị mkpa n'ime ndepụta (n'ọnọdụ a, nke a bụ isi okwu, ị ga-enwe kọlụm). Nke a nwere ike ime site na aha egosiri, ma ọ bụrụ na e nwere ọtụtụ.

    • Emeela, ngwaọrụ ejikọrọ.

  5. Ugbu a ndị ọkà okwu gị kwesịrị ịpụta na ọnyà iji chịkwaa ngwaọrụ ọdịyo. Ha kwesiri ka ha bụrụ ngwaọrụ nwughari di nma. Nke a ga-ekwe ka usoro ahụ jikọọ ngwaọrụ ahụ na-akpaghị aka mgbe a gbanyere ya.

    Gụkwuo: Ịgbanwezi ụda na kọmputa

Ugbu a, ị maara otú e si jikọọ ekwenti ikuku na laptọọpụ. N'ebe a, isi ihe abụghị iji ọsọ ọsọ, mee ihe niile n'ụzọ ziri ezi ma nwee ezigbo ụda.