Etu esi budata xinput1_3.dll site na saịtị ọrụ

Akwụkwọ ntuziaka a na-akọwa n'ụzọ zuru ezu otu esi budata xinput1_3.dll site na ebe nrụọrụ weebụ Microsoft gọọmentị ma wụnye faịlụ a na kọmputa gị ka njehie a ghara ịme gị nsogbu n'ọdịnihu, nakwa ihe kpatara na ị gaghị ebudata ya na weebụsaịtị ndị na-enweghị nghọta. N'okpuru ebe a bụkwa vidiyo na ebe ị ga-enweta faịlụ mbụ xinput1_3.dll.

Echere m na mgbe ị malitere egwuregwu ma ọ bụ ngwa ị hụrụ ozi na mmalite nke usoro ihe omume ahụ agaghị ekwe omume n'ihi na kọmputa anaghị enwe xinput1_3.dll ma chọpụta otú ị ga-esi dozie njehie ahụ, ma ọ bụ ka esi budata faịlụ a na ebe ị ga-azọpụta ya. Njehie nwere ike ịpụta na Windows 10, Windows 7, 8 na 8.1, x64 na nke 32-bit. Dị ka a na-achị, njehie a gosipụtara mgbe ị na-agba ọsọ n'egwuregwu ochie dị na Windows kachasị ọhụrụ.

Kedu ihe bụ faịlụ a na ihe ọ bụ?

File xinput1_3.dll bụ otu n'ime components nke DirectX 9, ya bụ Microsoft Common Controller API (ezubere iji soro onye na-egwu egwuregwu ahụ na egwuregwu).

N'ime usoro a, faịlụ a nwere ike ịbe na nchekwa Windows / System32 (ma maka x86 na x64) ma, na mgbakwunye, Windows / SysWOW64 maka nsụgharị 64-bit nke sistemụ arụmọrụ - ọ bụrụ na ị nbudatara faịlụ a iche site na saịtị ndị ọzọ ma Amaghị m ebe ma ọ bụ ebe nchekwa ga-atụba ya. Otú ọ dị, ana m akwado iji saịtị ọrụ.

Na Windows 7 na 8, nakwa na Windows 10, Microsoft DirectX arụnyelarị site na ndabara, mana nsụgharị nke na-abịa na OS nwere naanị isi ihe (ma ọ bụghị nke zuru ezu) nke nsụgharị nke DirectX (hụ, dịka ọmụmaatụ, DirectX 12 maka Windows 10), n'ihi ya, njehie xinput1_3.dll na-efu na kọmpụta ahụ, ebe ọ bụ na e nweghi ihe arụnyere na nke nsụgharị nke ụlọ akwụkwọ dị n'ime usoro ahụ ...

Esi na ebe nrụọrụ weebụ Microsoft budata xinput1_3.dll

Iji tinye faịlụ a na kọmputa gị, ịnwere ike ịga na weebụsaịtị Microsoft ma ọ bụ wepu DirectX na ya n'efu (dịka onye ntanetị weebụ maka Windows 10, 8 na Windows 7), na mgbe ị wụnyechara ya, faịlụ xinput1_3.dll ga-apụta na nchekwa dị mkpa na kọmputa gị ma debanye aha na Windows.

Gịnị kpatara na ọ dịghị mkpa ibudata faịlụ a iche site na isi ndị ọzọ? "N'ihi, ọ bụrụgodị na nke a bụ faịlụ mbụ, o yikarịrị ka ị ga-enwe njehie ọhụrụ, n'ihi na ọ bụ naanị ngwa ngwa DirectX na-achọ xinput1_3.dll, ma eleghị anya, ị ga-ahụ na ọ dịghị faịlụ ndị ọzọ dị mkpa iji na-agba ọsọ. Otu usoro ahụ na-enye gị ohere itinye ha niile ozugbo.

Ị nwere ike ịnweta onye nchịkwa DirectX webmaster na adreesị a: microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?displaylang=en&id=35. Ana m achọpụta na adreesị nke ibe na ebe nrụọrụ weebụ gọọmenti agbanweela ọtụtụ ugboro n'oge na-adịbeghị anya, yabụ ọ bụrụ na ihe ọzọ meghere, gbalịa ịchọta weebụsaịtị Microsoft.

Mgbe echichi, onye na-enyocha ga-elele faịlụ ndị na-efu na kọmpụta ma wụnye ha na akpaghị aka, mgbe ị na-arụ ọrụ ahụ, ị ​​ga-enwe ike ịhụ na e debere faịlụ ndị ahụ kpọmkwem, gụnyere xinput1_3.dll, nke usoro kachasị na-egosi na faịlụ adịkwaghị.

Mgbe nbudata ihe niile ahụ na wụnye ha na Windows, faịlụ ahụ ga-apụta ebe o kwesịrị. Otú ọ dị, iji mee ka njehie mmalite xinput1_3.dll na-efu okụrede, ị nwere ike ịmalitegharịa kọmputa ahụ.

Esi ebudata xinput1_3.dll - vidiyo

Ọfọn, na njedebe nke nkuzi vidio, nke usoro nbudata faịlụ a kapịrị ọnụ na ndị ọzọ niile nwere ike ịchọrọ iji agba ọsọ egwuregwu oge ochie, na-egosi ihu.

Ọ bụrụ na ịchọrọ faịlụ a iche

Ọ bụrụ na ịchọrọ ibudata faịlụ xinput1_3.dll iche, enwere ọtụtụ weebụsaịtị na ịntanetị iji mee nke a. Otú ọ dị, gbalịa ịhọrọ ndị na-akpali ntụkwasị obi.

Mgbe nbudata, debe faịlụ ahụ na folda Windows nke m kwuru n'elu na, ma eleghị anya, njehie ahụ ga-apụ (ọ bụ ezie na ihe ọhụrụ ga-apụta). Ọzọkwa, ịdebanye faịlụ ndị a ebudatara na usoro ahụ, ịnwere ike ịghaa iwu ahụ dịka onye nchịkwa. regsvr32 xinput1_3.dll na windo ọsọ ma ọ bụ akara iwu.