Esi esi na Instagram budata vidiyo


Instagram bụ otu n'ime ọrụ ndị a maara nke ọma na-elekọta mmadụ, nke bụ isi na-elekwasị anya bụ iji bipụta foto dị ntakịrị (ọtụtụ mgbe na ọkwa 1: 1). Tụkwasị na foto, Instagram na-enye gị ohere iwepụta obere vidiyo. Banyere ihe ndị dị na ibudata vidiyo site na Instagram, a ga-atụlekwa ebe a.

Ọrụ nke ịdebe vidiyo na Instagram pụtara ọtụtụ mgbe karịa foto. Mbụ, oge nke bipụtara ederede agaghị agafe 15 sekọnd, na oge a na - agbatị oge ruo otu nkeji. O di nwute, site na ndabara, Instagram enyeghi ike ibudata vidiyo na ama ama ma o bu komputa, ma nke a ejikorita ya na ndi nwe ya. Otú ọ dị, e nwere ọnụọgụ zuru ezu nke ụzọ ntanetị nke atọ, nke a ga-atụle n'okpuru ebe a.

Usoro 1: iGrab.ru

Mfe na, nke kachasị mkpa, ị nwere ike ibudata vidiyo na ekwentị gị ma ọ bụ kọmputa na iji ọrụ iGrab n'Ịntanet. N'okpuru ebe a, anyị lebakwuo anya otú a ga-esi mee ihe nbudata.

Anyị na-adọrọ uche gị gaa n'eziokwu ahụ bụ na vidiyo na-ebudata site n'enyemaka nke iGrab.ru nwere ike ịmere naanị site na akaụntụ.

Na-echekwa vidiyo na ekwentị

Iji budata vidiyo site na Instagram gaa na ncheta smartphone gị, ịkwesighi ibudata ngwa pụrụ iche, n'ihi na usoro dum ga-aga site na ihe nchọgharị ọ bụla.

  1. Nke mbụ, ị ga-achọ ịnweta njikọ na vidiyo a ga-ebugo. Iji mee nke a, mee ngwa ngwa Instagram na smartphone gị, chọta ma mepee vidiyo ahụ achọrọ. N'elu aka nri aka na akara ngosi na ellipsis, wee họrọ "Detuo njikọ".
  2. Mwepụta ihe nchọgharị weebụ ọ bụla awụnyere na ngwaọrụ ma gaa na ebe nrụọrụ weebụ nke iGrab.ru ọrụ n'ịntanetị. A ga-akpali gị ozugbo ịtinye njikọ na vidiyo ahụ, mgbe nke ahụ gasịrị ị ga-achọ ịhọrọ bọtịnụ ahụ "Chọta".
  3. Mgbe vidiyo ahụ gosipụtara na ihuenyo, pịa bọtịnụ dị n'okpuru. "Download faịlụ".
  4. A ga-ebudata taabụ vidiyo ọhụrụ na ihe nchọgharị. Ọ bụrụ na ị nwere ngwaọrụ osụm ekwentị, a ga-ebudata vidiyo ahụ na ekwentị gị.
  5. Ọ bụrụ na onye nwe ngwaọrụ ahụ dabeere na iOS, ọrụ ahụ dịtụ mgbagwoju anya, ebe ọbịbịa nke sistemụ arụmọrụ a agaghị ekwe ka i bulite vidiyo ozugbo na ebe nchekwa ngwaọrụ ahụ. Ma nke a nwere ike ime ma ọ bụrụ na arụnyere Dropbox ngwa na smartphone. Iji mee nke a, kpatụ na ala nke windo nchọgharị na bọtịnụ a kapịrị ọnụ nke nhọrọ ndị ọzọ wee họrọ ihe ahụ "Chekwa na Dropbox".
  6. Mgbe obere oge gasịrị, vidiyo ga-apụta na nchekwa Dropbox. Ihe niile ị ga - eme bụ ịmepụta ngwa Dropbox na ekwentị gị, họrọ bọtịnụ menu ndị ọzọ na akuku aka nri elu, wee pịa "Mbupụ".
  7. N'ikpeazụ, họrọ ihe ahụ "Zọpụta Video" ma chere maka download iji mezue.

Na-echekwa vidiyo na kọmputa

N'otu aka ahụ, nbudata vidiyo na iji ọrụ iGrab.ru nwekwara ike ịrụ na kọmputa.

  1. Ọzọ, nke mbụ ị ga-achọ ịchọta njikọ nke vidiyo site na Instagram, nke a na-ezubere ibudata. Iji mee nke a, gaa na saịtị Instagram, mepee vidiyo achọrọ, wee detuo njikọ ahụ na ya.
  2. Gaa na ọrụ iGrab.ru na ihe nchọgharị. Tinye njikọ nke vidiyo dị na igbe dị n'okpuru, wee pịa bọtịnụ ahụ. "Chọta".
  3. Mgbe vidiyo gosipụtara na ihuenyo, họrọ bọtịnụ n'okpuru ya. "Download faịlụ".
  4. Ihe nchọgharị weebụ ga-amalite ozugbo ibudata vidiyo na kọmputa gị. Site na ndabara, nbudata na-eme na nchekwa nchekwa. "Downloads".

Usoro 2: Nbudata vidiyo na kọmputa site na iji koodu ibe

Na ileba anya na mbụ, usoro a nke nkedo nwere ike iyi ihe mgbagwoju anya, ma n'eziokwu, ihe niile dị mfe. Otu n'ime uru nke usoro a bụ ike ibudata na akaụntụ mechiri emechi (n'ezie, ọ bụrụ na ịdebanye aha na nkeonwe gị na profaịlụ gị), nakwa na ọ dịghị mkpa ka ị jiri ngwaọrụ ọ bụla (ma e wezụga ihe nchọgharị na onye editọ ederede).

  1. Ya mere, ị ga-aga na ibe weebụ Instagram ma, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, rụọ ikike.
  2. Lee kwa: Esi abanye na Instagram

  3. Ozugbo ntinye ahụ na-aga nke ọma, ịkwesịrị imeghe vidiyo ahụ achọrọ, pịa ya ma họrọ ihe ahụ na menu ndị a gosipụtara. "Na-enyocha Element" (a pụrụ ịkpọ ihe a dị iche iche, dịka ọmụmaatụ, "Lee Usoro" ma ọ bụ ihe yiri nke ahụ).
  4. N'ọnọdụ anyị, koodu ibe na-egosipụta na pane nri nke ihe nchọgharị weebụ. Ị ga-achọ ịchọta otu koodu nke koodu maka ibe ahụ, ya mere jiri ụzọ mkpirisi ụzọ ụzọ chọọ Ctrl F ma pịnye "mp4" n'ime ya (na-enweghị utu aha).
  5. Nsonaazụ ọchụchọ mbụ ga-egosipụta ihe anyị chọrọ. Pịa ya ozugbo na bọtịnụ òké aka ekpe ịhọrọ ya, wee pịnye igodo ahụ Ctrl + C iji detuo.
  6. Ugbu a, ihe ọ bụla editọ ederede na kọmputa na-abata - ọ nwere ike ịbụ ma ọ bụ ọkọlọtọ Notepad ma ọ bụ Okwu arụ ọrụ. Mgbe ị mepechara nchịkọta akụkọ ahụ, kpochaa ozi ndị e depụtara na mbụ Ctrl + V.
  7. Site na ozi etinyere ị ga-enweta adreesị na clip. Njikọ ahụ ga-ele anya dị ka nke a: //link_to_video.mp4. Ọ bụ snippet sistemụ a nke ịchọrọ ịde (nke a na-ahụ nke ọma na nseta ihuenyo n'okpuru ebe a).
  8. Mepee nchọgharị gị na taabụ ọhụrụ ma kpaa ozi ederede n'ime ogwe ihe nkesa. Pịa Tinye. A na-egosi clip gị na ihuenyo. Right pịa ya na họrọ "Download video" ma ọ bụ ozugbo pịa bọtịnụ yiri na nchịkọta ihe nchọgharị weebụ, ọ bụrụ, n'ezie, enwere otu.
  9. Download ga-amalite. Ozugbo download ahụ zuru oke, ị ga-ahụ faịlụ gị na kọmputa gị (na ndabara, a na-echekwa faịlụ niile na nchekwa nchekwa "Downloads").

Nzọụkwụ 3: Bụrụ na kọmputa gị site na iji InstaGrab ọrụ

Usoro a kọwara n'elu nwere ike iyi ihe dị oke egwu maka gị, n'ihi ya, ọrụ ahụ nwere ike ịdị mfe ma ọ bụrụ na ị jiri ọrụ pụrụ iche n'ịntanetị iji budata vidiyo site na Instagram na kọmputa gị.

Nuance dị n'eziokwu na na ibe ọrụ ọ gaghị ekwe omume ịrụ ọrụ, nke pụtara na ị gaghị enwe ike ibudata vidiyo site na akaụntụ mechiri emechi.

  1. Iji jiri ngwọta a, ị ga-ebu ụzọ gaa na Instagram peeji nke, chọta faịlụ vidiyo ahụ achọrọ, wee detuo njikọ ahụ site na nchịkọta adres.
  2. Gaa na peeji nke InstaGrab. Fanye njikọ n'ime igbe ọchụchọ ahụ na saịtị ahụ, wee họrọ bọtịnụ ahụ "Download".
  3. Ebe ahụ ga-achọta vidio gị, mgbe ahụ n'okpuru ya ị ga-achọ pịa bọtịnụ "Download video".
  4. A ga - emepụta taabụ ọhụrụ na ihe nchọgharị nke gosipụtara isiokwu nke nbudata. Ịkwesịrị igodo bọtịnụ na bọtịnụ òké aka ma họrọ ihe ahụ "Chekwa" ma ọ bụ họrọ bọtịnụ a ozugbo ọ bụrụ na ihe nchọgharị weebụ na-egosiputa ya na panel ya.

Usoro 4: Nbudata vidiyo na ekwentị gị site na iji InstaSave

Na mbụ, ebe nrụọrụ weebụ anyị akọwaworị otú iji ngwa ngwa InstaSave nwere ike ịchekwa foto. Tụkwasị na nke ahụ, ngwa ahụ na-enye gị ohere ịkwado na vidiyo.

Lee kwa: Esi budata foto site na Instagram

Biko mara na ngwa ahụ enweghi ike ịbanye na akaụntụ gị, nke pụtara na ị gaghị enwe ike ibudata vidiyo site na profaịlụ onwe onye ị debanyere.

  1. Nke mbụ, ma ọ bụrụ na etinyebeghị InstaSave na ekwentị gị, ị ga-ahụ ya na Ụlọ Ahịa Play ma ọ bụ Ụlọ Ahịa Ụlọ Ahịa ma ọ bụ soro otu n'ime njikọ ndị ga-eduga na saịtị nbudata.
  2. Download InstaSave App maka iPhone

    Download InstaSave ngwa maka gam akporo

  3. Mepee ngwa Instagram. Akpa, ị ga-edetuo njikọ ahụ na vidiyo. Iji mee nke a, chọta vidiyo ahụ, kpatụ n'akụkụ aka nri nke akara ngosi ahụ na ellipsis iji bulite menu ọzọ, wee họrọ "Detuo njikọ".
  4. Ugbu a na-agba ọsọ. Na ebe nyocha ahụ, ị ​​ga-ehichapụ njikọ ejiri depụtaghachi ma pịa bọtịnụ ahụ "Nkọwapụta".
  5. Ngwa ahụ ga-amalite ịchọ vidiyo. Mgbe egosiri ya na ihuenyo, ị ga-enweta bọtịnụ ahụ "Chekwa".

Enwere usoro ọ bụla a chọrọ iji chekwaa vidiyo ọkacha mmasị gị site na Instagram gaa na ekwentị gị ma ọ bụ kọmputa. Ọ bụrụ na ị nwere ajụjụ ọ bụla gbasara isiokwu ahụ, hapụ ha n'ime ihe ndị ahụ.