Ụzọ iji dozie eriri ahụ na ebe obibi hal.dll


Ebe ọ bụ na Apple iPhone adịghị ekwe ka ịgbasa ebe nchekwa dị n'ime ya, ọtụtụ ndị ọrụ ga-edozi ya n'oge na-adịghị mkpa. Dị ka ọ na-achị, a na-ewepụta foto kachasị foto na ekwentị site na foto, nke a ga-ehichapụ na ngwaọrụ ahụ, bufee ya na kọmpụta.

Nyefee foto site na iPhone gaa na kọmputa

Taa, anyị ga-atụle ụzọ dịgasị iche iche iji nyefee foto dijitalụ na ekwentị gị na kọmputa gị. Ihe ngwọta nke ọ bụla dị mfe ma nyere gị aka ịnagide ọrụ ahụ.

Usoro 1: Windows Explorer

Nke mbụ, ka anyị kwuo okwu banyere ụzọ dị n'usoro ịkwado foto site na ekwentị na kọmputa. Ọnọdụ dị mkpa: A ghaghị itinye na iTunes na kọmputa (ọ bụ ezie na n'ọnọdụ a na ọ gaghị adị mkpa), ma ekwentị ejikọta ya na kọmpụta (maka nke a, na smartphone, n'elu rịọ nke usoro ahụ, ị ​​ga-achọ itinye koodu passcode).

  1. Jikọọ iPhone gị na kọmputa site na iji eriri USB. Chere maka njikọ ahụ ime, wee malite Windows Explorer. Ndepụta nke ngwaọrụ ejikọrọ ga-egosipụta ekwentị.
  2. Gaa n'ime nchekwa nke ihe oyiyi nke ngwaọrụ gị. A ga-egosipụta foto na vidiyo niile na ihuenyo, ma nke a na ama na naanị echekwara na ncheta ngwaọrụ. Iji nyefe ihe oyiyi niile na kọmputa, pịa ụzọ mkpirisi keyboard na keyboard. Ctrl + Awee dọkpụrụ ihe oyiyi ahụ na folda achọrọ na kọmputa.
  3. Ọ bụrụ na ịkwesịrị ịnyefe ọ bụghị ihe oyiyi niile, kama họrọ ndị nhọrọ, jide igodo ahụ na keyboard Ctrlwee pịazie foto ndị achọrọ, na-egosipụta ha. Mgbe ahụ, dọrọ ma dowe ha na folda na kọmputa gị.

Usoro 2: Dropbox

O doro anya na igwe ojii ọ bụla na-adaba adaba iji mbupụ ngwaahịa sitere na iPhone gaa na kọmputa, na ntụgharị ihu. Tụlee ihe omume ọzọ banyere ihe nlereanya nke Dropbox ọrụ.

Download Dropbox maka iPhone

  1. Na-agba ọsọ na ekwentị Dropbox gị. N'etiti etiti nke window ahụ, họrọ bọtịnụ ahụ. "Mepụta"wee kpatụ ihe "Bulite foto".
  2. Mgbe a na-egosipụta ọnụọgụ akwụkwọ foto iphone na ihuenyo, lelee igbe maka ihe oyiyi achọrọ, wee họrọ bọtịnụ dị n'akụkụ aka nri "Na-esote".
  3. Kọwaa ebe nchekwa ebe ebe a ga-ese foto, wee malite mmekọrịta site na ịpị bọtịnụ "Download".
  4. Chere ka foto wepu akara ngosi. Site ugbu a gawa, foto dị na Dropbox.
  5. Nzọụkwụ ọzọ bụ imepe nchekwa Dropbox na kọmputa gị. Ozugbo e mekọrịtare data na ebe a, a ga-ebugo ihe oyiyi niile.

Usoro 3: Ihe edemede 6

Ụdị ngwa dị otú ahụ dị ka onye njikwa faịlụ na-enye ohere ọ bụghị nanị ịchekwa ma malite ụdị ụdị faịlụ dị iche iche na iPhone, kamakwa iji nweta ha ngwa ngwa na kọmputa. Usoro dị mma ma ọ bụrụ na iPhone na kọmputa jikọtara na otu Wi-Fi netwọk.

Gụkwuo: Njikwa faili maka iPhone

  1. Ọ bụrụ na ịnwetụbeghị Akụkụ 6 na ekwentị gị, budata ma wụnye ya na Ụlọ Ahịa App.
  2. Download Documents 6

  3. Akwụkwọ mmepụta. Na nkuku ala aka ekpe mepee taabụ "Documents"wee na nchekwa ahụ "Foto".
  4. Pịa na akara ngosi ellipsis na-esote onyinyo, wee họrọ "Detuo".
  5. Mgbakwunye window ga-apụta na ihuenyo, nke ị ga-achọ ịhọrọ nke nchekwa Akwụkwọ edemede ga-edezi onyinyo ahụ, wee mezue nnyefe ahụ. Yabụ ihe oyiyi niile ịchọrọ ịnyefe na komputa gị.
  6. Ugbu a, ekwentị ga-achọ iji mee ka mmekọrịta Wi-Fi. Iji mee nke a, pịa akara ngosi ahụ na akara aka ekpe, wee mepee ihe ahụ "Nwepu Wi-Fi".
  7. Debe ihe mmịfe ahụ gburugburu "Kwado" gaa na ọnọdụ nọ n'ọrụ, ma ṅaa ntị na URL ahụ gosipụtara - ọ bụ ya ka ị ga-aga na ihe nchọgharị weebụ ọ bụla na kọmputa gị.
  8. Mgbe kọmputa na-esote njikọ ahụ, ị ​​ga-achọ inye ikikere na ekwentị ịmekọrịta ozi.
  9. Na kọmputa n'onwe ya, a ga-enwe nchekwa ebe anyị weghaara foto anyị, ma foto ahụ n'onwe ya.
  10. Na ịpị na faịlụ ahụ, foto ahụ ga-emeghe na zuru ezu ma ga-adị maka nchekwa (pịa nri ma họrọ "Chebe foto ka").

Usoro 4: iCloud Drive

Ikekwe ụzọ kachasị mfe iji nyefee ihe oyiyi si na iPhone gaa na kọmputa, ebe ọ bụ na nke a, mbupụ ihe oyiyi na ígwé ojii ga-adị kpamkpam.

  1. Mbụ ị ga-achọ ịma ma ibudata foto na-arụ ọrụ na ekwentị. Iji mee nke a, mepee ntọala ahụ, wee họrọ site na ịhọrọ n'elu windo gị ID ID gị.
  2. Na windo ohuru ohuru iCloud.
  3. Họrọ ihe "Foto". Na windo ọhụrụ ahụ, jide n'aka na ị nwere ihe arụ ọrụ Ụlọ ọrụ mgbasa ozi ICloudnakwa "My Photo Stream".
  4. Download ma wụnye iCloud maka Windows na kọmputa gị.
  5. Download iCloud maka Windows

  6. Otu nchekwa gosipụtara na Windows Explorer "ICloud Photo". Na nchekwa ahụ mejupụtara foto ọhụrụ, a ga-ahazi usoro ihe omume ahụ. Pịa na akara ngosi akara na akụ iji mepee ndepụta nke ngwa na-agba ọsọ, jiri aka nri pịa iCloud, wee gaa "Mepee ICloud Ntọala".
  7. Tinye akàrà igbe iCloud mbanye ma "Foto". N'aka nri nke ihe nke abụọ, pịa bọtịnụ ahụ. "Nhọrọ".
  8. Na windo ọhụrụ ahụ, lelee igbe dị na nso ihe Ụlọ ọrụ mgbasa ozi ICloud ma "My Photo Stream". Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, gbanwee nchekwa nchekwa na kọmputa ebe a ga-ebudata ihe oyiyi, wee pịa bọtịnụ ahụ. "Emere".
  9. Mee mgbanwe na mmemme ahụ site na ịpị bọtịnụ dị n'akụkụ aka nri ala "Tinye" ma mechie windo.
  10. Mgbe oge ụfọdụ gasịrị, nchekwa ahụ "iCloud Photo" ga-amalite iji mechie ihe oyiyi. Download ọsọ ga-adabere na njikọ Ịntanetị na, n'ezie, nha na ọnụ ọgụgụ nke ihe oyiyi.

Usoro 5: iTools

Ọ bụrụ na ịchọọghị ọrụ iTunes, afọ a ga-achọta ezigbo ndị ogbo arụ ọrụ, dịka ọmụmaatụ, iTools. Usoro a, n'adịghị ka software Apple, nwere ike ibufe foto dị na ngwaọrụ ahụ na kọmputa na ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ akụkọ abụọ.

  1. Jikọọ iPhone gị na kọmpụta gị ma malite iTools. N'akụkụ aka ekpe nke usoro ihe omume ahụ gaa na taabụ "Foto".
  2. N'etiti etiti nke windo niile foto ndị dị na iPhone ga-egosipụta. Iji nyefee ihe oyiyi na họrọ, malite igodo ọ bụla họrọ na otu igodo. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịnyefe ihe oyiyi niile na kọmputa ahụ, pịa bọtịnụ dị na elu nke window ahụ. "Họrọ niile".
  3. Pịa bọtịnụ ahụ "Mbupụ"wee họrọ "Na nchekwa".
  4. Ngwa Windows Explorer ga-apụta na ihuenyo, ebe ị ga-ekwupụta ebe nchekwa ebe a ga-echekwa foto ndị a ahọpụtara.

Anyị na-atụ anya na site n'enyemaka anyị, ị nwere ike ịchọta ụzọ kacha mma iji nyefee ihe oyiyi site na Apple iPhone ma ọ bụ ngwaọrụ iOS ọzọ na kọmputa gị. Ọ bụrụ na ị nwere ajụjụ ọ bụla, jụọ ha n'ime ihe ndị ahụ.