Nyefee foto site na Android na gam akporo

Izipu foto n'agbata smartphones abụọ na-agba ọsọ na sistemụ arụmọrụ gam akporo anaghị egbu egbu. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ịnwere ike ịnyefe nnukwu data.

Anyị na-ebufe foto site na Android ruo gam akporo

Iji zipu foto gaa na ngwaọrụ ọzọ na-agba ọsọ gam akporo, ị nwere ike iji ọrụ arụmọrụ nke sistemụ arụmọrụ ma ọ bụ jiri ngwa na ọrụ ndị ọzọ.

Usoro 1: Vkontakte

Iji ozi na ngwa netwọk na-ezigara foto site na ngwaọrụ gam akporo ngwaọrụ ọzọ anaghị adị mfe mgbe niile, ma mgbe ụfọdụ, usoro a na-enyere ọtụtụ aka. Dịka ọmụmaatụ, tụlee netwọk mmekọrịta n'etiti Vkontakte. Ọ bụrụ na ịchọrọ iziga foto gaa na onye ọzọ, ọ ga-ezite ha site VC, site na ebe ọ nwere ike ibudata ya na ekwentị. N'ebe a ị nwekwara ike izipu onwe gị foto

Download Vkontakte si Market Play

Izipu foto

Ị nwere ike ịnyefe foto gaa na VK site na iji ntụziaka ndị a:

  1. Mepee ngwa Vkontakte maka gam akporo. Gaa "Mkparịta ụka".
  2. Pịa na akara ngosi na-egosi ebube. Na igbe ọchụchọ, tinye aha onye ị ga-eziga foto. Ọ bụrụ na ịchọrọ izipu foto n'onwe gị, dị nnọọ tinye aha gị na netwọk mmekọrịta.
  3. Dee ya ihe iji malite mkparịta ụka, ma ọ bụrụ na ị gwaghị ya okwu tupu ọ bụghị na ndetu enyi gị.
  4. Gaa na Osisi ma họrọ foto ịchọrọ izipu. O di nwute, ị pụghị iziga ihe kariri iberibe 10 n'otu oge.
  5. Ihe ederede ga-egosi na ala ma ọ bụ n'elu ihuenyo ahụ (dabere na ngwa ngwa). Họrọ nhọrọ "Zipu".
  6. N'ime nhọrọ ndị dịnụ, họrọ ngwa Vkontakte.
  7. A menu mepee ebe ịkwesiri igodo "Zipu site na Ozi".
  8. N'ime nhọrọ ọnụọgụ ndị dịnụ, họrọ onye ziri ezi ma ọ bụ onwe gị. Maka mma, ịnwere ike iji ọchụchọ ahụ.
  9. Chere maka nyefe iji mezue.

Foto nbudata

Ugbu a budata foto ndị a na smartphone ọzọ:

  1. Banye na akaụntụ Vkontakte na ekwentị ọzọ site na ngwa ngwa. Ọ bụrụ na ezigara onye ọzọ ahụ foto, mgbe ahụ, ọ ghaghị ịbanye n'ime akaụntụ ya na VC site na smartphone ma mepee akwụkwọ ozi na gị. Ọ bụrụ na i zipụ foto ahụ n'onwe gị, ị ga-achọ imeghe akwụkwọ ozi gị.
  2. Meghee foto mbu. Pịa na ellipsis na n'akụkụ aka nri aka nri ma họrọ nhọrọ "Chekwa". A ga-ebudata foto ahụ na ngwaọrụ.
  3. Mee usoro nke 3 nke ya na foto ndị ọzọ.

Ịnyefe foto n'etiti smartphones site na ngwa ngwa ịkparịta ụka n'Ịntanet ma ọ bụ ndị ozi ozugbo nwere ike ịba uru nanị ma ọ bụrụ na ịchọrọ iziga ọtụtụ foto. A ghaghị iburu n'uche na ụfọdụ ọrụ nwere ike ịkọwa foto maka izipụ ngwa ngwa. Ọ na-adịghị emetụta àgwà ahụ, ma ọ ga-esiri ya ike igbanwe foto n'ọdịnihu.

Na mgbakwunye na VK, ịnwere ike iji Telegram, WhatsApp na ọrụ ndị ọzọ.

Usoro 2: Mpịakọta Google

Nbudata Google bụ igwe nchekwa site na ọkachamara ọchụchọ nke nwere ike mekọrịta ya na smartphone ọ bụla, ọbụna Apple. Enweghi ihe mgbochi na oke foto na nọmba ha maka ịfefe ọrụ ahụ.

Budata Google mbanye site na Play Market

Bulite foto gaa Disk

Iji mezuo usoro a, wụnye ngwa ngwa Google Drive na ngwaọrụ abụọ, ma ọ bụrụ na ọ bụghị arụnyere na ndabara, ma soro ntuziaka n'okpuru:

  1. Gaa na Osisi nke smartphone.
  2. Họrọ foto niile ịchọrọ iziga na Google Drive.
  3. Na ala ma ọ bụ n'elu ihuenyo kwesịrị ịpụta menu na omume. Họrọ nhọrọ "Zipu".
  4. Ị ga-ahụ ndepụta ebe ịchọrọ ịchọta ma pịa bọtịnụ Google Drive.
  5. Kọọ aha maka foto na nchekwa na igwe ojii ebe ha ga-ebugo. Ị nweghị ike ịgbanwe ihe ọ bụla. Na nke a, a ga-akpọ data niile site na ndabara ma debe na ndekọ ndekọ.
  6. Chere ruo ọgwụgwụ nke iziga.

Na-eziga foto na onye ọrụ ọzọ site na Disk

Ọ bụrụ na ị ga-ebufe foto gaa na onye ọzọ na Google Drive, ị ga-emeghe ohere ha ma kesaa njikọ ahụ.

  1. Gaa na Disk interface ma chọta foto ma ọ bụ nchekwa ịchọrọ izigara onye ọrụ ọzọ. Ọ bụrụ na e nwere foto dị iche iche, ọ ga-abụ ihe amamihe dị na ya itinye ha n'otu folda, ma zigara onye ọzọ njikọ ya.
  2. Pịa akara ngosi ellipsis n'ihu oyiyi ma ọ bụ nchekwa.
  3. Na menu adaala, họrọ nhọrọ "Nweta ohere site na okwu".
  4. Pịa na "Detuo njikọ", mgbe nke a gasịrị, a ga-edegharị ya na windo.
  5. Ugbu a na-ekerịta ya na onye ọzọ. Maka nke a, ịnwere ike iji netwọk mmekọrịta ma ọ bụ ndị ozi ozugbo. Dịka ọmụmaatụ, Vkontakte. Ziga njikọ ejikọta na onye ziri ezi.
  6. Mgbe ịpịrị njikọ ahụ, a ga-akpali onye ọrụ iji chekwaa ihe oyiyi ndị a na diski ha ma ọ bụ budata ha na ngwaọrụ ahụ. Ọ bụrụ na ị na-enye njikọ na folda dị iche, onye ọzọ ga-ebudata ya dị ka ebe nchekwa.

Nbudata foto site na diski

I nwekwara ike ibudata foto ezipụ na ekwentị ọzọ.

  1. Mepee mbanye Google. Ọ bụrụ na ịmebanyeghị aha, abanye na ya. Ọ dị mkpa ịbanye na otu akaụntụ ahụ nke Njikọ na-agbakwunyere na ekwentị ọzọ.
  2. Na diski ahụ, chọta foto na-adịbeghị anya. Pịa na ellipsis n'okpuru foto.
  3. Na menu adaala, pịa na nhọrọ "Download". A ga-echekwa oyiyi ahụ na ngwaọrụ. Ị nwere ike ile ya anya site na osisi.

Usoro 3: Kọmputa

Ihe kachasị mkpa nke usoro a bụ na mbụ ebudatara foto na kọmputa, wee gaa na ekwentị ọzọ.

Gụkwuo: Otu esi ebugharị foto site na gam akporo na kọmputa

Mgbe ị na-ebufe foto na kọmputa, ị nwere ike ịga n'ihu na-ebufe ha na ekwentị ọzọ. Ihe ntụziaka dị ka nke a:

  1. Na mbido jikọọ ekwentị na kọmputa. Maka nke a ị nwere ike iji eriri USB, Wi-Fi ma ọ bụ Bluetooth, mana ọ kachasị mma ịnọ na nhọrọ mbụ.
  2. Mgbe ị jikọtara ekwentị na kọmputa, mepee ya "Explorer". Enwere ike igosipụta ya dịka mpụga mpụga maọbụ dịka ngwaọrụ dị iche. Iji mepee ya, pịa bọtịnụ aka òké aka ya abụọ.
  3. Mepee folda na ama ebe ị na-echekwa foto, detuo ha. Iji mee nke a, ịkwesịrị ịhọrọ ha, pịa aka nri ma họrọ na menu ndokwa "Detuo".
  4. Ugbu a, mepee nchekwa na ekwentị gị nke ịchọrọ ịnyefe foto. Ndị nchekwa a nwere ike ịbụ "Igwefoto", "Downloads" na ndị ọzọ.
  5. Pịa bọtịnụ òké aka nri na ohere efu n'ime nchekwa ndị a ma họrọ nhọrọ Tapawa. Na-ebugote foto site na otu gam akporo smartphone na nke ọzọ.

Usoro 4: Google Photo

Google Photo bụ ngwa mkpanaka nke na-anọchi ọkọlọtọ osisi. Ọ na-enye atụmatụ ndị dị elu, gụnyere mmekọrịta na akaụntụ Google, yana iwepụta foto gaa "igwe ojii".

Na mbido, wụnye ngwa na smartphone nke ị ga-atụgharị foto. Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ ga-ewe oge iji nyefee foto site na Osisi ahụ gaa na ebe nchekwa ya. Iji malite usoro ezipụ, naanị ịkwesịrị ịmepe ngwa ahụ.

Wepu foto Google si Market Market

  1. Mepee Foto Google. Họrọ site na foto ebudatara ndị ị ga-achọ izigara onye ọrụ ọzọ.
  2. Pịa na akara ngosi na-ezigara na menu kachasị elu.
  3. Họrọ onye ọrụ site na kọntaktị gị ma ọ bụ zipụ foto site na ngwa ndị ọzọ, dị ka ngwa netwọk mmekọrịta. N'okwu a, foto na foto na-ezigara onye ọrụ ozugbo. Ị nwekwara ike ịmepụta njikọ site na ịhọrọ ihe kwesịrị ekwesị na ịkekọrịta njikọ a na onye ọrụ ọzọ n'ụzọ ọ bụla. Na nke a, onye natara ga-enwe ike ibudata ihe oyiyi ahụ kpọmkwem site na njikọ gị.

Ịnwere ike izipu foto niile site na ekwentị gam akporo gị gaa na nke ọhụrụ site na ime naanị otu ụzọ. Ịkwesiri ibudata ma bido ngwa ngwa ahụ, ma ama ebe ịchọrọ ibudata ihe oyiyi. Mgbe ị wụnye ma mepee Google Photos, banye na akaụntụ Google gị ma ọ bụrụ na ịbanyeghị na akpaghị aka. A ga-ebugharị foto site na ekwentị ọzọ na akpaghị aka.

Usoro 5: Bluetooth

Ngbanwe data n'etiti ngwaọrụ Android bụ omume a ma ama. Bluetooth dị na ngwaọrụ niile nke oge a, n'ihi ya, ọ gaghị enwe nsogbu na usoro a.

Ihe ntụziaka ahụ bụ:

  1. Tụgharịa Bluetooth na ngwaọrụ abụọ ahụ. Zipụ ákwà mgbochi ahụ na ogidi. N'ebe ahụ, pịa ihe "Bluetooth". N'otu aka ahụ, i nwere ike ịga "Ntọala"ma n'ebe ahụ "Bluetooth" tinye mgba ọkụ na ọnọdụ "Kwado".
  2. N'ọtụtụ ụdị ekwentị, ọ dị mkpa ka ịnyekwa visibilia maka ngwaọrụ ejikọrọ ọhụrụ. Iji mee nke a, gaa "Ntọala"ma n'ebe ahụ "Bluetooth". N'ebe a, ị ga-akọrọ ma ọ bụ gbanwee n'ihu ihe ahụ. "Nzipụta".
  3. Gaa na Osisi ma họrọ foto ịchọrọ iziga.
  4. Na mpaghara ala, pịa na nhọrọ "Zipu".
  5. N'ime nhọrọ ezipụ, họrọ "Bluetooth".
  6. Ndepụta nke ngwaọrụ ejikọrọ na-emepe. Pịa aha nke ama ebe ị chọrọ izipu foto.
  7. Ugbu a, a ga-eziga ngosi na ngwaọrụ ịnweta na ha na-agbalị ịnyefee ụfọdụ faịlụ na ya. Kwenye nyefe site na ịpị "Nabata".

Enwere ọtụtụ nhọrọ maka ịnyefe foto n'etiti abụọ smartphones na gam akporo. A ghaghị iburu n'uche na na Play Market e nwere ọtụtụ ngwa ndị a na-adịghị atụle na usoro nke isiokwu ahụ, mana ha nwekwara ike iji zipu ihe oyiyi n'etiti ngwaọrụ abụọ.