Nyefee vidiyo site na iPhone gaa na kọmputa

N'ịbụ onye gbara vidiyo mara mma, achọrọ m ịkọrọ ya ma ọ bụ dezie ya na mmemme mmezi pụrụ iche. Iji mee nke a, ịkwesịrị ịnyefee ya na kọmputa ahụ. A na-eme nke a site na Windows ma ọ bụ ọrụ igwe ojii.

Nyefee vidiyo site na iPhone na PC

N'isiokwu a, anyị ga-atụle ụzọ ndị bụ isi isi nyefee vidio n'etiti iPhone na PC. Ihe kachasị ha na-eji Explorer na saịtị iCloud. Otú ọ dị, nchekwa ojii na-enye atụmatụ ndị ọzọ ga-aba uru ma ọ bụrụ na e nwere otutu faịlụ.

Usoro 1: weebụsaịtị iCloud

Ọ bụrụ na iCloud foto na mmekọrịta vidiyo na-enye aka na iPhone gị, a na-ebufe faịlụ niile na akpaghị aka "Media Library". A na-ahụ ya ma dezie ya na website icloud.com. Tụkwasị na nke ahụ, ọ na-egosiputa kọntaktị, ihe edeturu, ncheta na data ndị ọrụ ndị ọzọ sitere na ngwaọrụ niile arụ ọrụ mmekọrịta.

Lee kwa:
Otu esi eji iCloud na iPhone
Esi abanye n'ime iCloud na iPhone

  1. Mepee weebụsaịtị iCloud. Tinye Apple ID na paswọọdụ ịbanye.
  2. Gaa na ngalaba "Foto".
  3. Chọta vidiyo ịchọrọ bulite na kọmputa gị ma pịa ya ozugbo. Wee pịa akara ngosi ahụ "Download" n'elu panel n'elu.
  4. A na-ebudata vidiyo na usoro Mov gaa na nchekwa ihe nchọgharị.

Lee kwa:
Anyị na-emepe vidiyo na usoro MOV
Gwa MOV Movies ka MP4 / MOV ka AVI

Usoro 2: Windows Explorer

Ị nwere ike ịnyefe vidiyo dị mkpa n'enweghị enyemaka nke mmemme pụrụ iche, jikọọ ekwentị na PC. Biko mara na ị ghaghị ịnweta iTunes, ọ bụ ezie na anyị agaghị arụ ọrụ na ya. A chọrọ ka gị na iPhone rụọ ọrụ.

  1. Jikọọ ngwaọrụ gị na PC site na iji eriri USB. Pịa "Tụkwasị kọmputa a obi" na ihuenyo ama.
  2. Meghee "Kọmputa m", chọta iPhone na listi ma pịa bọtịnụ aka ekpe.
  3. Gaa na ngalaba "Nchekwa dị n'ime".
  4. Họrọ nchekwa "DCIM".
  5. Gaa nchekwa "Akara".
  6. Na windo nke meghere, chọta vidiyo ị chọrọ, pịa ya na RMB wee pịa "Detuo". Ma ọ bụ ọ bụ ịdọrọ ịbanye n'ime windo ọzọ.
  7. Ugbu a gaa na nchekwa ebe ịchọrọ ịkwaga faịlụ, pịa RMB - Tapawa.

Usoro 3: Nchekwa igwe

Ekele maka ihe ndị dị otú ahụ dịka nchekwa nchekwa igwe, ị nwere ike ijide data buru ibu na ngwaọrụ gị, kama na ọrụ ntanetị pụrụ iche. Taa, e nwere nnukwu ọnụ ọgụgụ ha. Iji nyefee vidiyo ahụ n'ụzọ dị otú a, ị ga-achọ ịtinye faịlụ ahụ na nchekwa site na smartphone gị ma budata ya na kọmputa. Oge ọsọ ọsọ ga-adị iche ma dabere na njikọ Ịntanetị gị. Otu esi tinye ma budata faịlụ site na igwe ojii dị iche iche, gụọ isiokwu anyị.

Gụkwuo: Otu esi eji "Mail.Ru Cloud" / Yandex Disk / Dropbox

Anyị wepụtara ụzọ ndị kachasị ewu ewu iji weghaga vidiyo site na ekwentị gaa na PC. Tụkwasị na nke ahụ, mmemme ndị ọzọ nwere ọrụ yiri ya.