Iji ọrụ arctangent na Microsoft Excel


Ọtụtụ ndị ọrụ kọmputa na-ahọrọ fim ụlọ na fim, mgbe ị nwere ike ịme ihe nkiri na-adịghị agwụ agwụ na mbara igwe. Ọbụna ma ọ bụrụ na ịchọrọ ile ihe nkiri 3D n'ime ụlọ - nke a abụghịkwa nsogbu, ma maka nke a, ị ga-achọ iji ngwanrọ pụrụ iche.

Taa, anyị ga-amalite ihe nkiri na 3D ọnọdụ site na iji usoro KMPlayer. Ihe omume a bụ ọkpọ mgbasa ozi dị egwu ma rụọ ọrụ, otu n'ime ọrụ ya bụ ikike ịgba ọsọ na fim na 3D.

Download KMPlayer

Kedu ihe dị mkpa iji mee ihe nkiri 3D na kọmputa?

  • Ejiri ya na KMPlayer kọmputa;
  • Ihe nkiri 3D nke nwere ụzọ eletriki stereo ma ọ bụ vetikal;
  • Igwe Anaglyf maka ịlele 3D-ihe nkiri (na-acha uhie uhie).

Kedu otu esi agba ihe nkiri na 3D?

Biko rịba ama na usoro a kọwara n'okpuru ebe a bụ naanị 3D-eserese, nke a na-ekesa ego zuru oke na Ịntanetị. Ihe nkiri 2D nkịtị agaghị arụ ọrụ na nke a.

1. Gbaa usoro KMPlayer.

2. Tinye 3D-vidiyo na uzo stereo ma ọ bụ vetikal na usoro ihe omume ahụ.

3. Igwe onyonyo vidiyo ga-amalite na ihuenyo, ebe e nwere onyinyo abụọ ma ọ bụ ma ọ bụ na ọkara. Pịa na icon 3D na oghere aka ekpe nke ihuenyo iji mee ka ọnọdụ a rụọ ọrụ.

4. Mpịakọta a nwere ụzọ atọ a na-agbanye ụdị ụkwụ: ụzọ ntanetị awara awara awara, uzo stereo na 3D mode. Dabere na ụdị ụdị ihe nkiri 3D ị rụrụ, họrọ ụdị 3D a chọrọ.

4. Maka nkọwa zuru ezu nke ọnọdụ 3D, pịa mpaghara ọ bụla nke vidiyo a na-akpọ site na ịpị aka nri ma kpoo òké n'elu ihe ahụ "Njikwa ihuenyo 3D". A ga-egosipụta menu ndị ọzọ na ihuenyo ahụ n'ime 3 blocks: mmeghe na ntinye 3D, na-agbanwe agbanwe okpokolo agba na meta, na ịhọrọ agba (ị ga-achọ ka agba nke iko gị na-eduzi gị).

5. Mgbe setịpụrụ 3D na kọmputa zuru ezu, gbasaa ihe oyiyi ahụ na ihuenyo zuru oke ma malite ikiri ihe nkiri 3D na iko igwe anaglyph.

Taa, anyị na-ele ụzọ kachasị mfe ma dị elu iji lee ihe nkiri 3D. N'ikpuru, n'ime usoro KMPlayer, ị nwere ike ịgbanwere ọkọlọtọ 2D dị na 3D, ma maka nke a, ị ga-etinye ntanye pụrụ iche nke anaglyph 3D na onye ọkpụkpọ, dịka ọmụmaatụ, Anaglyph.ax.