Na-agbanwe faịlụ ọdịyo n'Ịntanet

N'oge na-adịbeghị anya, ọrụ ịntanetị maka nhazi faịlụ ndị dị mfe aghọwo ihe a ma ama na ọnụ ọgụgụ ha adịlarị iri. Onye ọ bụla nwere uru na ọghọm ya. Ebe ndị dị otú ahụ nwere ike ịba uru ma ọ bụrụ na ịchọrọ ị gbanwee otu ọdịyo nke ọzọ na ngwa ngwa.

Na nyochaa nkenke a, anyị ga-eleba anya nhọrọ atọ a gbanwere. Mgbe ị nwetasịrị ozi mbu, ị nwere ike ịhọrọ ọrụ a chọrọ iji kwekọọ na arịrịọ gị.

Gwa WAV na MP3

Mgbe ụfọdụ ịkwesịrị iji tọgharịa faịlụ WAV na MP3, ọtụtụ mgbe n'ihi eziokwu ahụ na usoro mbido na-ewe ọtụtụ ohere na kọmputa gị ma ọ bụ iji faịlụ na ihe ọkpụkpọ MP3. N'ọnọdụ dị otú ahụ, ịnwere ike iji otu n'ime ọtụtụ ọrụ ịntanetị nwere ike ime mgbanwe a, wepụ mkpa ọ dị iji wụnye ngwa pụrụ iche na PC gị.

Gụkwuo: Nwegharị WAV music na MP3

Gbanwee WMA na MP3

Ọtụtụ mgbe na faịlụ faịlụ kọmputa na usoro WMA ga-abịa. Ọ bụrụ na ị na-egwu egwu site na CD site na iji Windows Media Player, mgbe ahụ, ọ ga-eme ka ha gbanwee ya na usoro a. WMA bụ ezigbo nhọrọ, ma ọtụtụ ngwaọrụ taa na-arụ ọrụ na faịlụ MP3, n'ihi ya, ọ dị mfe iji chekwaa egwu na ya.

Gụkwuo: Tọghata faịlụ WMA na MP3 online

Convert MP4 na MP3

Enwere ikpe mgbe ịchọrọ iji egwu vidiyo si na vidiyo vidiyo ma gbanwee ya na faịlụ dị egwu, ka ị nụkwuo egwu na ọkpụkpọ. Iji wepụ ụda ahụ na vidiyo ahụ, enwerekwa ọrụ dị iche iche dị n'ịntanetị nwere ike ịrụ ọrụ a chọrọ n'enweghị nsogbu ọ bụla.

Gụkwuo: Tọghata MP4 nke ọkpụkpọ vidiyo na faịlụ MP3

Isiokwu a na-akọwa nhọrọ ndị a na-ejikarị eme maka igbanwe faịlụ faịlụ. A na - eji ọrụ ndị sitere na ihe ndị dị na njikọ, n'ọtụtụ ọnọdụ, mee ihe yiri nke ahụ na mpaghara ndị ọzọ.